Eşimi evlendigim gun kaybettim

Doktora gttik testler yaptilar herhangi bi sorun cikmadi. Psikiyatri de bi ilac verdi. Cani isterse o haptan yutuyo oyle yapio.

Konu sahibi cevap vermedi zaten bana
Ben zaten kaçan eşim şuanda sadece aynı eve girince olayı nasıl yapıcam bunun üzerine düşünmekle meşgulum zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır

anladım sizi ama yine de benm için bnlar bi eksi. Yani evlenmek için düşünürdüm. Neyse olan olmuş o ayrı. Ama burada söyleyemıyorum başka seyler de olmus olabilir. Eşinizle konuşabildinz mi?

15 yas fark kisiden kisiye degisir bir sorun yaratmasi icin , esimde benden 15 yas büyük hic sorunumuz olmadi :)
yasini bir kenari biraktim benimde esim 15 yas büüyk benden ama öncesinde 2 evlilik yapmis , hapise girmis biriyle nasil evlendin ya

Eh be güzel kardeşim ne diyelim biz sana

Konu sahibi cevap vermedi zaten bana
Ben zaten kaçan eşim şuanda sadece aynı eve girince olayı nasıl yapıcam bunun üzerine düşünmekle meşgulum zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
Konu sahibinin derdi boyunu geçmiş. Ondan yazamamıştır.
Aynı evde 1+1 çok istekli bir eşle ne yapacaksın o senin bileceğin iş. Ama yok ben yapmam kaçarım yapamayacaksın.. onu unut..

Bence konu sahibi eşinizin sizle arasını açan bir problemi de olabilir. Konuşmanız lazım.. B Bosluktayim

Ben gayet onurunu kırdım bı kere geceden geldiğinde seks yapmadık diye . Hiç de acımam bosanacaksak da bosanalim başlatmasın erkekligine pasifligi hiç sevmem

15 yaş var
Adam bitik yani
Cinsel yönden yetersiz bunu biliyor kaçıyordur

15 yaş var
Adam bitik yani
Cinsel yönden yetersiz bunu biliyor kaçıyordur
Benim dedem doksanında sevisiyordu babannemle.babannem anlattı istemiyorum zorla istedi diye ağlamıştı.
Babam 67 yaşında ilaçlar cinsel hayatını etkiliyomus beyefendinin ilaç içmiyor .
Yani 38 yaşındaki adam niye bitik olsun

Resmi nikah yoksa onun adi evlilik olmuyor..
Siz De gencecik yasinizdan kendinizden 15 yas buyuk, sizin tabirinizle iki kere boşanmış, bir dr sabıkalı adamla evlendiniz.
Insanin kendine ettigini 9 koy birlesse edemezmis, derler.

Ya tamam da herkes aynı değil işte
Bu bitmiş erkenden

Karısından isteyebilir bunu beni bı bipsene diyebilir .gay olduğunu sanmıyorum
Adam bunu gizli tutmak için evlenmiş çocuk yapmış karısına böyle mi diyecek? Bir de homoseksüelliği yanlış anlamışsınız. Adam erkeklerden hoşlanıyor, derdi an.l ilişki değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…