Eşimi evlendigim gun kaybettim

Adam bunu gizli tutmak için evlenmiş çocuk yapmış karısına böyle mi diyecek? Bir de homoseksüelliği yanlış anlamışsınız. Adam erkeklerden hoşlanıyor, derdi an.l ilişki değil.
İlişkisini ayakta tutmak için böyle bi yol deneyebilirdi ikisi de kendini ....ttirmek ne de olsa
Diye dusunmustum
Kabalık olacak ama

24 yasında gencecik kız neden 15 yas büyük bir adamın 3.karısı oldun ki? Evlenmeden önce varmıydı cinsel hayatınız o zaman nasıldı?

Evlendiğiniz gün mü hamile kaldınız? Neden kaçıyor sizden?

Benim üvey annemle babam arasında 12 yaş fark var o kadar zorlandılar ki evlilklerinde.Erkek ya da kadın argo olacak ama yaş ilerleyince iş bitiyor.Böyle bir adamla evlenmenizi kınayamam çünkü benzer evlilik bizim evde var.Evlilikte yaş farkı kesinlikle önemli.

40 yaş cinsellik için hiç de bitik bir yaş değil. Sorun evlilikte de değil, eşinizde. Belli ki cinsel problemleri var. İlla hay olması gerekmiyor. Belki libidosu çok düşük biri de olabilir. İsteksiz, cinselliğe duyarsız, 4 ay olmasa, neden olmuyor demeyen.

ve maalesef böyle biri, sağlıklı cinsel istekleri olan biri için çok zor. Onun İçin sorun yok muhtemelen. Cinsellik gereksiz bir ayrıntı gibi.

nasıl çözülür bilemem. Ama bir tanıdığımın eşi böyle. Senelerdir yatakları da ayrı, sevgi de bitmiş bu sebeple. İlk zamanlarda adam iki de bir yatağı ayırmak İçin kavga çıkarırmış. Küs kalırmış. Şu anda çocuk zorunluluğuyla aynı evde iki yabancı gibi yaşıyorlar.

çözüm İçin sizin kadar onun da uğraşması lazım. Özellikle bu konularla ilgilenen psikiyatrist ya da üroloğa gitmesi lazım. En başta bir sorununun olduğunu kabul etmesi lazım.

Dedeye bak :d babaanne niye istemiyor ki, bu yaşlı kadınlar cinsellikten niye soğuyor yav biyolojik bir şey mi

Bu da mı ban sebebi ya ne konuşalım burda atom fizik kimya mı
Sizlerden fizik kimyada çığır açacak formüller bulup Nobel ödülü almanız beklenmiyor ama büyü vb içerikli konular dinidir ve sitede aynı dinden olmalarına rağmen kavga çıkaranlar oluyor, kavgaya karışanlar birbirini kafir ilan edip kimsenin inanma şekline saygı duymadığından dini konu ve yorumlar yasaktır.

Ayrıca evliliklerde bir sorun olduğunda aklınıza hemen neden böyle şeyler geliyor, adamın sorunu yetersizlik, dini bazı şeyleri kendine paravan yapmış, malum bizde erkek paşadır ya, çocuk olmadığında sorun erkekte olabilir denmez, özel zamanlarda sorun erkekte olamaz, kadın kadınlığını yapamıyordur, kadın çocuk doğuramıyordur olur hep.

Son düzenleme:
Evet komik buluyorum siz yas tutabilirsiniz sağdan dönün ikinci köşede çöp tenekesinin yanında yas tutuluyor buyrun
Babaanneniz evlilik ici tecavuz yasamis, buju d aglayarak anlatmis.
Torunu da 90 yasindaki dedesinin ne kadar da adam oldugunun havasini atmak icin bunu malzeme etmis.
Cop tenekesinin içini de siz hak ediyorsunuz belli ki buyrun onden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…