- 3 Eylül 2015
- 454
- 104
- 103
- 34
- Konu Sahibi burcucuk9112
-
İyi valla canım ama işte bir iki günlük olmaması olayın ben hergün böyle birşey yaşıyorumbende çoğu zaman salonda uyuyakalıyorum.
yorgun oluyorum. içeri gidip yatmak da istemiyorum. eşim de bana ayak uydurup o da salonda yatıyor.
Herkesin kocalı ve ya kocasız yatmak istemesi kendi düşüncesi ben uyusam dahi yanımda uyusun istiyorum aynı evin içinde ayrı uyumak istemiyorum koltık konusunda haklısın ama alınmış artık berjer de kullanamam ayrıca o berjerdede uyur kaldırmazsamBırak adamı nerede yatarsa yatsın
Bu ısrar niye
Biraz yatar sonra koltuğun çok da rahat olmadığını anlar
Siz de yatın ferah ferah
Uyuduktan sonra kimin nerede uyuduğunun ne önemi var ki zaten koltuktan yatağa geçse de sana sarılmaz seninle sohbet etmez zira uyuyor
Bu tarz çok konu var bu arada en basit çözümü uyunacak şeyler almayın odalara berjer koktukta da uyuyamaz ya
Allah razı olsun beni anladığın için arada bir yapsa bende kalk demem yaniNormal degil her gece her gece... Haklı bayan bu konuda.
Canım arkadaşların tv önermesi bana mantıklı geldi odayaİki buçuk yıllık evliyiz yanımda yattığı toplam 1 aydır. Gece 3 - 4 gibi uyuyor o saate kadar tv başında ben oturamiyorum gecelere kadar geçip yatıyorum her gece bugün gelicem söz diyor ama salonda uyuyor. Ben de bıktım artık düzeleceğini sanmıyorum. Annesi 35 yılda ben duzeltemedim inşallah sen duzeltirsin diyor
Doktorlar bunu sağlıklı bulmuyor tv açık uyundugunda beynin sesleri algıladığını ve kendini tenizletenizlemedigini gereksiz bilgi kirliliği olduğunu söylüyor. Üstelik yatak odam çok küçük tv sigmasi mümkün değil, bir de kızım var bizim odamızda esimizin bahanesi bebek çok kipirdiyormus donmelerinden uyuyamiyormus kızı odadan ayirinca gelecekmiş bla bla blaCanım arkadaşların tv önermesi bana mantıklı geldi odaya
Tabi sağlık açısından kesinlikle iyi değildir benimde yaza odaya misafir gelince eşimde rahatsız olur belkiDoktorlar bunu sağlıklı bulmuyor tv açık uyundugunda beynin sesleri algıladığını ve kendini tenizletenizlemedigini gereksiz bilgi kirliliği olduğunu söylüyor. Üstelik yatak odam çok küçük tv sigmasi mümkün değil, bir de kızım var bizim odamızda esimizin bahanesi bebek çok kipirdiyormus donmelerinden uyuyamiyormus kızı odadan ayirinca gelecekmiş bla bla bla
İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
Herkesin kocalı ve ya kocasız yatmak istemesi kendi düşüncesi ben uyusam dahi yanımda uyusun istiyorum aynı evin içinde ayrı uyumak istemiyorum koltık konusunda haklısın ama alınmış artık berjer de kullanamam ayrıca o berjerdede uyur kaldırmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?