Eşimi göndermelimiyim?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Eşimin izin gunleri pazar yaklasik 1 aydir hep evdeyiz sozler verdi disari cikicaz diye cikamadik bu aralar maddi sknti cekiyoruz. Neyse bu aksam icin sozlestik disari cikicaz diye.
Ama esim dun eve geldi ve pazar gunu ben arkadasmla sehir disina gidiyorum dedi...
Ortak arkadaslarini alacaklarmis bende taniyorum samimiyiz hatta...
Bende ne alaka falan dedim.
Kopek varmis arkisinde gidip alacaz arkadasimla bu kadar dedi. Pazar gunu sevgililer gunu zaten uzun zamandir bisey yapmiyoruz benim anlamadigim neden benimlw gitmiyor uzun yolculuklari severim bunuda biliyor ve yaninda olmak istedigimide. Neden benden once arkine soyledin dedim ( oda evli gorusuyoruz ailecek) oda sen aklima gelmedin dedi once sakin davrandim ama sonra icim icimi yedi neden ben aklina gelmiyorum diye hem zaten maddi sorunlarimiz var diye ben tmm biyere cikmayalim diyorm. Evdeyiz ne zamandir. Birde esim emrivaki yapmaz normalde ama son zamanlarda boyle cok sey yapmaya basladi sonra ben sinirlenince gitmicem tamam diyor. Bende tamam git diyorum ya da gitmediginde arkadaslari dalga geciyor..
Sor yani once neden sormuyosun gidimmi diye sonra tamam de ama yok.
Ne yapmaliyim bilmiyorm yarin gidiceklermiş.

Özellikle sevgililer günü olduğu için hoş olmazdı.Kötü niyetle söylemiyorum altında art niyet asla aramıyorum yanlış anlaşılmasın ama azıcık gücüme giderdi benim.
Şimdi gitmezse evde surat asar yine zehir olur o gün.

Ben olsam gonderirdim ama burnundanda getiririm. Madem pazar arkadaslariyla gidecekmis, sana hayatim cumartesi aksama plan yapsak bende arkadaslarla pazar ciksam olur mu demek zor degil.

Zaten bunu soyledim bende kizlarla cikarim dedim tamam dedi. Sonra butun gece neden surat yapiyosun dedi halbuki yapmadm sadece onla ilgilenmedim hatya birkac kere şakami bu dedim

Gitme deyin madem kötülükle değilde birlikte birşeyler yapalım öbür hafta gidersin deyin hem yarininjz zehir olmaz hemde obur hafta için zaman kazanmış olursunuz bi hafta içinde birşeyler bulur beraber gidersjnjz

Ya ben sevgililer gunu diye.degil ama 1 aydir disari cikmiyoruz yani en azindan diyebilirdi bu hafta yapmayim bari diye esimle gidim diye ben hala şaka saniyorum

İletişim bozukluğu var aranızda, bariz.
'aklıma gelmedin' in kabul edilebilir bir yanı yok. arkadaşı değil eşinden bahsediyoruz.

altında bir şey aranmamalı, sadece duyarsız bir eşe sahipsiniz.

Kendisine tek şey söyleyin 'ne kadar önemsersen o kadar önemsenirsin'.

Kendisi bunu bilmiyormu ? Biliyor kendi kaybeder eger giderse ben gitme demicem ama giderse de ben de kendi kendime eglenicem o gun cikarim disari. Yerim icerim aksam da gec gelirim zor degil.

Dışarı için neden para bu kadar önemli

Sokakta gezin boş boş

Otobüs bizim şehirde 2,5 tl git gel 10 tl eder merkeze gidelim deseniz makarna yer bir öğünde çıkarırdınız

Ya da ne bileyim simit yerdiniz dışarıda vs ille de para gerekmez ki

Pazara gidin ordan alın hem gezme hem ihtiyaç

Araba pazarına gidin almak zorunlu değil ama karnaval yeri gibi vs vs

Bir de köpek bakacak kadar para varsa gezmeye de vardır yani

Göndermeli miyim soırusunun cevabı da adam gidebilir miyim dememiş ki göndermeli miyim diyorsunuz o gidecek size de haber vermiş

Benim esim disari ciktiysa o paranin sonu gelir bunu bildigimden cikmayalim diyorum. Evet bana sormdi o zaman soruyu degistirip nasil davranmaliyim demek daha dogru

Kendisi bunu bilmiyormu ? Biliyor kendi kaybeder eger giderse ben gitme demicem ama giderse de ben de kendi kendime eglenicem o gun cikarim disari. Yerim icerim aksam da gec gelirim zor degil.
Ya ne gerek var inada ki mutlu olmayacaksınız öyle yapınca bence önce bi söyleyin 14subat beraber birşeyler yapalım deyin alttan alarak baktınız hala gidecek ozaman yapın yapacağınızi bence yani

Normalde onu disari cok gondermeyen biriyim. Kiskanclikla alakasi yok sadece heo ipin ucunu kaciriyor...
Bende sasirdim oyle deyince ilk defa oluyor yoksa konu acmazdim.

Ya ne gerek var inada ki mutlu olmayacaksınız öyle yapınca bence önce bi söyleyin 14subat beraber birşeyler yapalım deyin alttan alarak baktınız hala gidecek ozaman yapın yapacağınızi bence yani

Zaten disari cikmadigimizi ve o gunun pazar oldugunu ustune basa basa soyledim. Bilmiyorum gitme desemde zatn hicbiryere gondermiysn diyo. Ki hakliyim hep ipin ucunu kaciriyo disari cikinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…