- 3 Eylül 2015
- 454
- 104
- 103
- 34
- Konu Sahibi burcucuk9112
-
Canım bi çocuğum daha var zaten bitane daha olacak bence daha da fazla arayı açmak iyi olmazYakında çocuğunuz olacak
Niye gelmedin, ağlarım. Artık geldin ama bu sefer ben giderim, küstüm bi daha benle konuşma gibi çocukça tartışmaları geçmiş olmanız lazım
Bırak uyusun madem koltukta
Oda yerde yatarKoltukları kaldır bacım.
Aynı şeyi bende yaşıyorum yalnız değilsin, ama ben söyle düşünüyorum eşim 14 yıl ailesinden ayrı tek yaşadı okul vs.. hep kanepede uyudu. .ve biz evlendik koltuk ona cazip geliyor bence e yorgunlukta var..İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
Ben niye hamilesin demedim kiCanım bi çocuğum daha var zaten bitane daha olacak bence daha da fazla arayı açmak iyi olmaz
Haha yakarım bu koltuğu diyimAy benim kocam aynısı vallaha aynısı :)
Çok gıcık bir şey bir de benimkisi uyandırdım diye bir kızar söylenir kiii görsen asla yanına yaklaşmazsın :)
Dört yıl olcak hala böyle, kvalidemde hep söyler hiç yerine geçmezdi ben bırakırdım yatardı orda öyle diye.
Sonuç olarak huy edinmişler. İnatla yerine kaldırmaktan başka çaren yok.
Ben uyucak gibi olduğunda yatağa yönlendiriyorum :) Bazen yakalayamıyorum laf arası uykuya geçiş yapıyor :)
o zamanda bazen tatlı dilli bazen kavga dövüş yataga getiriyorum ama getiriyorum içerde bırakmıyorum.
Koltukta bırakma.
Koltuk mu ben mi de
Yakarım lan bu koltugu de.
Amin canım Ay tutulmuyo da bende onu anlamıyorum naparsan yap adama bişey olmuyoBen niye hamilesin demedim ki
Allah bağışlasın
Yani bu yatma kalkma küsme olaylaırnı aşmış olmanız lazım
Kalkmıyosada bırak boynu moynu tutulsun koltuklarda
Benimde L koltuk yakalım koltuklarıAynı şeyi bende yaşıyorum yalnız değilsin, ama ben söyle düşünüyorum eşim 14 yıl ailesinden ayrı tek yaşadı okul vs.. hep kanepede uyudu. .ve biz evlendik koltuk ona cazip geliyor bence e yorgunlukta var..
Koltuğum L birgün de oturup gece de hiç uzanmadan yatağa geçtiğini animsamam kesin 1 2 saat uzanır uyur malesef,sacimda da okşasam hihii kalkiyorum der uyur☺
İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
Olabilir belki tv almayı ve koltuk yakmayı düşünüyorum burdaki önerilere göreAyri yatmayi sevmiyorum ayrica korkuyorum gece uyandigimda. Dibimden ayirmam ben. Yatakodasinda tv var, o uyuyana kdr acik duruyor kapatiyorum ya da ben once uyuduysam uyku arasinda uyandigimda kapatiyorum tvyi. Ses olmadan uyuyamiyor. Belki esiniz de boyledir. Sessizlik huzursuz ediyor olabilir.
Bende daha fazla alışmasın diye çabalıyorum ama inşallah başarırımBende 15 senedir çekiyorum
Dün gece sinir etti benımkıde zor kalktı
Ben birakmistim kendim yayila yayila yatiyodum şimdi korkuyorum o yüzden
Bence çözüm tek yatmak at üstüne bir battaniye git yat keyfi bilir
İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim
Aynen öyle yapıyorum sürüklüyorum bu seferde yerde uyuyo :)
Yok kuzum 31 yaşında ama bu alışkanlığından bi vazgeçiremedim çocuk gibi ilgilenmesem hiç oralı olmaz zaten üstünü örtmüyorumYaa allahım nasıl adam bunlar anlamıyorum. Resmen çocuk gibiler, yani kendi uyku ihtiyacını bile doğru durüst karşılamaktadır aciz. Küsmüş bir de kaç yaşında bu 10 yaşında mi?
Bırak hiç uğraşma sinir olma, iç bir rezene çayı devir kıçini uyu canım. Üstünü örtme, yatağa çağırma 2 hafta bu şekil davran. Hiç muhabbetini bile yapma bakalım ne yapacak. Sen hadi yatağa dedikçe üstünü orttukce aslında annesi gibi davranıyorsun o da bu çocuk karakterinde kurtulamiyor sanırım
Aynen canım babası falanda uyur oturduğu yerde ama adam en sonunda karısınıda alıp yerine yatıyor bizimkinin içi geçmiş resmenHayır koltuk takımını değiştir rahatsız bişey al diyecektim ama gördüm ki bu adamın rahatı bozulmaz yerde bile yattığını gore
Ne diyim canım bende sabh 4 de yattım.kızım anca uyuduAma bn hp muhabbt etmk isterm bya soHbet ettk esim uyuyo bn ogluma bqkiyorum deli gbi uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?