esimi hic anlamadim taniyamadim...

yaa arkadaslar aslinda esim ailesine duskun yani bana ve cocuklarina cok duskun...kendi babasiz buyumus babasi vefat etmis cocuklarina hic kiyamaz hatta benden önce onlardir bazan...ben buralarda yasayamayacagimi dusunuyorum artik...SIKILDIM bu evliliktende problemlerdende SIKILDIM....esimin asik suratini görmektende SIKILDIM....hastayden cok destegini gordum inkar edemem....ama ben yapamiyorum buralarda....adam edecek hickimse yok...esimin ikinci derece akrabalari....oda yani anlarsiniz size laf sokmaktan baska birsey yapmazlar....kendimi yalniz hissediyorum cok yalniz...sonucta esimin alistigi bir cevre benim degil....ben mecburmuyum burda yasamaya....ben burda yapamayacagim galiba....bosaninca neler olur iyi olurmu benim icin bilmiyorum...ama cok SIKILDIM bu evlilikten cok.....bazan hur olmak istiyorum....hürrrrr

Kafa dağıtacak birşeylerle ilgilenseniz? Gerçekten bunalmış görünüyorsunuz. Evliliğin sorumlulukları dışında farklı şeylerle ilgilenmeniz gerekiyor bence. Kendi el becerileriniz varsa onlar üzerinde çalışın.. Üretmek belki size iyi gelebilir..

Esimle tartistim bosanmak istiyorum yeter biktim dedim oda sinirlendi cocuklarin ya ikisi sana ya ikisi bana dedi bende hayir dedim biri sana biri bana....cekti gitti biraz önce.....eskiler falan karisti yeter ama kac gundur suratindan dusen bin parca benim durumum zaten ortada yeter ama iyi patladim ne yaparsa yapsin simdi....taa ilk evlendigimde cok kotu resimler bulmustum....sonra anlatirim....dedi benim degil cöpe attik cikarttirmadigima cok pismanim....hala icimi kemiriyor senmiydin diyorum yok arkadasimindi arkadasini söyle diyorum onuda demiyor...durust ol diyorum ....neyse aileler araya girdi duzeldiydik...bu sekil salladikca beni kurtulamiyorum....yeter benim elime erkek eli degmedi ya durust olsun yada kiymetimi bilsin adam olsun....bakalim ailemle konusacagim artik yapamiyorum icimde tukendi hersey

üzme kendini bazı erkekler nedense telefon konusunda böyle eline bile aldırmaz insan ister istemez kuşkulanıyor.10 sene dile kolay canım uygun bir zaman da eşinle otur konuş bakalım neler söyliyecek.

Esimle tartistim bosanmak istiyorum yeter biktim dedim oda sinirlendi cocuklarin ya ikisi sana ya ikisi bana dedi bende hayir dedim biri sana biri bana....cekti gitti biraz önce.....eskiler falan karisti yeter ama kac gundur suratindan dusen bin parca benim durumum zaten ortada yeter ama iyi patladim ne yaparsa yapsin simdi....taa ilk evlendigimde cok kotu resimler bulmustum....sonra anlatirim....dedi benim degil cöpe attik cikarttirmadigima cok pismanim....hala icimi kemiriyor senmiydin diyorum yok arkadasimindi arkadasini söyle diyorum onuda demiyor...durust ol diyorum ....neyse aileler araya girdi duzeldiydik...bu sekil salladikca beni kurtulamiyorum....yeter benim elime erkek eli degmedi ya durust olsun yada kiymetimi bilsin adam olsun....bakalim ailemle konusacagim artik yapamiyorum icimde tukendi hersey

güven bittiği yerde herşey bitiyor degil mi?

Son düzenleme:
Suçlu olan kişi,her zaman zeytinyağı gibi
üste çıkmak ister,hareketleri ele verir kendisini ama
o kadarına aklı basmaz..
oöne eşinizle konuşun,bakın çocuklarınızda var,
bir anlık sinirle hareket etmeyin.sakin sakin konuşun bakalım,
neler anlatacak,sıkıntısı neymiş,daha sonra ortak bir karar alırsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

ya malmi paylasiyorsunuz allah askina cocuklarin ya ikisi sana ya ikisi bana
yada olmadi biri sana biri bana bu ne demek ya ???
bence sizin ruh sagliginiz yerinde degil esinizinki hic degil
siz evlenirken gozu kapalimi evlendiniz allah askina yurt disina geldiginizi bilmiyormuydunuz
..............................
uzuldugum tek nokta anladigim kadariyla cocuklarinizi hic onemsemiyorsunuz

Back
X