Eşimi gece yakaladım

hiçbirşey göründüğü gibi değilmiş,tutumun takdirlikti,sonucu ise gerçekten sevindirici....ama unutma ki yaşanması gerekti bence,her şerde hayır vardır,böylece emin oldun eşinden,adama üzülsemmi sevinsemmi bilemedim ama sana çok sevindim.....................bebeğin sağlıkla gelsin.....
İyi dileklerin için cok teşekkür ederim

Ben de ona takıldım. Gece gece yemek tarifi bile verse "sağlam ayakkabı değil" dediği biriyle sohbet etmek ilginç olmuş. Madem muhabbet edebileceğin biri, baştan arkasından konuşmayacaksın.
Katılıyorum.ama kendileri ile ilgili birşey konuşmamışlar arayım mı diyince bizim ki ara dememiş hayırdır abla yazmıs o da Hasan'la ilgili diyince tamam diyor Hasan'ın dışında konuşulan birşey yok.ama ilk başta insanın aklına cok farklı seyler geliyor eşim sadede sabah konuşalım abla diyebilirdi ama Hasan diyince bişey mi oldu diyip tamam diyor

ee naptınız aranız nasıl şimdi barıştınız mı yani sıcak mısınız limoni mi :) babanın yorumu ne oldu

ee naptınız aranız nasıl şimdi barıştınız mı yani sıcak mısınız limoni mi :) babanın yorumu ne oldu
Babamla ikimiz otururken sabah sen annenden daha cazgır çıktın Dedi bıyık altından güldü.baba napayım biliyorsun tahammülüm yok bu konuya dedim aferin haklısın Dedi.eşim her zaman ki gibi iyi davranıyor tunç kahvaltıyı hazırlamıştı uyandığımda gömlek vardı elinde ütüler misin bunu giyim bugün Dedi sertçe bir baktım tamam ben ütülemeye çalışayım Dedi babam da sen de daha abartma uzattın ama ütüle Dedi ütüledim teşekkür etti.babama demiş ki eşim,4 yıldır birbirimizi tanıyoruz bana güveni tam anlamıyla yokmuş ben şükrana gözüm kapalı güvendim hep benı dinlemedi komşulara karşı bağırıp terlik fırlattı apar topar evden kovdu baba demiş babam olur böyle şeyler bir daha olmaz ders olmustur tunç ta yok Şükran yanımda değilken asla telefonla ne kimseyi ararım ne konuşurum benim kimseyle muhabbet etme eksiğim yok ben kasıtlı olarak bir şey yapmadım üzüldüm çünkü içimde en ufak bir art niyet yoktu o aksam Can'ım sıkkındı Şükran da biliyor aksam yemek bile yememiştim ben de sasırdım birden sarhoş olmuşum ama o Halimle bile asla şükranı rencide edecek küçük düşürecek tek kelime etmedim Şükran beni fena harcadı paraladı ama kız haklı baba gibisinden konuşmuşlar

gözünaydın ve geçmiş olsun.
inşallah kocan ve çocuklarınızla :)
çok mutlu olursunuz.

ailen yada bi destekçin yok mu kv filan anlatsan durumu kadını paralayın bence rezil edin ne münasebet gece gece konuşmalar filan kocanda aklını başına alsın bence okuyunca sinirlendim gerçekten hamilesin üstelik içip içip eve gelip elin kadınıyla konuşmak nedir ya ibret olsun diye valla paralamak lazım böleleriniii :KK62: ayılınca iyice konuşun böle aile düzen olmaz ayıptır yani gerekirse ailenizde kalın bi süre aklı başına gelsin

ailen yada bi destekçin yok mu kv filan anlatsan durumu kadını paralayın bence rezil edin ne münasebet gece gece konuşmalar filan kocanda aklını başına alsın bence okuyunca sinirlendim gerçekten hamilesin üstelik içip içip eve gelip elin kadınıyla konuşmak nedir ya ibret olsun diye valla paralamak lazım böleleriniii :KK62: ayılınca iyice konuşun böle aile düzen olmaz ayıptır yani gerekirse ailenizde kalın bi süre aklı başına gelsin
Ben eşimi paraladım kadınla da konuştum eşimin dışarda içme huyu yoktur evde içiyordu kayınvalideye falan anlatmam eğer bi aldatma çıksaydı daha farklı olurdu

Ben eşimi paraladım kadınla da konuştum eşimin dışarda içme huyu yoktur evde içiyordu kayınvalideye falan anlatmam eğer bi aldatma çıksaydı daha farklı olurdu
iyi yapmışsın illa aldatma olması şart degil bilmiyorum evli bi adamın veya kadının gece yabancı biriyle konuşması düşüncesi çok ters o kadına haddini bildirdiyseniz iyi tabi bir daha yaşanmaz inşallah böle bişey

iyi yapmışsın illa aldatma olması şart degil bilmiyorum evli bi adamın veya kadının gece yabancı biriyle konuşması düşüncesi çok ters o kadına haddini bildirdiyseniz iyi tabi bir daha yaşanmaz inşallah böle bişey
Aynı fikirdeyim Amin bir daha yaşanmaz insallah teşekkür ederim

Günaydın herkese.dünkü uykusuzluktan sonra iyi bir uyku dinlendirdi benı.dün fatura dökümlerine baktık Ayşe nin numarası son 6 aylık dökümün hiç bir gününde bir tane bile yok.3 tane yabancı numara vardı aradım biri dükkana kartonpiyer yapmıştı o Ada'm çıktı diğeri köydeki amcasının eniştesi son numara da kuyumcu bir arkadaşı var o çıktı 2 saatimi aldı neredeyse uyuyakaldıgım için gece yazamadım kusura bakmayın.tekrar herkese cok teşekkür ederim Allah kimsenin yuvasını bozacak nedenler yaşatmasın.eşim Ayşe'nin numarasını da silmiş engellemiş.suanlık bir sıkıntı görünmüyor
Çok sevindim .Huzurunuz bol olsun.

Kötü bişeymi dedik yardımcı oluyoruz ki zaten benim düşündüğüm gibi değilmiş
Kim oluyosun da sert konuşuyosun haddini bil bence her yoruma da burnunu sokma
Fikir istedi kadın ve zaten travma yaşıyo şuan buna mı takılcak
Yok yok kocan yapmamıştır diyip kandıralım mı
Haddi senden mi ogrenicem hayirdir . istedigim yorumada cevabini veririm sana sorucak degilim .Seninki üzüm yemek değil bağ bozmak. Hamile bir insanın aklına saçma şeyler sokup onu daha da iyi supheye düşürüp üzmek .Yaptigin yorumda takilanacak başka bir sey var mi sence . Kim olduğuma gerekirsem senden daha düşünceli biri .. Anladı?

Back
X