- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
- Konu Sahibi Bosluktayim
-
İlişkisini ayakta tutmak için böyle bi yol deneyebilirdi ikisi de kendini ....ttirmek ne de olsaAdam bunu gizli tutmak için evlenmiş çocuk yapmış karısına böyle mi diyecek? Bir de homoseksüelliği yanlış anlamışsınız. Adam erkeklerden hoşlanıyor, derdi an.l ilişki değil.
Değil işte. Bir de rica ediyorum üslubunuza biraz özen gösterin.İlişkisini ayakta tutmak için böyle bi yol deneyebilirdi ikisi de kendini becerttirmek ne de olsa
Diye dusunmustum
Evlendiğiniz gün mü hamile kaldınız? Neden kaçıyor sizden?Esimle iki yil sevgili bir yilda nisanliydim. Ama evliligimin ilk gunu iliskimiz tamamen tersine dondu. Birbirimize sevgimiz saygimiz cinsel hayatimiz bitti. Daha dogrusu onunki bitti. Evlendigimizden beri benden kaciyor. Ne zaman yaklassam benden uzak. Beni aglatana uzene kadar benden kaciyor gunlerce konusmuyorum gulmuyorum umrunda degil ona ragmen beni mutlu etmeye calismiyor. Onu cok arzuluyorum ama benden o kadar cok uzakki bazen ona yaklasmaya utaniyorum cunku ne zaman yakinlassam beni tersliyor anlamamazliga vuruyo bazende bagirip cagiriyo ustume gelme diyor. Aramizda 15 yas var. Herkes diyo genc karisi var nasi kiymetini biliyodur. Ama oyle degil hep alttan almaktan hep onu mutlu etmeye calismaktan yoruldum simartilmak istiyorum. Hergun kocamin bana nasil yakin olur diye yollarini ararken sanki o da benden uzaklasmanin beni uzmenin yollarini ariyo. 9 aylik bi bebegim var. Bebekle ugrasmaktan kocamla ugrasmaktan yoruldum. Sadece biraz huzur ve beni mutlu eden bi koca istemistim ama anladimki gercekten evlilik aşkı öldürüyomus..
Diyecek birşey bulamıyorum.Baska cocugu yok. Ilk esi bes yil ikinci esiyle 5 yil. Ikincisiyle resmi nikahi yoktu
Evlenmeden önce yıllarca aynı evde yaşadım. Benim 2. Eşimin ilk evliliği. Evleneli 3. yılına girdi. Kesinlikle evlendikten sonra heyecan bitmiyorTek diyeceğim: Evlilik aşkı öldürmüyor kesinlikle. Sizin ten uyumunuz yok belki de
Benim dedem doksanında sevisiyordu babannemle.babannem anlattı istemiyorum zorla istedi diye ağlamıştı.
Evet komik buluyorum siz yas tutabilirsiniz sağdan dönün ikinci köşede çöp tenekesinin yanında yas tutuluyor buyrunSiz de bunu komik mi buluyorsunuz?
Dedeye bak :d babaanne niye istemiyor ki, bu yaşlı kadınlar cinsellikten niye soğuyor yav biyolojik bir şey miBenim dedem doksanında sevisiyordu babannemle.babannem anlattı istemiyorum zorla istedi diye ağlamıştı.
Babam 67 yaşında ilaçlar cinsel hayatını etkiliyomus beyefendinin ilaç içmiyor .
Yani 38 yaşındaki adam niye bitik olsun
Sizlerden fizik kimyada çığır açacak formüller bulup Nobel ödülü almanız beklenmiyor ama büyü vb içerikli konular dinidir ve sitede aynı dinden olmalarına rağmen kavga çıkaranlar oluyor, kavgaya karışanlar birbirini kafir ilan edip kimsenin inanma şekline saygı duymadığından dini konu ve yorumlar yasaktır.Bu da mı ban sebebi yane konuşalım burda atom fizik kimya mı
Babaanneniz evlilik ici tecavuz yasamis, buju d aglayarak anlatmis.Evet komik buluyorum siz yas tutabilirsiniz sağdan dönün ikinci köşede çöp tenekesinin yanında yas tutuluyor buyrun
Haklisiniz, istememesi kadinin sucu. 90 yasina da gelsen bacaklarin acik bekleyeceksin.Dedeye bak :d babaanne niye istemiyor ki, bu yaşlı kadınlar cinsellikten niye soğuyor yav biyolojik bir şey mi
Sonradan dönüşülüyor mu ki ya?Rol yapıyor olabilir.Köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali,ya da dediğiniz gibi biseksüeldi sonra dönüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?