- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Konunun hamilelikle ne ilgisi var anlamadım. Kıskançlık hamilelikle mi alakalk?
Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Yok canım mutluyuz Allaha şükür bi problemimizde yok ama küçük şeyler batıyo banaBen de aratıyorum bazen merak ettiğim birini niye abartıyorsunuz? Bu aralar devamlı eşinle ilgili konu açıyorsun başka problemleriniz mi var acaba diye düşünüyorum
Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
sende netten boylu poslu kaslı erkeklere bak kısasa kısasYok canım mutluyuz Allaha şükür bi problemimizde yok ama küçük şeyler batıyo bana
Size anlatıp rahatlıyorum arkadaşıma aileme anlatıp ne eşimi kötülemek nede sevdiklerimin canını sıkmak istemiyorumAilecek abartmışsınız. Artık her şeyden konu açmayı bırakıp evliliğinle ilgili küçük problemleri eşinle konuşarak çözsen bence daha verimli olur. 2 aylık evliliğininle ilgili her durumu KK'ya göre yönlendiriyor gibisin.
Normalde abartmam annem abartmamı ağlamamı ilginç buldu hassasım diye şüphelendiKonunun hamilelikle ne ilgisi var anlamadım. Kıskançlık hamilelikle mi alakalk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?