eşimi göndermek istemıyorum

ama esımın ıznı yok cok yogun calısıyor ıster ınanın ıster ınanmayın 2 senedır bayram tatılı bıle yapmadı asansörcu esım ve arıza olunca gece yataktan kalkıp gidiyo izin kullanmak ımkansız

Niye inanmayalım ki

Şimdi 2 gün gidecek mesela
15 gün olmasa da hafta sonları yaparsınız sizde tatilinizi
Durumlar müsait olsun yeter ki

Hadi ya öyle mi o iş, görümcemin sözlüsü de asansör servisinde çalışıyo

Bence konu sahibinin düşüncesine saygı duyulmalı. Herkes aynı şekilde yaşamaz sevgisini. Bende eşimden ayrı bir gece bile geçirmedim. Sanırım geçiremem de.

Hastalıksa bunun adı hastayım o zaman. Ama geceleri eşimin ayaklarına değmeden uyuyamıyorum mesela.

Bunun eşimle kaç senedir birlikte olduğumuzla ilgisi yok. Koca sonuçta bu 2 yıl geçince şu kadar 20 geçince şu kadar bağlanırsın diye bir kavram da yok.

Eşim yokken de aynı şekilde annemle uyuyordum.

Niye inanmayalım ki

Şimdi 2 gün gidecek mesela
15 gün olmasa da hafta sonları yaparsınız sizde tatilinizi
Durumlar müsait olsun yeter ki

Hadi ya öyle mi o iş, görümcemin sözlüsü de asansör servisinde çalışıyo

iki senedır musaıt zaman arıyoruz tam bu hafta gidelim diyoruz ıs cıkıyor...
iş güzel ıs ama benımkının calıstıgı yerde oturdugumuz semte cıvarıda sirketın elemanı yok 4 5 semte esım bakıyor halıyle cok yogun ve nezaman ararlarsa gitmek zorunda ya ıcerde ınsan kalıyor falan yanı...

Unutmuştum
Konuyu görünce aklıma geldi

Biz 6 aylık filan evliyken
İşyerinin şubelerinden birinde tadilat mı ne varmış
Eşim merkezde çalışıyor, bi kişinin orada beklemesi gerekiyomuş gece..
Bu kez piyango eşime vurmuş, bu gece şu şubede kalmam lazım sende annenler de kal istersen tek kalma dedi

Önemli değil ya tek te kalırım dedim
Çünkü annemlerin evi işyerime daha da uzak
Olsun tek kalma yine de ben rahat etmem dedi
Gittim annemde kaldım, 6 ay önce kaldığım gibi, zoruma da gitmedi yani..

Şimdi de 1 yıl 3 aylık evliyim, yine olsa yine aynısını yaparım
Gidip o şube de eşimle beraber kalacak halim yok ya

Bence konu sahibinin düşüncesine saygı duyulmalı. Herkes aynı şekilde yaşamaz sevgisini. Bende eşimden ayrı bir gece bile geçirmedim. Sanırım geçiremem de.

Hastalıksa bunun adı hastayım o zaman. Ama geceleri eşimin ayaklarına değmeden uyuyamıyorum mesela.

Bunun eşimle kaç senedir birlikte olduğumuzla ilgisi yok. Koca sonuçta bu 2 yıl geçince şu kadar 20 geçince şu kadar bağlanırsın diye bir kavram da yok.

Eşim yokken de aynı şekilde annemle uyuyordum.

:) ben tek degılmısım benım gıbılerde varmıs sükür:) inş hiç ayrı kalmak zorunda kalmayız sizde bizde:)

iki senedır musaıt zaman arıyoruz tam bu hafta gidelim diyoruz ıs cıkıyor...
iş güzel ıs ama benımkının calıstıgı yerde oturdugumuz semte cıvarıda sirketın elemanı yok 4 5 semte esım bakıyor halıyle cok yogun ve nezaman ararlarsa gitmek zorunda ya ıcerde ınsan kalıyor falan yanı...

Anladım Allah kolaylıklar versin
Şimdi düğün için izin istedi o zaman ?
Durum müsait olunca da bi izin daha ister o zaman baş başa tatile gidersiniz inşallah

Unutmuştum
Konuyu görünce aklıma geldi

Biz 6 aylık filan evliyken
İşyerinin şubelerinden birinde tadilat mı ne varmış
Eşim merkezde çalışıyor, bi kişinin orada beklemesi gerekiyomuş gece..
Bu kez piyango eşime vurmuş, bu gece şu şubede kalmam lazım sende annenler de kal istersen tek kalma dedi

Önemli değil ya tek te kalırım dedim
Çünkü annemlerin evi işyerime daha da uzak
Olsun tek kalma yine de ben rahat etmem dedi
Gittim annemde kaldım, 6 ay önce kaldığım gibi, zoruma da gitmedi yani..

