Eşimi her gece oturma odasında yatağına yatırmaya uğraşıyorum:(

Yakında çocuğunuz olacak
Niye gelmedin, ağlarım. Artık geldin ama bu sefer ben giderim, küstüm bi daha benle konuşma gibi çocukça tartışmaları geçmiş olmanız lazım
Bırak uyusun madem koltukta
Canım bi çocuğum daha var zaten bitane daha olacak bence daha da fazla arayı açmak iyi olmaz

Aynı şeyi bende yaşıyorum yalnız değilsin, ama ben söyle düşünüyorum eşim 14 yıl ailesinden ayrı tek yaşadı okul vs.. hep kanepede uyudu. .ve biz evlendik koltuk ona cazip geliyor bence e yorgunlukta var..
Koltuğum L birgün de oturup gece de hiç uzanmadan yatağa geçtiğini animsamam kesin 1 2 saat uzanır uyur malesef,sacimda da okşasam hihii kalkiyorum der uyur☺

Canım bi çocuğum daha var zaten bitane daha olacak bence daha da fazla arayı açmak iyi olmaz
Ben niye hamilesin demedim ki
Allah bağışlasın
Yani bu yatma kalkma küsme olaylaırnı aşmış olmanız lazım
Kalkmıyosada bırak boynu moynu tutulsun koltuklarda

Haha yakarım bu koltuğu diyim

Benimde L koltuk yakalım koltukları

Bende 15 senedir çekiyorum
Dün gece sinir etti benımkıde zor kalktı
Ben birakmistim kendim yayila yayila yatiyodum şimdi korkuyorum o yüzden

Bence çözüm tek yatmak at üstüne bir battaniye git yat keyfi bilir

Olabilir belki tv almayı ve koltuk yakmayı düşünüyorum burdaki önerilere göre

Bende 15 senedir çekiyorum
Dün gece sinir etti benımkıde zor kalktı
Ben birakmistim kendim yayila yayila yatiyodum şimdi korkuyorum o yüzden

Bence çözüm tek yatmak at üstüne bir battaniye git yat keyfi bilir
Bende daha fazla alışmasın diye çabalıyorum ama inşallah başarırım

Yaa allahım nasıl adam bunlar anlamıyorum. Resmen çocuk gibiler, yani kendi uyku ihtiyacını bile doğru durüst karşılamaktadır aciz. Küsmüş bir de kaç yaşında bu 10 yaşında mi?

Bırak hiç uğraşma sinir olma, iç bir rezene çayı devir kıçini uyu canım. Üstünü örtme, yatağa çağırma 2 hafta bu şekil davran. Hiç muhabbetini bile yapma bakalım ne yapacak. Sen hadi yatağa dedikçe üstünü orttukce aslında annesi gibi davranıyorsun o da bu çocuk karakterinde kurtulamiyor sanırım

Yok kuzum 31 yaşında ama bu alışkanlığından bi vazgeçiremedim çocuk gibi ilgilenmesem hiç oralı olmaz zaten üstünü örtmüyorum

Hayır koltuk takımını değiştir rahatsız bişey al diyecektim ama gördüm ki bu adamın rahatı bozulmaz yerde bile yattığını gore
Aynen canım babası falanda uyur oturduğu yerde ama adam en sonunda karısınıda alıp yerine yatıyor bizimkinin içi geçmiş resmen

Kocayı değiştirmeyeceğine, kocan da bu huyunu değiştirmeyeceğine (hiç uğraşma boşuna) göre, sen takma bu durumu kafana bence...

Ayy benim eşimde aynı. Burda uyuma yatağa git diyorum. Uyku topluyorum diyor ama biraz uyuyup yatağa geliyor alıştım artık ben

Bırakın ustunu de ortmeden, kendı basına kalsın orada.. Zaman sonra alısır yatagına gıder enınde sonunda.. Yenı evlendıgımız zamanlarda bende boyleydım.Esım hıc karısmadı.. zaman sonra yataga gıtmeye alıstım bende..

tv karşısında uyumayı seviyo mu? biz eşimle tv karşısında uyumayı severiz çoğu kez koltukta uyuyoruz beraber :))) hatta dalgasını ble geçiyoruz yatak odası almasaydık bu koltuk yetermiş bze diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…