Eşimi evden kovdum

Hepinize yazdıklarınız için tşk ediyorum. Eşim yarı iş için gelmiyorsa yarı da kafası istediği için gelmiyor ve açık açık ben böyleyim diyor.. Dün gece 9 yaşındaki oğlum ağlaya ağlaya uyudu babam eve gelsin artık diye. Ona ne diyeceğimi bilemedim. Anlatsam anlamazki.... Çocuk... Bugün msj atıp faturaları ödemesini istedim. Hemen konuları açtı dönmek istediğini söyledi.. Ah bir elimde kendi hayatım mutsuz lupum diğer elimde çocuklarım ve onların babaları... Geçte gelse çocukların yanına yatar sever okşar didişirdi ve çocuk lar buna bayılıyor... Cidden bilemiyorum kafam o kadar karışıkki verdiğim karar çocuklar için nasıl olur ben nasıl neresinde başlayacağım. Babasını aradı baba eve dön diye ağladı sustum kaldım. Onun yanında tartışmak istemiyorum onun güzel kalbini bu çirkinlikler le doldurmak istemiyorum... Ne yapayım ☹️

Merhaba bayanlar, daha önceleri yazdım gene yazma ihtiyacı hissediyorum çünkü Konuşacak hiç kimsem yok Dün yine eşimle her zamanki konular üzerine tartıştık eşim sürekli çalışıyor Evet çok geç geliyor iki çocukla beni evde hep yalnız bırakıyor açıkçası evi adeta bir otel gibi kullanıyor sadece uyumadan uyumaya geliyor Dün artık canıma tak etti 11 buçukta gelmişti eve küçük bir tartışma yaşadık ve ben o kadar bunalmıştım ki artık onu istemediğimi gitmesi gerektiğini bu evliliği bitirmek istediğimi söyledim git dedim bırak beni dedim artık ve o da çekip gitti inanılmaz rahat bir uyku uyudum bütün gün de çok iyiyim sadece korkularım var Kendisi Alkol kullanan bir insan alkol alıp alıp eve sarhoş bir şekilde gelmesinden saçmalaması lan korkuyorum iki Küçük çocuğum var Onların psikolojisini nasıl etkileneceğini bilmiyorum açıkçası boşanmak istiyorum ama o boşanma taraftarı değil kendi hayatını istediği şekilde yaşıyor beni inanılmaz zor şartlarda bırakıyor ve ben artık dayanamıyorum dayanacak noktayı sabrı geçtim bitirdim artık.
Evde olduğu günlerde yer içer vuru kafayı yatar. Asla çocuklarla hiç bir şekilde ilgilenmez. Eskiden bu kadar değildi. Son 9.10 aydır bu şekilde umursamaz bir hayatı var. Alttan aldım, güzellikle anlattım kavga ettim ama anlamıyor. Dönüp dolaşıp beli hatalı çıkarıyor. Rahat batıyormuş bana. Dövmesi yokmuş karınızı yokmuş daha ne isriyormuşum.
İşin özü ben evde bekar bir anne gibi 24 saat çocuklarla o ise hep işteyim diyip eve geç gelen bizimle ilgisiz bir baba koca. Ben artık çok mutsuzum. Ayrılmak istiyorum ama endişelerim var. Nasıl neresinden başlayacağım. Çocuklarıma bunu nasıl açıklayacağım... Kimsem yok. Ailem var ama yok gibi..
Seninle aynı durumdaydım. Bosaniyorum ve çok mutluyum net 😊

Hepinize yazdıklarınız için tşk ediyorum. Eşim yarı iş için gelmiyorsa yarı da kafası istediği için gelmiyor ve açık açık ben böyleyim diyor.. Dün gece 9 yaşındaki oğlum ağlaya ağlaya uyudu babam eve gelsin artık diye. Ona ne diyeceğimi bilemedim. Anlatsam anlamazki.... Çocuk... Bugün msj atıp faturaları ödemesini istedim. Hemen konuları açtı dönmek istediğini söyledi.. Ah bir elimde kendi hayatım mutsuz lupum diğer elimde çocuklarım ve onların babaları... Geçte gelse çocukların yanına yatar sever okşar didişirdi ve çocuk lar buna bayılıyor... Cidden bilemiyorum kafam o kadar karışıkki verdiğim karar çocuklar için nasıl olur ben nasıl neresinde başlayacağım. Babasını aradı baba eve dön diye ağladı sustum kaldım. Onun yanında tartışmak istemiyorum onun güzel kalbini bu çirkinlikler le doldurmak istemiyorum... Ne yapayım ☹️
Ayrılırsanız çocuklara ayıracağı günler net olacak , o günlerde en azından vakit geçirir çocuklara sen yanlarında olmayacağın İçin ..
Şimdi ne var gibi ne yok gibi çocuklar İçin , yani boşanırsan çocuklar onda olduğu günler daha kaliteli zaman geçirirler babaları ile

eşiniz dükkanda neyle uğraşıyor? benim aklıma şu geldi... eğer virüs gibi bir bela olmasaydı çocuklarla birlikte akşam 6-7den sonra dükkana giderdiniz birlikte yemek yerdiniz belki bir ortam kurar eşinizi de alkol mevzusundan biraz uzaklaştırmış olurdunuz. denediniz mi bilmiyorum ama böyle yapan tanıdıklarım var. akşam olunca da birlikte dükkanı kapar eve dönerdiniz

resmen evi otele cevirmis esiniz ..ayaklarinjzin uzerinde durabileceginize hem maddi hem manevi olarak inaniyorsaniz sevgi saygida bitmisse eger herkes yoluna baksin degmez ugrasmaya..
esinizin aile babasi olmaya niyeti yok maalesef..

Alkollu gelip sizi rahatsiz etmesinden korkuyorsaniz kapiyi arkadan kilitleyin. Anahtar da kapinin uzerinde kalsin ki acamasin. Esiniz isten cikinca direk eve gelmiyor sanirim. Ya takildigi arkadaslari var ya da baska biri hayatinda. Su yasadiginiz evlilik degil. Ekonomik olarak peki size istediginizde para veriyor mu?
Evlilik de dovup sovmemek degil ayrica. Bunun altina siginmasin. Onunki evlilik degil, ev arkadasligi.

Özel değilse çok biraz bahseder isin nasıl sürdü bu süreç
İlk zamanlar biraz zoruna gidiyor ama yanımdayken mutsuzdum ağlıyordum huzursuzdum. Şimdi aman eve geç kalırsam laf isitirim,aman kimseyle fazla muhatap olmayim, evde kalırsa kavga çıkacak giderse kime gitti felan filan derdim bitti. Kafam rahat istediğim gibi hareket ediyorum rahatım. Kuzenimle konuşamazdim şimdi rahatça konuşuyorum tatile bile gittim kafamı dinledim. Koca dirdiri yok hakaret küfür yok kavga yok bundan güzel bir şey var mı ya

Back
X