Şimdi de 1 yıl 3 aylık evliyim, yine olsa yine aynısını yaparım
Gidip o şube de eşimle beraber kalacak halim yok ya

ben kalırdım yer varsa:)biz ılk evlendıgımız sıralarada esıme vardıyalı bır var dedı calıstıgı yer ama göndermem dedım gerekırse ısten cık ama olmaz dedım zaten adamlarda vazgectı baskasına verdı ısı

Ayrılık olmasa bile hayatta ölüm denen bir gerçek var
Ben sadece eşe değil hiç birşeye bu kadar bağımlı olma taraftarı değilim

ben kalırdım yer varsa:)biz ılk evlendıgımız sıralarada esıme vardıyalı bır var dedı calıstıgı yer ama göndermem dedım gerekırse ısten cık ama olmaz dedım zaten adamlarda vazgectı baskasına verdı ısı

Töbe :1:
Ben kalamam, ona nöbet tuttu diye ertesi gün tatil
Bana öyle olmayacak , hem rahatta edemem yani
Gittim annemlerde mışıl mışıl uyudum, pişman değilim :3:

Anladım Allah kolaylıklar versin
Şimdi düğün için izin istedi o zaman ?
Durum müsait olunca da bi izin daha ister o zaman baş başa tatile gidersiniz inşallah

amın..aslında daha ıs yerınden ızın almadı bıle ozamana yerıne baska bırını bulunca söylıcek cok sıkıntı yanı

amın..aslında daha ıs yerınden ızın almadı bıle ozamana yerıne baska bırını bulunca söylıcek cok sıkıntı yanı

İsteyince ayarlayabiliyorsa, sizin tatil zamanı da ayarlar merak etme
Ama şimdi karışma bence, arkadaşı sizin düğüne gelmiş o da oraya gitmek durumunda diye bak olaya

bende kader arkadasıma katılıorum.. hıcbıseye koru korune baglanmamak lazm.. ölum var sonucta

Allah der ki;

Kimi benden çok seversen onu senden alırım.

Ve ekler;

Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,

Sabır taşar,

Canından saydığın yar bile bir gün el olur.

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.

Düşman kalkar dostun olur.

Öyle garip bir dünya,

Olmaz dediğin ne varsa olur.

Düşmem dersin düşersin.

Şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya;

Öldüm der durur yine de yaşarsın...

birine bu derece bağlı olmak normal değil canım yukarda arkadaş çok güzel yazmış çok anlamlı bir yazı
bırak eşin gitsin 2 gün ayrı kalın hem birbirinizi özlemiş olursunuz
eğer beraber gidebiliyorsanız daha iyi tabii ama olmuyorsa kocanı sıkboğaz etme gönderemem ayrı kalamam deme

En son birinden izin aldığımda Lise 1 deydim oda annemdi. Ne kadar çirkin bir laf göndermem. Sanki çocuğunuza izin vermiyorsunuz.

Beni eşim böyle yapsa vallahi onun gerçekten boğazını sıkarım. Erkek milleti harbi daha dayanıklı ya, hiç eşitiz meşitiz demeyelim vallahi.

Allah ayırmasın da ölüm var kalım var, insan bu kadar büyük konuşmamalı, bu kadar büyük konuşmak beni hep ürkütür. Allahın gücüne gitmesin denir ya o hesap, Allah korusun bir ölüm olsa herhelde sonunuz akıl hastanesi olur.

İsteyince ayarlayabiliyorsa, sizin tatil zamanı da ayarlar merak etme
Ama şimdi karışma bence, arkadaşı sizin düğüne gelmiş o da oraya gitmek durumunda diye bak olaya

kusura bakma net gitti..ayarlayamıyorda birseyler yapmaya calıscak arkadasa ayıp olmasın diye ama kısmet bakalım..

bende kader arkadasıma katılıorum.. hıcbıseye koru korune baglanmamak lazm.. ölum var sonucta

Allah der ki;

Kimi benden çok seversen onu senden alırım.

Ve ekler;

Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,

Sabır taşar,

Canından saydığın yar bile bir gün el olur.

Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.

Düşman kalkar dostun olur.

Öyle garip bir dünya,

Olmaz dediğin ne varsa olur.

Düşmem dersin düşersin.

Şaşmam dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya;

Öldüm der durur yine de yaşarsın...

çok güzel yazdıklarınız cok dogru söylemıs mevlana...

ne olacak sanki ayrı yatsanız çok abartıyorsunuz. benim eşim memleketine gitti 10 gün kaldı ben de annemde kaldım. daha iyi özlersiniz birbirinizi. arada iş için de gittiği oldu 1 ay bile ayrı kaldık. bişeyimiz eksilmedi.

Back
X