Eşimi gece yakaladım

Dökümler 6 aylık Can'ım başım ağrıyor aksam bakacağım babam da bekle birlikte bakalım sen de burda otur diyor tunç a
Bakınca bize de yazar mısın
Hasan'ın kınasından nereye gelmişler
Yine de etik değil
Sen gece 3 te bi adamı arasan, kimse açıklamanı bile dinlemez

Öncelikle destek olan dua eden yorum yapan ortak olan herkese cok teşekkür ederim Allah razı olsun.babam geldi kısa ve net dün geceyi söyledim eşim de izah etti baba o beni aradı ama kötü niyetli değil şükran inanılmaz yanlış anladı Dedi babam seni dinliyorum ifade et acık ol Dedi o sırada ben telefonu aldım konuşma saati falan duruyor hemen watsap kaldırıp yedekleme yapmaya başladım yüklerken eşim devam etti eşim Facebook ta bir arkadaşının resmine yorum yapmış kalabalık düğün resmi bu kadının kardeşi de o resimde imiş o da yorum yazmış falan makara yapılmış evet bunu gördüm.sonra whatsap dan ilk kadın yazmıs:tunç daha dün mahallede koşturuyordunuz Hasan'l( Hasan kadının kardeşi)büyüdünüz Ada'm oldunuz evlendiniz yakında çocuğun da olur daha ne olsun yazmıs.bizim ki de ooo Ayşe abla nasılsın ya nerden nereye büyüdük valla cok şükür ben baba oluyorum Şükran hamile diyor.Aa gerçekten mi cok sevindim cinsiyet belli mi diyor bizimki de kızımız olacak diyor.oh oh süper kızınız cok güzel olur eşin valla çok güzel maşallah sen de mahallemizin yakışıklı delikanlısıydın cok güzel yazmıs.eşim de sağol abla senın evladında cok tatlı maşallah ahmet abiyle yani eşi görüyorum ama mahalleden ayrılınca uzaklaştık komşularımızdan diyor.ayşe yazmış ki tunç senı de rahatsız ediyorum bu saatte ama bişey sormak istiyorum arasam olur mu diyor eşimde tabi abla bi sorun yoktur umarım diyor diyor ki Hasan'la ilgili bu Hasan bir kızla takılıyormuş senın dükkanın oralarda geziyorlarmış gördün mü hiç eşim diyor ki bilmiyorum iş çıkısı burda servisten iniyor kızlı erkekli görüyorum ama Bilgim yok Hasana sor diyor sonra 2 resim geliyor bak bu kız iyi bak yazmış bizimki ben buralarda hiç görmedim çıkaramadım diyor.dur arıyorum yaz yaz yoruldum yazmıs bu sırada arıyor konuşuyorlar ama ben ne konuştular bilmiyorum sonuna ben yetişiyorum kimle konuşuyorsun bu saatte diyince cıldırdım zaten bundan sonrasını biliyorsunuz zaten kadın sesimi duyunca panik olup eşime yazıyor yanlış anlamasın resimleri benım başımı yakmasın bizimki duyarsa cok kızar diye.tunç yemin ediyor benım onunla ne işim olur kadını biliyorsun kardeşini Hasan'ı kardeşim gibi severim biliyorsun benım kötü niyetim yoktu Hasan ın ablası sonuçta ben Hasan'ın eşini aldattığını bilmiyordum Hasan benden para istedi çocuk hasta sıkışığım Dedi verdim ama Ayşe diyor ki herkesten para isteyip kızı araba kiralayıp geziyormuş bunu konuşmuşlar.kızı yakalamaya çalışıyorlarmış falan yazışmalar aynen bu özetle arkadaşlar bi daha tövbe konuşmam gel ayrıntı dökümü çıkaralım ben bu numarayla daha önce görüşmüşmüyüm diye onu bekliyoruz şimdi başka numaralara da bak Dedi babama yalvardı baba orta da birşey olsa haklısınız ama vallahi yok ne istiyorsa yaparım ben koskaca kadın Hasan diyince hayırdır dedim diyor babam esti gürledi yine de hoş değil konuşman milletin sorunu bir daha ilgilenme Dedi babam bana döndü ne yapmak istiyorsun Dedi döküm gelsin dedim tamam Dedi.kadına msj attım ben Şükran konuyu bilmiyorum ama gecenin yarısı konu ne olursa olsun evli bir kadın olarak evli bir Ada'mla konuşamazsın ayıp eşinden de mi çekinmiyorsun ne konuşmak istiyorsan gündüz konusursun dedim gönderdim msj hemen aradı açtım Şükran sen ne diyorsun Hasan kardeşimi biliyorsun onla ilgili çözemediğimiz bi sorun var annesi babası karısı perişan ben lafa girdim herşeyin bir adabı yeri Zaman'ı var istersen eşimle de gel görüş falan Dedi sizi dinelemek istemiyorum dedim durum böyle arkadaşlar.

