- 23 Temmuz 2020
- 15
- -4
- 1
- 28
- Konu Sahibi Bosluktayim
-
Doktora gttik testler yaptilar herhangi bi sorun cikmadi. Psikiyatri de bi ilac verdi. Cani isterse o haptan yutuyo oyle yapio.Ay ne büyüsü ya paravan evlilik yapmış belli ki. A seksüel ya da gay bilemeyiz. Kendisi söylemedigi sürece sizde bilemezsiniz. Önce bir doktora fizyolojik bir sorun var mı diye gidin. Oradan bir şey çıkmazsa psikoloğa.. muhtemelen bunları yapmayı da istemeyecek. Ya boşanacaksiniz ya da böyle devam edeceksiniz. Telkin ile ısrar ile konusma ile yani sizin yapacağınız ya da yapmayacagix bir şey ile düzelmez.
Konu sahibi cevap vermedi zaten bana
Allah senin iyiliğini versin..
Konu sahibinden akıl almaya mi geldin konuya??
Sende mi onun eşi gibi kaçan eş olacaksın..
Sen nişanlından kaçamazsın ama..
Düğün olmasa da nikahtan sonra o iş olur diyen adamdan bahsediyoruz.
Senin kaçışın yok..
Konu sahibi konuşmanız lazım.
Bu böyle gitmez..belki eşinizin cinsel bir rahatsızlığı Var??? B Bosluktayim
Olabilir mi??
İnsana en büyük kötülüğü yine kendisi yapıyor bazen. Yazık gerçektenİyide adam gittikçe bulunmaz bir hint kumaşına dönüşüyor.... Yok yok ...sabıka dahil.
Vallaa ne ucuz hayatlar var diyorum.
E adam iktidarsız işte . Hapı yutup yapıyorsaDoktora gttik testler yaptilar herhangi bi sorun cikmadi. Psikiyatri de bi ilac verdi. Cani isterse o haptan yutuyo oyle yapio.
anladım sizi ama yine de benm için bnlar bi eksi. Yani evlenmek için düşünürdüm. Neyse olan olmuş o ayrı. Ama burada söyleyemıyorum başka seyler de olmus olabilir. Eşinizle konuşabildinz mi?Ilki hollandada oturum almak icin zorunlu evlilik yapti bes yil. Ikinciside ondan ayrildiktan sonra olmus. Hapise giridi ve iki yil esi onu bi kere bile ziyaretine gitmemis hemde esi yuzunden girmis olmasina ragmen. Zaten ikincisinde resmi nikahi olmayinca ceketini alip cikmis
15 yas fark kisiden kisiye degisir bir sorun yaratmasi icin , esimde benden 15 yas büyük hic sorunumuz olmadi :)Sizin yaşınızı bilmiyorum ama 15 yaş büyük biriyle 18 gün çok abartılacak bir süre değil. Aynı yaşta değil sizinle aynı performansı beklemeyin çok üstüne gidip çok istekli davrandığınız için kaçma psikolojisine girmiş sanki
yasini bir kenari biraktim benimde esim 15 yas büüyk benden ama öncesinde 2 evlilik yapmis , hapise girmis biriyle nasil evlendin yaIlki hollandada oturum almak icin zorunlu evlilik yapti bes yil. Ikinciside ondan ayrildiktan sonra olmus. Hapise giridi ve iki yil esi onu bi kere bile ziyaretine gitmemis hemde esi yuzunden girmis olmasina ragmen. Zaten ikincisinde resmi nikahi olmayinca ceketini alip cikmis
Eh be güzel kardeşim ne diyelim biz sanaIlki hollandada oturum almak icin zorunlu evlilik yapti bes yil. Ikinciside ondan ayrildiktan sonra olmus. Hapise giridi ve iki yil esi onu bi kere bile ziyaretine gitmemis hemde esi yuzunden girmis olmasina ragmen. Zaten ikincisinde resmi nikahi olmayinca ceketini alip cikmis
Konu sahibinin derdi boyunu geçmiş. Ondan yazamamıştır.Konu sahibi cevap vermedi zaten bana
Ben zaten kaçan eşim şuandasadece aynı eve girince olayı nasıl yapıcam bunun üzerine düşünmekle meşgulum zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır
Ben gayet onurunu kırdım bı kere geceden geldiğinde seks yapmadık diye . Hiç de acımam bosanacaksak da bosanalim başlatmasın erkekligine pasifligi hiç sevmemBu konuda ne kadar uzuldugumu ve ne kadar cok istedigimi biliyo. Okusa sasirmaz cunku onunla bu konuyu surekli konusuyorum. Tartisma gidi anlamayin. Onurunu kirmamak icin bi kere bile kavga etmedim sesimi yukseltmedim ne bicim herifsin demedim. Sadece olanlari ve sorunlari cozmeye calistik
Karısından isteyebilir bunu beni bı bipsene diyebilir .gay olduğunu sanmıyorumEşiniz gay olabilir. Yazılmıştır ama yine de yazayım
Benim dedem doksanında sevisiyordu babannemle.babannem anlattı istemiyorum zorla istedi diye ağlamıştı.15 yaş var
Adam bitik yani
Cinsel yönden yetersiz bunu biliyor kaçıyordur
Ilki hollandada oturum almak icin zorunlu evlilik yapti bes yil. Ikinciside ondan ayrildiktan sonra olmus. Hapise giridi ve iki yil esi onu bi kere bile ziyaretine gitmemis hemde esi yuzunden girmis olmasina ragmen. Zaten ikincisinde resmi nikahi olmayinca ceketini alip cikmis
Ya tamam da herkes aynı değil işteBenim dedem doksanında sevisiyordu babannemle.babannem anlattı istemiyorum zorla istedi diye ağlamıştı.
Babam 67 yaşında ilaçlar cinsel hayatını etkiliyomus beyefendinin ilaç içmiyor .
Yani 38 yaşındaki adam niye bitik olsun
Adam bunu gizli tutmak için evlenmiş çocuk yapmış karısına böyle mi diyecek? Bir de homoseksüelliği yanlış anlamışsınız. Adam erkeklerden hoşlanıyor, derdi an.l ilişki değil.Karısından isteyebilir bunu beni bı bipsene diyebilir .gay olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?