Eşimi gece yakaladım

İnşlh hayırlı şekilde sonuçlanır.
Hiç bişeye üzülmüyor insan herşey gelir geçer,zaten güçlü bi kadınsın bebeğine her türlü yetersin sen.
Ama minicik daha dünyaya gelmemiş bi yavrunun annesine yapılması gereken en son şeyi yapmak...
Bilmiyorum çok vicdansızca.
Allah onları ıslah etsin,eğlenmek istemişler belli...
Ama sonuçlarına da iki tarafta katlansın..
İnsallah hayırlısı ile sıyrılırım cok yara almadan

Kadınla hiç muhattap olma bence kalıtesı bellıymıs.. Kendını onun seviyesine düşürme bıle

Yok kalitesiz aynen kocam da kalitesizmiş onu da öğrendim iki kalitesiz baksın keyfine rahat rahat
Canim sen bazilari gibi kendine bir sahip aramayan ve ozguvenli saglam bir kadinsin belli
Moralini hic bozma gunluk yasantina devam et, neyse ki vaktinde anladin adamin ahlaksizligini, yillarca uyanmayanlar var

Valla canım git polise anlat bunları. Kadın bence ya kendi fuhuş yapıyor ya da başka kızları fuhuşa teşvik ediyor. İhbar Et, yarin bir gün ortaya çıkar.

Kocanın bu kadın ile ilişkisini belgelemeye çalış. Pin kodunu ogren. Watsapp yazışmalarıni ayarlar menüsünden gidip yedekleme özelliğini aktive et. Silse bile sonrasinda indirilebiliyor. Sonra Kocanın Watsapp ini Watsapp web de açabilecek şekilde aç sonra beklemeye başla. Bir de geceleri ya da aksamlari kocanin telini kendine yönlendirebilirsin. Kimler arıyor gorursun.

Kocanın telini takar tip Watsapp webden kadınla yazisabilirsin.
Yedekleme özelliği aktif Can'ım net baktım arkadasım da aynısını söyledi silse beri yedekten okursun Dedi ve tarif etti be kısa bir video attı cok basit.whatsap Web için Google hesabı olması gerekiyormuş kod resmi falan o uzun iş diye whatsabı kaldırıp tekrar yükleyince yedekleme menüsünden konuşmalar 1 hafta öncesine kadar geliyormuş benım de işimi görür cok sağol sen böyle yazınca sabah sabah aradım arkadaşımı izah etti.cok teşekkür ederim

Canim sen bazilari gibi kendine bir sahip aramayan ve ozguvenli saglam bir kadinsin belli
Moralini hic bozma gunluk yasantina devam et, neyse ki vaktinde anladin adamin ahlaksizligini, yillarca uyanmayanlar var
Cok teşekkür ederim elimden geldikçe sağlam duruşumu kaybetmemeye çalışıyorum ben hayatı yaşamayı işimi çalışmayı bebeğimi cok seviyorum o kaybeder ben tertemiz bir hayat kazanırım

Cok teşekkür ederim elimden geldikçe sağlam duruşumu kaybetmemeye çalışıyorum ben hayatı yaşamayı işimi çalışmayı bebeğimi cok seviyorum o kaybeder ben tertemiz bir hayat kazanırım
Elbette
Sen bir koyun degilsin, basinda bir cobana ihtiyacin da yok. Cocugunla tertemiz bir hayatin olur, ne ugrasacaksin elin adaminin sapik fantazileriyle?
Keske herkes senin gibi guclu olsa

Yedekleme özelliği aktif Can'ım net baktım arkadasım da aynısını söyledi silse beri yedekten okursun Dedi ve tarif etti be kısa bir video attı cok basit.whatsap Web için Google hesabı olması gerekiyormuş kod resmi falan o uzun iş diye whatsabı kaldırıp tekrar yükleyince yedekleme menüsünden konuşmalar 1 hafta öncesine kadar geliyormuş benım de işimi görür cok sağol sen böyle yazınca sabah sabah aradım arkadaşımı izah etti.cok teşekkür ederim

Süper hadi bakalım gerçek konuşmaları öğrenir ona göre senin için en hayırlı kararı verirsin canım.

Büyük konuşmayım ben ikisininde ağzına ederdim çok net.
Öyle koca olmaz olsun.İkisinide o mahallede rezil eder sonra da kocası , kocamı ve kadını kahvemi yudumlayarak izlerdim.

Hanımefendi bavulumu topladım babamı çağırdım kocamı boşuyorum Nasıl suçlu görmemiş oluyorum.kendinden 10 yaş büyük çirkin kuzeniyle olmuş biriyle aldatmaz ama kadının resimlerini gönderdiği kızla bilemem.unutabilcegimi düşünsem su durumda olmazdım teşekkürler
Son yorumlarını okumadan yazmisim o msji ben ama o_O Niye kizdin bu kadar bacım :-)hakkinda hayirlisi olsun

Kadın kocasından cok korkuyor gece saat 3 te evli bir Ada'mla konuştuğunu duysa kıyamet kopar eşini de tanıyoruz.gecenin yarısı burnunun ucunu zor gören sarhos Ada'mla ne konuşuyor niye başka bir kızın resimlerini yolluyor amacı belli
kocasından korkan kadın böyle bişey yapmaz

alttan alınıp affedilecek bir durum değil. hakkında hayırlısı olsun. eger ki devam edersen içinde hep yara olarak kalacaktır. bi ömür şüphe ve mutsuzluktansa kısa süreli acıları göze almak daha mantıklı . ama bizler için yorum yapmakta kolay işin içindeki bilir bu sarsıntıyı. hakkında en hayırlısı olsun inşaallah

ben olsaydım o telefonu yere çarpar kırk parçaya böler o hattı da kırıp atardım hatta adamın kafasında kırardım o telefonu

Herşeyden önce karısı 4.5 aylık hamile olan bir "adam" nasıl içipte sarhoş olma lüksünü kendinde görebiliyor ben ilk olarak burada takılı kaldım. Karın hamile, o akşam karına birşey olsa sarhoş halinle nasıl sahip çıkacaksın ? Bu düşünememek midir, sorumsuzluk mudur, sevgisizlik midir bilemedim...
Diğer olaya gelince; Gecenin 3'ünde mahallede adı çıkmış bir kevaşeyle oturup Türkiye- Musul sorununu tartışacak hali olmadığına göre eşinin, bence durum ortada. Masal okumasınlar...
Böyle bir adama neden çocuk yaptın ki ?

Back
X