- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Acaba yarın için bir sürpriz hazırlıyor olabilir mi? Sevgililer gününde eşiyle olmak yerine arkadaşıyla olmak istemesinin başka sebebi olmaz gibi.
Ben olsam gonderirdim ama burnundanda getiririm. Madem pazar arkadaslariyla gidecekmis, sana hayatim cumartesi aksama plan yapsak bende arkadaslarla pazar ciksam olur mu demek zor degil.
arkadaşları dalga geçiyo diye gitmek zorunda kalmıştır. yaptırabilirsen arkadaşlarına hayır demeli
Özellikle sevgililer günü olduğu için hoş olmazdı.Kötü niyetle söylemiyorum altında art niyet asla aramıyorum yanlış anlaşılmasın ama azıcık gücüme giderdi benim.
Şimdi gitmezse evde surat asar yine zehir olur o gün.
Gitme deyin madem kötülükle değilde birlikte birşeyler yapalım öbür hafta gidersin deyin hem yarininjz zehir olmaz hemde obur hafta için zaman kazanmış olursunuz bi hafta içinde birşeyler bulur beraber gidersjnjz
Ya konuyla alakasız ama sizin avatarınız bi bana mı çok itici geliyor ya
Dışarı için neden para bu kadar önemli
Sokakta gezin boş boş
Otobüs bizim şehirde 2,5 tl git gel 10 tl eder merkeze gidelim deseniz makarna yer bir öğünde çıkarırdınız
Ya da ne bileyim simit yerdiniz dışarıda vs ille de para gerekmez ki
Pazara gidin ordan alın hem gezme hem ihtiyaç
Araba pazarına gidin almak zorunlu değil ama karnaval yeri gibi vs vs
Bir de köpek bakacak kadar para varsa gezmeye de vardır yani
Göndermeli miyim soırusunun cevabı da adam gidebilir miyim dememiş ki göndermeli miyim diyorsunuz o gidecek size de haber vermiş
Ya ne gerek var inada ki mutlu olmayacaksınız öyle yapınca bence önce bi söyleyin 14subat beraber birşeyler yapalım deyin alttan alarak baktınız hala gidecek ozaman yapın yapacağınızi bence yaniKendisi bunu bilmiyormu ? Biliyor kendi kaybeder eger giderse ben gitme demicem ama giderse de ben de kendi kendime eglenicem o gun cikarim disari. Yerim icerim aksam da gec gelirim zor degil.
İletişim bozukluğu var aranızda, bariz.
'aklıma gelmedin' in kabul edilebilir bir yanı yok. arkadaşı değil eşinden bahsediyoruz.
altında bir şey aranmamalı, sadece duyarsız bir eşe sahipsiniz.
Kendisine tek şey söyleyin 'ne kadar önemsersen o kadar önemsenirsin'.
Ya ne gerek var inada ki mutlu olmayacaksınız öyle yapınca bence önce bi söyleyin 14subat beraber birşeyler yapalım deyin alttan alarak baktınız hala gidecek ozaman yapın yapacağınızi bence yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?