- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.234
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Kuçuk şeyler batıyor demişsin ya mesele o. Küçük şeyleri görmezden gelmezsen yada eşinle çözmezsen evlilik zaten yurumez. Yarın pişirdiğin bir yemeği beğenmediğinde de konu açacaksın çünkü, bir dahakinde daha güzel yaparım diyerek meseleyi çözmek yerine.Size anlatıp rahatlıyorum arkadaşıma aileme anlatıp ne eşimi kötülemek nede sevdiklerimin canını sıkmak istemiyorum
Osura osura izlesin kadınları
Abartmışsın baktı diye noluyoki anlamıyorum
Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
wuuMerak edenler için.
Vala ben olsam daha yeni evlenmişim böyle birşeyle karşılaşsam aynı tepkileri verirdim.
Çokta uzatma ona bu kadar tepki yeter bir daha yapmaz sanırım.
Hemen bosa
bak yaaaa ayıpppwuuhatun da abartılıcak mevusu olucak hatunmuş cidden
yok be sadece memden ibaret yüzüne bikova su döksen tmmwuuhatun da abartılıcak mevusu olucak hatunmuş cidden
Ben de direk öyle düşündüm. Sanki hayatı boyunca hiç ilgi görmemiş, kimse tarafından umursanmamais bir insan var ve eşinden bunun acısını çıkarıyor gibi davranıyorbazı bayanların ayarı yok trip atmak içinden bu kadar ufak şey büyütülürmü..hoşunuza mı gidiyor tüm gün arayıp özür dilemesi sevgi sözcüklerine boğması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?