Eşimi gece yakaladım

Doğru mu anladım bilmiyorum ama kadın eşine başka kadının resimleri yolluyorsa,çok afedersin p.zevenklik yapıyor demek ki. Kadın karakolluk da olabilir ben olsam açığını yakalar yakalamaz ihbar ederim,kimliğimi gizli tutarım. Ş.refsiz eşimi de kapıya koyarım süründürürüm. Allah yardımcın olsun zor bir sınavdasın :KK43:

neresinden tutsan elinde kalır, yanlış anlaşılacak bir kapı bile yok. gecenin bi körü zil zurna sarhoş kadının biri aranıyor, kadın da gayet rahat muhabbet ediyor filan.

Hamilesin, kuvvetle muhtemel boşanamazsın da, ortalığı karıştırmaktansa ,kadından önce kocanı yola getirmeye çalış. Ahlaksız kadın mı yok bu kadın olmaz başka kadın olur.Ama önce senin kocana ahlak gerek.
Kolay gelsin zor işler :/

Şaka yapıyor olun lütfen. Erkek sağlam değilse zaten elde tutamazsin ama kadınların hiç suçu yokmuş gibi yansitmaniz doğru değil. Daha geçen bir mahluk(kadın demeye dilim varmiyor) erkek arkadaşıma bir site üzerinden mesaj atmış. 3 keredir atıp duruyor ama görmezden geliyorduk. Geçen yine atınca ben kendimi tanıtarak tanıyamadım kimsiniz dedim. Sohbeti saçma sapan uzattı ve sonunda ''erkek arkadaşını bana ayarlasana'' dedi. Ne kadar masum değil mi ? Erkekler güvenilmez. Cinsellige duskunluklerinden ötürü kandirilmaya çok musaitler. Ama böyle kadınlar şeytanın ta kendisi.
Konu Sahibi çok üzüldüm durumunuza. Ama dik durusunuzdan dolayi sizi tebrik ederim. Ben olsam sanırım sizin kadar güçlü olamazdim. Sabah uyandığında konuşmayı düşünüyormusunuz yoksa direk yola mi cikacaksiniz ?
tabiki kadınları masum göstermek gibi bir gayem yok ama bu sitede eşi tarafından aldatıldığı halde tüm suçu kadına atan o kadar çok konu başlığı vardı ki,artık erkeklerin karaktersizliğine kadın kılıfı uydurulması hoşuma gitmemeye başladı..adamın mayası bozuksa her türlü yapacağını yapar,mayası sağlamsa karşısında kadın soyunsa dönüp bakmaz demek isterim..he bakmayanı da imkansız gerçi ya :KK70:ha bide neden zil zurna sarhoş neresiyle içiyor demek ki çok ta sağlam pabuç değilmiş.

Bence evi terkettikten sonra kadını ara. Eğer her şeyi anlatmazsan yada yalan söylediğine kanaat getirirsem kocana söylerim, seni mahfederim. Doğruları anlatırsan seni bu işe karıştırmam de.Olayın masum olmadığı gün gibi ortada ama en azından neler olduğunu öğrenmeye hakkın var.

Zaten bu kadın hafif kadın, iyi kadın değil diyenlerden kork.
Eşin de ondan aşağı değil, maalesef.
İkisi bi naneler yemiş belli
Sadece telefonla mı kalmış bilemiyorum, siz daha iyi bilirsiniz
Kadın da evli olduğu için kuyruğu sıkışmış, onu yanlış anlamasın karın bunu yanlış anlamasın demiş
Numarayı o esnada alsaydın keşke
Birşey olmasa insan telefonu kaçırmaz
Bir de hamilesin, çok üzüldüm.

Ben kocamla olan tarafı kendimce evden ayrılarak çözeceğimi belirtmiştim gece 3 ten beri uyku uyumadım o sızmış yatıyor üstelik onunla aynı evde olmaya tahammül edemiyorum şuan valizimi topladım ondan ayık kafasıyla bile bir açıklama beklemiyorum .ama kadın tarafını da yok sayamıyorum terbiyesizliği onun da eşim gibi yanına kalmasın.ne yapabilirim başka
Ya neden siz gidiyosunuz
Kocanızı kovun
Nane yiyen o, sizin ne suçunuz var ?