Canim konunu okudugumda cok üzülmustum ama su yazdiklarini okuyunca cok mutlu oldum aldatma yokmus cok sukur ALLAHIM bebegini kucagina saglikla almayi nasip etsin INŞALLAH.

Konunun başından sonuna üşenmeden tek tek okudum. Sonu Allahtan iyi bitti. Sizin ve bebeğiniz adına sevindim eğer o whatsap dökümanı olmasa yok yere ewliliğinizi yakıcaktınız yakmasanızda asla inanmayacaktınız doğru söylediğine demek ki herşey göründüğü gibi değilmiş. Çoğumuz kocanızı masum bulmadı ama kocanız adına yazılmaların çıkması iyi oldu en azından ne derse desin inanmayacaktınız. Özellikle! Buradaki insanların yorumlarını kızarak okudum bazıları gerçekten de yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi erkeklerin acısını kocanızdan çıkartırcasınaydı yani takma yoktur öyle bişey desek ki sizi üzmemek için söyleyenler olmuş hemen altına biri yazıyo salak mı gurursuzmu kesin aldatıyor! Boşa hemen evi terket Falan yani Allah aşkına ne kolay söylüyorsunuz tutturmuşsunuz ewi terket boşa!!!!! O kadar kolay mı üstelik hamile :( o bebeğe yazık değilmi tabiki sonucunda haklıysa şüphelerinden ister boşar ister şans werir bu bizi ilgilendirmez. Sizde haklısınız ortada masum görünen bi durum yoktu ama hemen terket ewi demek yerine iyice düşün desek daha iyi olmaz mı. Üstelik ortada Cidden ewi terk edicek bi durum yokmuş. Umarım içiniz şuan rahattır en azından buda kocanıza ders olsun ecel terleri dökmüştür eminim. Allahım inşallah bebeğinizi Mutlu bi yolculukla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder. ( çok uzun oldu özür)

Ama cevval kızsın yesil_ela yesil_ela
Babanı da seni de tebrik ederim
Paçaları tutuşmuştur daha 40 yaşında komşu ablasını rehber de bile tutmaz sanırım
İyi olmuş

Tutmasın da zaten ne gerek var,birine hem sağlam ayakkabı değil diyeceksin birileriyle adı çıktı diyeceksin sonra da ooo ayşe abla nasılsın yaa, bana ters insanın özü sözü bir olmalı

Günaydın herkese.dünkü uykusuzluktan sonra iyi bir uyku dinlendirdi benı.dün fatura dökümlerine baktık Ayşe nin numarası son 6 aylık dökümün hiç bir gününde bir tane bile yok.3 tane yabancı numara vardı aradım biri dükkana kartonpiyer yapmıştı o Ada'm çıktı diğeri köydeki amcasının eniştesi son numara da kuyumcu bir arkadaşı var o çıktı 2 saatimi aldı neredeyse uyuyakaldıgım için gece yazamadım kusura bakmayın.tekrar herkese cok teşekkür ederim Allah kimsenin yuvasını bozacak nedenler yaşatmasın.eşim Ayşe'nin numarasını da silmiş engellemiş.suanlık bir sıkıntı görünmüyor

