Eşimi her gece oturma odasında yatağına yatırmaya uğraşıyorum:(

Herkesin kocalı ve ya kocasız yatmak istemesi kendi düşüncesi ben uyusam dahi yanımda uyusun istiyorum aynı evin içinde ayrı uyumak istemiyorum koltık konusunda haklısın ama alınmış artık berjer de kullanamam ayrıca o berjerdede uyur kaldırmazsam

İki buçuk yıllık evliyiz yanımda yattığı toplam 1 aydır. Gece 3 - 4 gibi uyuyor o saate kadar tv başında ben oturamiyorum gecelere kadar geçip yatıyorum her gece bugün gelicem söz diyor ama salonda uyuyor. Ben de bıktım artık düzeleceğini sanmıyorum. Annesi 35 yılda ben duzeltemedim inşallah sen duzeltirsin diyor

Canım arkadaşların tv önermesi bana mantıklı geldi odaya

Canım arkadaşların tv önermesi bana mantıklı geldi odaya
Doktorlar bunu sağlıklı bulmuyor tv açık uyundugunda beynin sesleri algıladığını ve kendini tenizletenizlemedigini gereksiz bilgi kirliliği olduğunu söylüyor. Üstelik yatak odam çok küçük tv sigmasi mümkün değil, bir de kızım var bizim odamızda esimizin bahanesi bebek çok kipirdiyormus donmelerinden uyuyamiyormus kızı odadan ayirinca gelecekmiş bla bla bla

Ya televizyonu bozun ya da camı açık bırakın... Bir insan eşiyle neden beraber uyumaz anlamıyorum

Benim esimde tv basinda uyuya kalan tayfadan.
Bende uyuyakaliyorum bazen onla
O tek uyumussa beni niye kaldirmadin diyo.
Bende yatagi iceri tasicam bu gidisle.
Cunki bu saatte yatilirmi diye benide yollamiyo sonra ben tv izlerken o uyuyo.
Ben uykum gelince gidip yatarim genelde yani koltuk tepelerinde uyumayi sevmiyorum
O uyuyana kadar oturuyosam eger yatmaya giderken kaldiriyorum

Tabi sağlık açısından kesinlikle iyi değildir benimde yaza odaya misafir gelince eşimde rahatsız olur belki

kızmadan uykusu dağılmadan hadi canım diyerek yatağa götüreceksin.benim eşim de tv olmadan uykuya dalamaz.çok takılma kendini de üzme yine kaldıramazsan ört üstünü orda uyusun.canını sıkma

Yakında çocuğunuz olacak
Niye gelmedin, ağlarım. Artık geldin ama bu sefer ben giderim, küstüm bi daha benle konuşma gibi çocukça tartışmaları geçmiş olmanız lazım
Bırak uyusun madem koltukta

Ay benim kocam aynısı vallaha aynısı :)
Çok gıcık bir şey bir de benimkisi uyandırdım diye bir kızar söylenir kiii görsen asla yanına yaklaşmazsın :)
Dört yıl olcak hala böyle, kvalidemde hep söyler hiç yerine geçmezdi ben bırakırdım yatardı orda öyle diye.
Sonuç olarak huy edinmişler. İnatla yerine kaldırmaktan başka çaren yok.
Ben uyucak gibi olduğunda yatağa yönlendiriyorum :) Bazen yakalayamıyorum laf arası uykuya geçiş yapıyor :)
o zamanda bazen tatlı dilli bazen kavga dövüş yataga getiriyorum ama getiriyorum içerde bırakmıyorum.
Koltukta bırakma.
Koltuk mu ben mi de
Yakarım lan bu koltugu de.

Ayri yatmayi sevmiyorum ayrica korkuyorum gece uyandigimda. Dibimden ayirmam ben. Yatakodasinda tv var, o uyuyana kdr acik duruyor kapatiyorum ya da ben once uyuduysam uyku arasinda uyandigimda kapatiyorum tvyi. Ses olmadan uyuyamiyor. Belki esiniz de boyledir. Sessizlik huzursuz ediyor olabilir.

ya şu başlığı görünce kk olmasa aynısını eşim yazmış olabilir diyecektim...

o da yazık her akşam beni kaldırmaya çalışıyordu..

son 3-5 gündür çok şükür direk yatıyorum...

bu dert olmuş benim kocama da yazık

oturma odasında ayrı yatarken çocuğu yatak odasında mı oturma odasında mı yaptınız yada gidiş yolunda mı ? bende onu merak ettim

Ama eşin istemiyor demek ki sen de üzülüyorsun bak hamilesin

Boşver takma sen gel gel demeyince bir süre sonra gelecek zaten

Neden beni çağırmıyor diyecek

Hem ben kaldırmasam en rahatsız yerde bile uyur diyorsun değer mi buna üzülmeye uyusun bir süre boynum belim ağrıyor diye gelir

benim eşimde uyuya kalıyor kalkana kadar tepesinde bağırıyorum o sinir ben sinir gidiyoruz yatağa bazen yine mi orda uyudun deyip üstünü dahi örtmeden bırakıyorum gece kalkıp geliyor
bu durumu umursamaz davranın bırakın orda uyusun kaç gece yatar orda ki en fazla 2 sonra yatağına gelir.

vallahi ağlanacak halinize güldüm sebebi ise benim eşimde öyle işten gelir yemeği yer biraz tv ye bakınır bi bakmışım koltukta uyuyakalmış ne olur kalk yatakta yat defalarca söylerim yok arkadaş kalkmaz hem uyku arası sayıklar, hem de ben uyandırmak için söyleyinince uyku arası kızar gücü yetse dövecek ahahhaha ama pek bi masum oluyor bazen öyle uykum gelir ki anlatamam enerjim biter ben gidiyorum yataga derim gece 3 de kalkar bi bakarım hala salonda yatıyor kıza kıza yatağa götürürüm huy edinmişler anacım rahatlarını bozmak istemiyorlar

[QUOyeniuk9112, post: 44609058, member: 703073"]Bebeğin 6aydan büyükse ayır bence yazık adamda yatağıma geçsin canım[/QUOTE]
5 e yeni gecti pek mümkün degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…