Kadın kocasından cok korkuyor gece saat 3 te evli bir Ada'mla konuştuğunu duysa kıyamet kopar eşini de tanıyoruz.gecenin yarısı burnunun ucunu zor gören sarhos Ada'mla ne konuşuyor niye başka bir kızın resimlerini yolluyor amacı belli
hamile halinle maruz kaldığın durumun hiç bir izahı yok,,,
kadının ne yaptığını ,ne işi olduğunu sorgumak yerine
eşinin ne işi olduğunu sorgula
eşini şarhoştu diyerek ,burnunun ucunu göremiyordu diyerek haklı çıkarmaa
senin için 1. derecede sorumlu olan eşinnn

Arkadaş arkadaşla gece üçte muhabbet etmez üstelikte iki tarafta evliyken... Bu kadınla veya başka kadınla bir haltlar yiyor yada yeme niyetinde bence. Nersen bakarsan bak masum bir taraf bulamıyorum. Çok zor bir durum allah kolaylık versin. Halimesin önceliğin kendini mümkün olduğunca yıpratmamak olsun. Kendini yanında rahat hissettiğin seni anlayabilecek dertleşebikeceğin bir arkadaşına veya aile bireyine git. Birilerinin desteğine ihtiyacın var. Eğer boşanmaya niyetliysen bütün iplikleri pazara çıkar. Ama en ufak şüphen varsa dur sakinleşmeye çalış.

Yok kocamla bi ilişkisi falan yok ilişkisi olan Zaman'ında eşimin kuzeni ve eşimin komşusu.kadınla aldatma olmaz diye düşünüyorum sadece sarhos diye arkadaşı mı artık kimse başka kızın resimlerini atması.4,5 aylık hamileyim canım.allahın gücüne gitmesin ama kadın yüzüne bakılacak bir kadın değil ben de eli yüzü düzgün çevremde beğenilen kariyer sahibi eğitimli bir bayanım 28 yaşımdayım kafam almıyor çözemiyorum aldatmasa da midem bulandı bir kere
Bilemiyrm çok zor Allah yardımcn olsun üzülme bebişini düşün

Kadınla konuşmaya gerek yok.
Şu saatten sonra eşinizle de konuşmaya gerek yok.
Tek diyebileceğim eğer yok bebeğim babasız büyümesin bilmem ne vs sebebiyle geri dönecekseniz evi terk etmeyin.

Yok kocamla bi ilişkisi falan yok ilişkisi olan Zaman'ında eşimin kuzeni ve eşimin komşusu.kadınla aldatma olmaz diye düşünüyorum sadece sarhos diye arkadaşı mı artık kimse başka kızın resimlerini atması.4,5 aylık hamileyim canım.allahın gücüne gitmesin ama kadın yüzüne bakılacak bir kadın değil ben de eli yüzü düzgün çevremde beğenilen kariyer sahibi eğitimli bir bayanım 28 yaşımdayım kafam almıyor çözemiyorum aldatmasa da midem bulandı bir kere
Genç güzel bir kadın demişsiniz bir yorumda o genç güzel olan ko üstünü kadın mı resimleri gönderdiği kadın mı onu anlamadım. Ama bir erkeğin gece vakti bağlam pabuç değil diye tanıttığı bir kadınla konuşması sohbet mesajlarının silinmesi pek normal değil bence hemen evi terket burnu sürsün şimdi bunu sindirir konuyu kapatırsan yüz bulur arsızlığa vurur. Kadının da kocasına anlat ne B.K yediğini. Ama burda tek suçlu kadın değil bence kocanız kadından daha suçlu. Alkollü olduğu için konuştuğunu sanmıyorum demekki aklında fikrinde varmış ki konusmus

Kimseyle konuşup da kendinizi düşürmeyin bence.
Nasıl bir açıklaması olabilir ki şu olayın?
Gecenin 3'ü yani gece 3'ten bahsediyoruz arkadaşım!!
Benim ailem ve eşimin ailesinden başka kimse gece 3'te arayamaz.
Ararsa da o adamın eceli elimden olur. :KK62::KK62::KK62:
Hiçbir açıklama haklı çıkarmaz yani şu muhabbeti.
Neresinden tutsanız orasından kalır.

Eşinle adam gibi konuş, kadınla muhattap olma...Sonra eşini iyice takibe al. Olmuyorsa olmuyordur

Her sey ortada ama yinede esini dinle yalan soylese anlarsin zaten sonra terk edersin artik

Bence adama deme sen kocanı boşıcaksan boşada Allah korusun adam ters anına gelir hepinizi çekip vurur neler duyuyoruz hamilesin bide ona göre önlem al derim ben

Himm bi kaç yorumunu okudum kocani suçlu gormemissin ki aldattığını sanmam kadın çirkin vs kuzeniyle idi vs vs neyse madem böyle dusunuyorsun ortalığı bulandirma unut gitsin

Back
X