Günaydın herkese.dünkü uykusuzluktan sonra iyi bir uyku dinlendirdi benı.dün fatura dökümlerine baktık Ayşe nin numarası son 6 aylık dökümün hiç bir gününde bir tane bile yok.3 tane yabancı numara vardı aradım biri dükkana kartonpiyer yapmıştı o Ada'm çıktı diğeri köydeki amcasının eniştesi son numara da kuyumcu bir arkadaşı var o çıktı 2 saatimi aldı neredeyse uyuyakaldıgım için gece yazamadım kusura bakmayın.tekrar herkese cok teşekkür ederim Allah kimsenin yuvasını bozacak nedenler yaşatmasın.eşim Ayşe'nin numarasını da silmiş engellemiş.suanlık bir sıkıntı görünmüyor
Günaydın
Güzel haberler bunlar
Çok sevindim, bi de hamilesin. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
Eşinde ayağını denk alır artık

Allah razı olsun arkadasım Amin insallah
hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş,tutumun takdirlikti,sonucu ise gerçekten sevindirici....ama unutma ki yaşanması gerekti bence,her şerde hayır vardır,böylece emin oldun eşinden,adama üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ama sana çok sevindim.....................bebeğin sağlıkla gelsin.....

Konunun başından sonuna üşenmeden tek tek okudum. Sonu Allahtan iyi bitti. Sizin ve bebeğiniz adına sevindim eğer o whatsap dökümanı olmasa yok yere ewliliğinizi yakıcaktınız yakmasanızda asla inanmayacaktınız doğru söylediğine demek ki herşey göründüğü gibi değilmiş. Çoğumuz kocanızı masum bulmadı ama kocanız adına yazılmaların çıkması iyi oldu en azından ne derse desin inanmayacaktınız. Özellikle! Buradaki insanların yorumlarını kızarak okudum bazıları gerçekten de yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi erkeklerin acısını kocanızdan çıkartırcasınaydı yani takma yoktur öyle bişey desek ki sizi üzmemek için söyleyenler olmuş hemen altına biri yazıyo salak mı gurursuzmu kesin aldatıyor! Boşa hemen evi terket Falan yani Allah aşkına ne kolay söylüyorsunuz tutturmuşsunuz ewi terket boşa!!!!! O kadar kolay mı üstelik hamile :KK43: o bebeğe yazık değilmi tabiki sonucunda haklıysa şüphelerinden ister boşar ister şans werir bu bizi ilgilendirmez. Sizde haklısınız ortada masum görünen bi durum yoktu ama hemen terket ewi demek yerine iyice düşün desek daha iyi olmaz mı. Üstelik ortada Cidden ewi terk edicek bi durum yokmuş. Umarım içiniz şuan rahattır en azından buda kocanıza ders olsun ecel terleri dökmüştür eminim. Allahım inşallah bebeğinizi Mutlu bi yolculukla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder. ( çok uzun oldu özür)
Cok teşekkür ederim işte bazen başımıza gelmeden anlayamıyoruz arkadaşlar da

Tutmasın da zaten ne gerek var,birine hem sağlam ayakkabı değil diyeceksin birileriyle adı çıktı diyeceksin sonra da ooo ayşe abla nasılsın yaa, bana ters insanın özü sözü bir olmalı

Ben de ona takıldım. Gece gece yemek tarifi bile verse "sağlam ayakkabı değil" dediği biriyle sohbet etmek ilginç olmuş. Madem muhabbet edebileceğin biri, baştan arkasından konuşmayacaksın.

Back
X