eşimi göndermek istemıyorum

Bende bu kadar abartılmasından yana değilim . Bırakın gitsin kafası dağılır . Sizde annenize gidersiniz . Hem alışın .
Allah korusun her şey bizler için .

öyle annemde kızıyor bukadar düşkün olma birşey olursa dayanamazsın yada bukadar büyük konusma diye ama kendıme söz gecıremıyorum

dogru kıskanıyorum onu herkezden ama yanlıs olan güvensızlık ona sonuna kadar guvenıyorum birine ıhanet etcek son adamlardan bırıdır sanırım benım esım büyük konusmak ıstemem sonucta ne olcagı bellı olmaz ama su ana kadar en ufak bırsekılde birsey yaptını görmedım..

adam bişey yapamaz zaten o kadar sık boğaz ki)))))(bu işin espirisi tabi),ama sizin bu tutumunuz onu yanlış şeyler yapmasına müsait hale getirir bunuda aklınızın bir köşesine yazın lütfen ,ihanet konusunda babama bile güvenmem 65 yaşında olduğu halde kimse kusura bakmasın.kıskanmak yerine göre güzel senin için de eşin içinde fazlası sıkar

Son düzenleme:
Gitmesinde bir sakınca görmedim.Bence bu kadar takmayın kafanıza.Eğer göndermezseniz hem düğünü olan kişiye ayıp olur hemde hoş değil bence.Şartlar böyleylse adamında çok elinde değil demekki sizide götürmek.

sevdiklerım ıcınde gecerlı mesela annemı arıyorum acmıyorsa ust uste arıyorum acmıyorsa hemen babamı arıyorum annem nerde diye ama eşimde daha fazla panık olurum özellıkle esim kaza yaptıktan sonra

Seni anlıyorum bende bir ara senin gibiydim dediğim gibi. Sen bilirsin tabii ama bence bi doktora git bununla ilgili, yoksa hayatın boyunca hep böyle küçük şeyleri dert edip mutsuz olursun. Bi de biraz kaderci ol, ben öyle yapıyorum. allah korusun tabii hepimiz için sevdiklerimiz çok değerli başına bişey gelsin istemeyiz hiç birimiz, ama biz yanlarındayken bir şey olmayacağı ne malum. O yüzden kendini telkin etmeye çalış, eğer tek başına üstesinde gelemiyorsan da bir doktordan destek al.
Sağlıcakla

Seni anlıyorum bende bir ara senin gibiydim dediğim gibi. Sen bilirsin tabii ama bence bi doktora git bununla ilgili, yoksa hayatın boyunca hep böyle küçük şeyleri dert edip mutsuz olursun. Bi de biraz kaderci ol, ben öyle yapıyorum. allah korusun tabii hepimiz için sevdiklerimiz çok değerli başına bişey gelsin istemeyiz hiç birimiz, ama biz yanlarındayken bir şey olmayacağı ne malum. O yüzden kendini telkin etmeye çalış, eğer tek başına üstesinde gelemiyorsan da bir doktordan destek al.
Sağlıcakla

bu söyledını düsüncem haklısınız aslında bukadarı abartı ama ben mesela allah korusun tabıkı ama kazada yapsa yanında olıyım ona bır sey olcaksa banada olsun diyorum kar yagınca bizim arabada kar lastıgı yok anahtarı vermıyorum eger tek biyere gitcekse sirketın arabasıyla git diyorum onda kar lastıgı var diye çok pimpirikliyım:(

adam bişey yapamaz zaten o kadar sık boğaz ki)))))(bu işin espirisi tabi),ama sizin bu tutumunuz onu yanlış şeyler yapmasına müsait hale getirir bunuda aklınızın bir köşesine yazın lütfen ,ihanet konusunda babama bile güvenmem 65 yaşında olduğu halde kimse kusura bakmasın.kıskanmak yerine göre güzel senin için de eşin içinde fazlası sıkar

ihanet konunda kimseye güven olmıycanı biliyorum kimler kimler aldatıyor kaç yıllık karısını ama eşime güveniyorumda asla yapmaz degıl ama yapmaz bukadar zorlukla evlendgı karısına diye düsünüyorum:) ayrıca okadarda cadı degılım gıdıyo arkadaslarına ama gece evıne gerı gelıyor:)

Gitmesinde bir sakınca görmedim.Bence bu kadar takmayın kafanıza.Eğer göndermezseniz hem düğünü olan kişiye ayıp olur hemde hoş değil bence.Şartlar böyleylse adamında çok elinde değil demekki sizide götürmek.

öncelıkle hayırlı olsun yenı evlendınız sanırım:)dügüne gitmemek söz konusu degıl zaten ozamana kadar sartları düzeltmeye calıscaz artık..

amınnn .güven meselesı degıl ayrı kalma sadace söyle söylıyım 2 hafta önce esımın kuzenıne kız ıstemye gıttık benı göturmek ıstmedı önce arabada yer yok dıye ama ben ortalıgı yıkarım senıde gondermem dedım yer uzak ve kalma ıhtımalı oldugu ıcın sırf

sen onun karısısın. ne demek "arabada yer yok" diyerek seni götürmek istememesi? ilk önce seni sayacak. çok garip bir ilişkiniz var. diğer bir konu madem maddi sıkıntınız var kendisi de gitmesin düğüne. ama yok bütün arkadaşları gidiyor ve kendisi de gitmek istiyorsa bırakın gitsin. bu kadar sıkmayın. bi gece ayrı yatarsınız ne olacak.

Back
X