Eşimi her gece oturma odasında yatağına yatırmaya uğraşıyorum:(

Yok artık takmıcam napayım ya kendimi üzüyorum boşuna artık gelirsede gelmezsede kendine napayım ben o kadar uğraşıyorum üzüldüğümle kalıyorum kendi bilir artık

benim eşimde bayılır tv açık koltukta uyusun bende bırakıyorum uyuyo. yatıcam zaman öpüp kaldırıyorum yatağa koşarak gidiyo uyku kaçmasın diye. onunda huyu bu napalım :)

Ben de koltukta uyuyakalanlardanım. Bu ayrı bi tat, eşim yatağına gidip yat dediğinde uyuz oluyorum ne dokunuyorsun ne zararım var sana falan diye ağzımı şu şekil yaparak çemkürüyorum:)
Hiç böyle sorun gibi düşünmemiştim, eşim de demek ki böyle düşünüyormuş. Kendimi gördüm burda. Sen de adama yüklenme fazla, valla art niyetli olmuyor o tat bi ayrı.

Telefonunu bir karıştır bence bende hamile kaldıktan sonra eşim yatağa geç gelme yada koltukta yatmaya başladı sonra ogrendimki memurnetten biriyle tanışmış onunla mesajlasip konuşuyormuş burnundan fitil fitil getirdim şimdi benden önce yatağa gidiyor

Annemi anlatmissin. Annemde öyle kanepede uyur babam onu güç bela kaldirir bazende annem kalkamaz yatağına sabah hepimize küs bi sekilde buluruz niye beni uyandirmadiniz diye:)) annemle babam 27senelik evli ve ben kendimi bildim bileli bu hep boyle. Eger senle uyumak istediginden suphen yoksa hic takilma

Aynı sorun bende de var.Koltuk üstlerine uyumaya bayılıyor kocam. Yatak odası dar geliyor adama dolap falan üstüne geliyormuş.

17 senelik evliyiz,10 senem her gece oturma odasından çocuk gibi yatak odasına kaldırıp çekiştirip götürmekle geçti,7 senedir yatak odasına tv aldık oturma odasını kullanmıyoruz.şimdi rahatız.gelgelelim 10 sene boyunca bir erkeği neredeyse sürükleyerek elinden tutup yatağa götürünce onu koca gibi değil küçük çocuğun gibi görmeye başlıyorsun.kadın yada erkek tv mi izleyecek uzanır durumda uykusu geliyorsa oturarak izlesin,yorgunsada yatağa gitsin yatsın,bana çok itici geliyor o görüntü.belki arada sırada olsa normal karşılardım ama her gece aynı şeyi yaşayınca hoş karşılayamıyorum artık sanırım.

Tembellikmi yorgunlukmu pek ustunde dusunmedim ama. Esim bizim yatagin rahat olmadigini soyluyor hic orda yatmak istemez yatak odasina tv almak cozum olabilir.cunku kumanda elinde uyur hep.

Yok kuzım benimkinim horultusu içerlere geliyo teline arada bakarım hiiiçbişey yok işi yoğun zaten zaten telimide götürüm arada yanıma uyuduğu için farketmez bile

Demek yalnız değilim en azından buna sevindim bigün odaya tekevizyon alırsak inşallah rahata kavuşurum

sevgili burcucuk;

esin koltukta uykuya daldiktan sonra cocuk gibi sacini oksayip, odaya dogru yol aldiracaksin. burada kasitli bir sey yok. yorgunluk var :) odaya gecse tam uyku bastirdiginda kacar o uykuuu :)))
Iste kadin! Sizlanmak yerine soyle yapsak zaten burada hepimiz mutlu olicigiizzz ama iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…