- 3 Eylül 2015
- 454
- 104
- 103
- 34
- Konu Sahibi burcucuk9112
-
benim eşimde bayılır tv açık koltukta uyusun bende bırakıyorum uyuyo. yatıcam zaman öpüp kaldırıyorum yatağa koşarak gidiyo uyku kaçmasın diye. onunda huyu bu napalım :)İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
Bnm oglumda beste uyudu dun her gece boyle:)Ne diyim canım bende sabh 4 de yattım.kızım anca uyudu
Hayır burcucuk şimdi uyku çökuyo orda uyumak tatlı anladımda bu adamın hiçmi ihtiyacları yokAynen öyle yapıyorum sürüklüyorum bu seferde yerde uyuyo :)
Kaç yaşinda benimkide 1 hafta düzenli ıyıraa 1 ay düzensizBnm oglumda beste uyudu dun her gece boyle:)
Yas mi 4 aylik dahaKaç yaşinda benimkide 1 hafta düzenli ıyıraa 1 ay düzensiz
Ben biyasina girince falan düzelir saniyodum uykusu ama oyle degilmis sanirimYas mi 4 aylik daha
Annemi anlatmissin. Annemde öyle kanepede uyur babam onu güç bela kaldirir bazende annem kalkamaz yatağına sabah hepimize küs bi sekilde buluruz niye beni uyandirmadiniz diye:)) annemle babam 27senelik evli ve ben kendimi bildim bileli bu hep boyle. Eger senle uyumak istediginden suphen yoksa hic takilmaİyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
Yok kuzım benimkinim horultusu içerlere geliyo teline arada bakarım hiiiçbişey yok işi yoğun zaten zaten telimide götürüm arada yanıma uyuduğu için farketmez bileTelefonunu bir karıştır bence bende hamile kaldıktan sonra eşim yatağa geç gelme yada koltukta yatmaya başladı sonra ogrendimki memurnetten biriyle tanışmış onunla mesajlasip konuşuyormuş burnundan fitil fitil getirdim şimdi benden önce yatağa gidiyor
Iste kadin! Sizlanmak yerine soyle yapsak zaten burada hepimiz mutlu olicigiizzz ama iste...sevgili burcucuk;
esin koltukta uykuya daldiktan sonra cocuk gibi sacini oksayip, odaya dogru yol aldiracaksin. burada kasitli bir sey yok. yorgunluk var :) odaya gecse tam uyku bastirdiginda kacar o uykuuu :)))
Ahahahahah ben de etrafına mutluluk saçan bir şahsiyet Değilim.Iste kadin! Sizlanmak yerine soyle yapsak zaten burada hepimiz mutlu olicigiizzz ama iste...
Koca dilinden anlayanlardansiniz benceAhahahahah ben de etrafına mutluluk saçan bir şahsiyet Değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?