- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Öyle biri asla olmadım uzun ilişkim de oldu rahatsızsam söylerim tavrımı belli ederim görmezden gelemem bu da benim yapım trip başka bişey baştan ezik gibi davranırsa bi kadın sonrasına katlanırSen daha yeni evli değil misin ya
Adamın herseyini öğrendik 2 ayda
Baktiysa baktı naptin şimdi gözüne engel olabildin mi ? Hayır
Ee gereksiz kavga çıktı trip Attın
Ne olacak biliyo musun 3 5 ay sonra bu triplerini umursamayacak herseye trip atarsan. Iyi kullan yerinde kullan bu haklarını
Bu arada hamile misin ?
Lorena olma yolunda ilerliyorsun söylemeden edemicem. Fanusa koyun orda yaşasın kocalariniz
güzel bakmak sevaptır değilmiydi oAbartma lütfen.Güzele bakmak sevap diye bir atasözü var. Zina falan,çok ayıp.
Olur mu aa,Biz halk olarak onu bal gibi güzele bakmak diye çevirmişizKonuyla alakasız olacak ama o atasözün doğrusu "Güzel bakmak sevaptır." Güzele bakmak değil :)
O değil de eşlerimizin bizi aldatmasını mı bekleyelim tepki göstermek için zaten sustuğumuz için tepemize çıkıp aldatma pozisyonuna geliyolar
Evet şaşırdın değilmiİyi de siz daha yeni evlenmemiş miydiniz?
Öyle biri asla olmadım uzun ilişkim de oldu rahatsızsam söylerim tavrımı belli ederim görmezden gelemem bu da benim yapım trip başka bişey baştan ezik gibi davranırsa bi kadın sonrasına katlanır
Bilmiyorum henüz hamile olup olmadığımı testi bozdum
Evliliğimin tadını da çıkarıyorum bu da tadı diye düşünüyorum Allah büyük dert vermesin ama sorunun büyüklüğü küçüklüğü göreceli işteBu kadar sknca olayı buyutunce karım beni keser aldatamam mi dicek öyle mi saniyorsun
Ayrıca neden aldatsin niye aldatsin yani yeni evlisin daha evliligin tadını cikartman gerekirken ne bu ya aldatirsa merakı
Onlemin yanlış onu söyleyim de
O telefonu açıp gayet net de konuştumBöyle kavga çıkarıp telefon kapatarak ezik olmadığını ispatlayamazsin
Yaw Allah güzel yaratmış, biz de bakıyoruz.
Keşke bu kadar özgüvensiz durmasaydınız. Sanki manken kız eşinize bakmış, eşiniz de umutlanmış gibi tepkiniz
Kızlar sabah kahvaltı yapıyoruz o sesin final kısmını izlememiştik dedi ki aşkım teli getir de bakalım kim şampiyon olmuş google a bi girdim viki odintcova denen o manken bozuntusunu aratmış ne bu dedim aşkım vallahi haber olmuş bizde kim diye merak ettik dedi işyerindeki arkadaşıyla sinirden ölcem ama kavgalı gitti işe arıyo filan inan o niyetle bakmadım bende nası inancam dedim kadın da koca göğüslü tam bi şey. Dedim hiç mi utanmadın vallahi merak ettik sadece kim diye dedi ben bağırdım çağırdım arama dedim teli de uçak moduna aldım sonra açayım dedim aradı 50 kere en son açtım bebğim konuyu kapatalım lütfen dedi dedim öyle kolayca kapanmıyo kbkma teli çat kapattım, aradan 5dk geçti annem aradı sana geliyorum diye geldi siz niye böyle oldunuz dedi hemen aramış kadını geldi annemle konuştuk annemde niye bukadar taktın kızım yoksa hamilemisin dedi sanmıyorum ama şimdi annem test almaya gitti bi heycanla benim gözlerim şiş ağladım çok
Ben haksızmıyım sizce abarttımmı
Çok büyük ya...çook, sanarsın sarı kız, bizim köye tek başına yetecekValla bende baktım keşke böyle gogsum olsaydı mesela
Şimdi eşim okusa benim karım Lez mi acaba diye düşünür mu ? :))
Çok büyük ya...çook, sanarsın sarı kız, bizim köye tek başına yetecek
Çok büyük ya...çook, sanarsın sarı kız, bizim köye tek başına yetecek
Yok Allah korusun ya, sırta verdiği yükü geçtim, düşünsene TR de bunlarla dolaştığını...Kimse suratına bakmaz valla, insan sokağa çıkamaz.Ayy öyle deme insan kendin de olmayana ozeniyor o kadar büyük de istemem ama yinede iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?