eşimi evden kovdum

evet arkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum herbirinize çok teşekkür ediyorum o gün canım çok sıkkındı gerçekten sizinde desteklerinizle o günü rahat atlattım.eşimle barıştık o gece iş yerinde kalmış ertesi gün benden önce evdeydi bana krep yapmış :) bekliyordu.özürde diledi biranlık sinirle oldu dedi.söylediğim tüm hakaretler kavga anında sinirle söylendi hiçbirinde ciddi değildim dedi.sende kadınmısın dedin bu lafın koydu dedim oda sen hiç bir iş yapma yeterki yanımda ol diyip topladı.(bu arada böyle derler her kabgadada önüme gelir).bir daha yapmayacağına söz verdi baya burnu sürtmüş şuan aramız daha iyi iyi bile oldu bazen böyle ateşli kavgalarda lazım çok monotonlaşmıştık.
bu arada sorun sadece krepten olamaz başka meseleler ve anlatılmayan boşluklar var diyen arakadaşlarım için açıklayayım .eşim çok yoğun stresli ve mutsuz bu aralar ben hep alttan alıyordum ama benimde sinirli günüme denk geldi (regl) alttan almadım o nedenle böyle oldu.anlatılmayan boşluklar illa vardır çok detaya inip sizide sıkmak istemedim ana hatları bunlar karşılıklı hakaretler uçuştu havada ama ilk başı anllattığım gibidir ondan emin olun.......
herkese tekrar teşekkürler.................

dejavu....eşine diyorum ki, Helal olsun Seni doğuran Ana ya....:46:

bu karşılıklı restleşmenin sonucunda kocanın gereksiz gurur ve inat yapmayıp evine dönmesi, hatta bunu senden önce eve gelerek güzel bir KREP süpriziyle taçlandırması fevkaladenin fevkinde olmuş...böyle mutluluk dolu haberlere çok ihtiyacımız var, sevindim...:kkk:

nasıl ki bir kadını evden kovmak acımasızlık ve acizlik ise erkeğide kovmak aynı anlama gelir oturup konuşmak en mantıklısı aslında çoğu kadının adamı evden kovası mı var ? yapana helal olsun diyorlar

Bir ERKEK Hanımıyla güzel geçinmeli, ona iyi davranmalıdır
Hanımlara nazik olunmalı, onlara ilgi gösterilmeli ve -kü¬çük yaşta iseler- yaşlarının küçüklüğü dikkate alınmalıdır
Hanımıyla birlikte gece sohbetleri yapmalı, onu dinlemeli ve onunla konuşmalıdır
Erkek hanımına dinini öğretmeli, ALLAH'a ve Rasulüne ita¬ate teşvik etmelidir
Hanımının yüzüne vurarak veya ona çirkin sözler söyleye¬rek onu incitmemelidir: Peygamberimiz (sallallâhu aleyhi ve sellem); Yüze vur¬mayın ve çirkin sözler söylemeyin'Köle döver gibi, hiçbi¬riniz hanımını dövmesin! (Önce dövüp) sonra da gün sonunda onunla cinsel ilişkide (mi) bulunacak! buyurmuştur.
Hanımının kendisi için süslenip hazırlandığı gibi, erkek de hanımı için hazırlanmalı ve kılık kıyafetine dikkat etmelidir
Erkegin karisina karsi görevlerinden biri de nese, saka ve oynasma ile kadinin karsilastigi sikintilari gidermektir. Çünki böyle davranmak onlarin gönlünü hos edecek en geçerli yoldur. Bunu sizlerde yapın
Şimdi soruyorum size bunları hangi erkek yapıyor yapan erkek görmedim ben
Hee şunuda söyliyim şuan çok mutluyum bi panterim var bi şirketten buldum onunla her şeyimi yaşıyorum tabi eşimle evliyim halen ama çocuklar için katlanıyorum

Hanımlara nazik olunmalı, onlara ilgi gösterilmeli ve -kü¬çük yaşta iseler- yaşlarının küçüklüğü dikkate alınmalıdır
Hanımıyla birlikte gece sohbetleri yapmalı, onu dinlemeli ve onunla konuşmalıdır
Hanımının yüzüne vurarak veya ona çirkin sözler söyleye¬rek onu incitmemelidir: Peygamberimiz (sallallâhu aleyhi ve sellem); Yüze vur¬mayın ve çirkin sözler söylemeyin'Köle döver gibi, hiçbi¬riniz hanımını dövmesin! (Önce dövüp) sonra da gün sonunda onunla cinsel ilişkide (mi) bulunacak! buyurmuştur.
Hanımının kendisi için süslenip hazırlandığı gibi, erkek de hanımı için hazırlanmalı ve kılık kıyafetine dikkat etmelidir
Erkegin karisina karsi görevlerinden biri de nese, saka ve oynasma ile kadinin karsilastigi sikintilari gidermektir. Çünki böyle davranmak onlarin gönlünü hos edecek en geçerli yoldur. Bunu sizlerde yapın
Hee şunuda söyliyim şuan çok mutluyum bi panterim var bi şirketten buldum onunla her şeyimi yaşıyorum tabi eşimle evliyim halen ama çocuklar için katlanıyorum

