evet arkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum herbirinize çok teşekkür ediyorum o gün canım çok sıkkındı gerçekten sizinde desteklerinizle o günü rahat atlattım.eşimle barıştık o gece iş yerinde kalmış ertesi gün benden önce evdeydi bana krep yapmış :) bekliyordu.özürde diledi biranlık sinirle oldu dedi.söylediğim tüm hakaretler kavga anında sinirle söylendi hiçbirinde ciddi değildim dedi.sende kadınmısın dedin bu lafın koydu dedim oda sen hiç bir iş yapma yeterki yanımda ol diyip topladı.(bu arada böyle derler her kabgadada önüme gelir).bir daha yapmayacağına söz verdi baya burnu sürtmüş şuan aramız daha iyi iyi bile oldu bazen böyle ateşli kavgalarda lazım çok monotonlaşmıştık.
bu arada sorun sadece krepten olamaz başka meseleler ve anlatılmayan boşluklar var diyen arakadaşlarım için açıklayayım .eşim çok yoğun stresli ve mutsuz bu aralar ben hep alttan alıyordum ama benimde sinirli günüme denk geldi (regl) alttan almadım o nedenle böyle oldu.anlatılmayan boşluklar illa vardır çok detaya inip sizide sıkmak istemedim ana hatları bunlar karşılıklı hakaretler uçuştu havada ama ilk başı anllattığım gibidir ondan emin olun.......
herkese tekrar teşekkürler.................
dejavu....eşine diyorum ki, Helal olsun Seni doğuran Ana ya....

bu karşılıklı restleşmenin sonucunda kocanın gereksiz gurur ve inat yapmayıp evine dönmesi, hatta bunu senden önce eve gelerek güzel bir KREP süpriziyle taçlandırması fevkaladenin fevkinde olmuş...böyle mutluluk dolu haberlere çok ihtiyacımız var, sevindim...