Eşimi gebertmek istiyorum

kedi hani çalışmayı istemiyordun ya, işte çalışırsan bunları düşünmek için vaktin olmayacak..
evde olduğun sürece gereksiz şeyleri takarak kendini yıpratacaksın..
yaşlar kaç sizin? evliliği benimsememişsiniz hala.
annenize kadar durum nasıl gidebiliyor

27 yaşlarımız benimsedik alıştık zorlanmadık kpssye hazırlanıyorum zaten çalışan kadın neden düşünmesin ki duygularını mı aldırıyp

hamile olduğunu sanmıyourm, hatunun huyu böyle, bu böyle minnacık şeyden olayu çıkardığı kaçıncı
umarım bundan 2-3 sene sonra
evde boş boş oturuyorum ota b.ka alınıp herife atarlanıyorum, komidin beğenmeyip anneme çemkiriyorum
böyle böyle eşim benden soğuda, çok duygusalım ama ben napıyım, fıtratım böyle
eşim artık alttan da almıyor, maaş da yetiremiyor zaten, napıyım ben
konusu açmazsın

pardon ama ne var bunda gerçekten şakamısın diye ağzım açık okudum

özgüven eksikliğinden oluyor bunlar , bırak yaa kime bakarsa baksın seni begenmiş ve senle evlenmiş daha ötesi varmı

O kadar abartma bacım adamı kendinden soğutursun benden söylemesi

Biz eşimle birlikte bakarız kadın, erkek mankelere eleştiririz veya beğeniriz. Adı üstünde manken yani yan komşunun kızı değil.

Benim kendime ve fiziğime olan güvenimden kıskanmam. Eşimde aynı sekil.

Ha kimi zaman kıskansakta böyle tatlı tatlı çocuk gibi kıskandığımızı belli eder sarılırız. Sonucta erkek manken gelip beni kadın mankende gelip eşimi almaz ya

not : öyle bi anlatmışım ki sanki her gün mankenlere bakıyormusuz gibi yok öyle birşey

haksizsin tabi.. abartacak yer aramışsin ilgi görmek istedin sanırım

Canım bende manken fiziğim var sarışınım eşime bakarak güzelim sadece güzellik değil her anlamda kendime güvenirim her işin altından kalkarım çok şükür ama kalkıp eşimle manken bakamam bu da yapı meselesi

27 yaşlarımız benimsedik alıştık zorlanmadık kpssye hazırlanıyorum zaten çalışan kadın neden düşünmesin ki duygularını mı aldırıyp
Cevap veriyorum, düşünecek hatta konuşacak vakit bulamıyor. 1 haftadır eşime yıllık iznini hangi aya aldın diye soracağım unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…