Allah dan Peygamber den bahseden biri için aldatıyorumda yorumu gelmesi çok yazık.eşiniz yaptı diye sizinde yapmanız neki aklar.

Allah dan Peygamber den bahseden biri için aldatıyorumda yorumu gelmesi çok yazık.eşiniz yaptı diye sizinde yapmanız neki aklar.

çelişki mutsuzluktan sanırım herşey ruhta bitiyor

Ben sizin amacınızı anlayamadım. Bugün okuduğum 2 konudada eşinizi aldattğınızı sevgiliniz olduğunu söylüyorsunuz. Burdaki hanımlarımı kıskırtmaya çalışıyorsunuz anlamadım ve sizin kadın olduğunuza inanmıyorum.

ne alakasın sen yaa..
dinden bahsediyorsun sonra zina yaptığını söylüyorsun..
hem her konuya da kendini katmasana sen..
çok istiyorsan kendine konu aç..

mutsuz_ev'in canı sıkılmış ! Google'dan bir hadis taratmış nereyi karalayacağını ortalığı nasıl karıştıracağını da iyi biliyor .
Bu forumda kimseyle bu tarzda konuşmadım ama sen ilk olucaksın galiba Kes sesini !
Sen bu yorumu yaptın diye bu forumdaki hiç kimse bu inançlılar da güya inançlı birde kocalarını aldatıyorlar demiyecek zira kadın olduğundan bile şüpheliyiz !

Bir partnerin varmış bir şirketten bulmuşsun kavun seçer gibi almadan önce iyi kokladın mı bari ? :) Herşeyini yaşayıp eşini aldattığın için kimse seni kahraman ilan etmeyecek , sırf çocukların için katlanıyormuşsun aynı zamanda yılın fedakar annesi de seçilmeyeceksin bilmem farkında mısın ?

evet arkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum herbirinize çok teşekkür ediyorum o gün canım çok sıkkındı gerçekten sizinde desteklerinizle o günü rahat atlattım.eşimle barıştık o gece iş yerinde kalmış ertesi gün benden önce evdeydi bana krep yapmış :) bekliyordu.özürde diledi biranlık sinirle oldu dedi.söylediğim tüm hakaretler kavga anında sinirle söylendi hiçbirinde ciddi değildim dedi.sende kadınmısın dedin bu lafın koydu dedim oda sen hiç bir iş yapma yeterki yanımda ol diyip topladı.(bu arada böyle derler her kabgadada önüme gelir).bir daha yapmayacağına söz verdi baya burnu sürtmüş şuan aramız daha iyi iyi bile oldu bazen böyle ateşli kavgalarda lazım çok monotonlaşmıştık.
bu arada sorun sadece krepten olamaz başka meseleler ve anlatılmayan boşluklar var diyen arakadaşlarım için açıklayayım .eşim çok yoğun stresli ve mutsuz bu aralar ben hep alttan alıyordum ama benimde sinirli günüme denk geldi (regl) alttan almadım o nedenle böyle oldu.anlatılmayan boşluklar illa vardır çok detaya inip sizide sıkmak istemedim ana hatları bunlar karşılıklı hakaretler uçuştu havada ama ilk başı anllattığım gibidir ondan emin olun.......
herkese tekrar teşekkürler.................

Sonuna kadar haklıydın şekerim, çok iyi yapmışsın :46: Eşin de restini görmüş, senin kendisinin pabucunun tersi olmayacağını anlayıp geri dönmüş, jesti de cabası :34: Erkeğe dişini göstereceksin, ben bunu bilir bunu söylerim, yok öyle abuk subuk efelenmek!!!!

Keşke alttan alsaydın diyenler sürekli alttan mı alıyorlar merak ediyorum (:

Karşılıklı çok abartılı davranılmış, ama güzellikle halledildiğine göre bunun ne önemi var?

Geçmiş olsun, mutluluklar (:

Back
X