Eşimi kaybettiim hayatımiz yarım kaldı. ..

Dudu22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
457
212
133
37
Eşimi 20 gün önce kaybettik hemde eski ortağı vurdu 16 aylik oğlumla öylece kalakaldik hayatımız hayallerimiz herseyimiz yarım kaldı daha 29 yaşındaydı nasıl yaşarım nasıl dayanırm bilmiyorum nasıl bi acı tarif bile edemem yaşamayan bilemez konuşmaya ihtiyacım var

canım başın sağolsun . Allah sabır versin dediğin gibi yaşamayan bilemez . şubat annelerinden biliyorum seni . içini dök rahatla lütfen içine atma

cok cok uzuldum ya basınız sagolsun..acınızı azaltacak bir cumle gelmiyor bile aklıma Allah sabırlar versin yanınızda olsun bu zamanları biran once atlatmanızı diliyorum

Başınız sağolsun eşin yattıkça sana ve oğluna ömür versin rabbim çok ama çok acı bir durum

Başın sağolsun cok uzuldum anlatamam.... Allahim rahmet eylesin mekanini cennet etsin insallah...

Canım çok çok üzüldüm allah rahmet eylesin bol bol dua et sadece içini dua rahatlatır

Çok zor Allah kimseye yaşatmasın.

Of çok kötü oldum ya mekanı cennet olsun Rabbim size sabır versin profilinizde çok güzelsiniz (

Allah sabır versin Başın sağolsun canım oğlun için hayata tutunman lazım çok zordur gerçekten Allah yardım etsin

Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hiç bir lisan acına merhem olamaz. Rabbim ferahlatsın kalbini yüreğini

Rabbim bol bol sabır versin, rahmetiyle karşılasın eşinizi inşallah. Çok üzüldüm. Böyle konularda insan teselli edebilecek söz bile bulamıyor çünkü tesellisi yok. Sadece zaman gerekiyor bir nebze huzur bulabilmek için. Çok şükür ki zamanın iyileştirici gücü var, eğer acılar ilk günkü gibi taze kalabilseydi yürek patlardı herhalde. Ailesinden 2 canını kaybetmiş birisi olarak sizi anlıyorum. Evladınıza hem anne hem de baba olmak zorunda kalacaksınız. Bu da sizin imtihanınızmış. Rabbim yardımcınız olsun

Başınız sağolsun Allah size dayanma gücü versin çok çok üzüldüm hiç bir teselli sözcüğü yüreğinizi ferahlatamaz herhalde..

Başınız sağolsun. Allah size bu yükü taşımanızda kolaylık versin. Eşinizinde mekanı cennet olsun inşallah

başın sağolsun canım çok üzüldüm büyük allahım seninde evladınında yolunu açık etsin inş.önünüze iyi insanlar çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…