Allah razı olsun.aminBaşınız sağ olsun.
Nur içinde yatsın.
Allahım sabır versin inşallah.
Siz sağolun.Allah razı olsun.amin
Ne yazikki oda yok Allah onu bile fazla gördü bize.olsaydı en azından yaşamaya bir sebebim olurdu.basiniz saolsun ,çok uzuldum
çocuklariniz varmiydi
Sağolun Allah razı olsun yaşadığım acımla başademiyorum ve isyan ediyorum evet dua ediyorum yasin okuyorum anlık inişler çıkışlar yaşıyor sorguluyorum imtahanlar böyle olmaz ucunda ölüm varsa artık kaybedecek bir canım var hergün dua edip al dediğim bazıları cehennemi bu dünyada yaşamaya gelmiş bende eskiden yaşamadan vay gidene derdim ama vay kalanaymış meğer.artık adalet e inanmıyorum çünkü burda kalmak için hiç bir sebeb im yokken halaburdayım.ha evet inançları ne kadar sorgulasamda hala içimde ki kavuşamama korkusundan hala burdayım.çünkü 23 gündür ölümden hiç korkmuyorum.yaşadıklarınız kolay değil ama çok isyankar bir haldesiniz , şuan bu şekilde yapmanız ölen kişiyide orda rahat ettirmiyor , huzura eremiyor biliyorsunuz değilmi . ölüm kolay kolay kabullenilebilecek bişey değil evet ama herkesin alnına yazılı olan vakit geldiğinde gidiyor , bu sizinde bizimde başımıza gelecek. bu kadar isyankar olmaktansa her gece onun ruhu için yasin ve kuranıkerim okumak onu rahat ettirecek. inanc durumunuzu sorgulamak bana düşmez ama bu haliniz onu çok daha üzüyordur emin olun. öldü diye sizi hissetmiyor sanmayın , ölen yakınlarımız bizim yaşadığımız durumları hissedebilirler. ve bizim okuduğumuz dualar onları yattıkları yerde rahat ettirebiliyor , ruhu sıkılıyorsa bunları durdurabiliyor. eğer gerçekten sevdiyseniz onun huzurlu olması daha önemli değil mi ne fark eder bu dünyada yada öteki dünyada. başınız sağolsun , rabbim sabrını versin..
burda kalmak için hicbi sebebim yokken hala burdayım diyosunda , eşin yaşarkende seni burda tutan seni yaşatan allahtı ve ne güzel sevilerek yıllar geçirmişssin allah sana bunu nasip etmiş . başına gelen iyi şeyler allahtanda kötülükler adaletsizlikmi. yapma canım isyan ederek allahıda , ölen eşinide üzme . sende birgün vefat ediceksin hepimiz edicez , burda kaldığın süreyi en azından isyanla karartma . yardıma muhtaçlara iyilik yap , eşinin hayrına kuran okut sadaka ver , şu saatten sonra onu geri getiremeyeceksin ama onun yattığı yerde huzurlu olmasını sağlayabilirsin. sen ölseydin eşin senin arkanda bu şekilde isyanlar edip , hergün ağlasaydı ve sen bunları hissetseydin mutlu olurmuydun , huzurlu olurmuydun. bunları düşün . acın şuan çok taze , zaman en büyük ilaçtır , malesef alışmak insanın doğasında var zaten olmasaydı kimse yaşayamazdı sevdiklerinin gidişiyle onlarda ölürdü. anne acısı , evlat acısı , sevdiğin yıllarını geçirdiğin eşinin acısı bşka nasıl geçerdiki..Sağolun Allah razı olsun yaşadığım acımla başademiyorum ve isyan ediyorum evet dua ediyorum yasin okuyorum anlık inişler çıkışlar yaşıyor sorguluyorum imtahanlar böyle olmaz ucunda ölüm varsa artık kaybedecek bir canım var hergün dua edip al dediğim bazıları cehennemi bu dünyada yaşamaya gelmiş bende eskiden yaşamadan vay gidene derdim ama vay kalanaymış meğer.artık adalet e inanmıyorum çünkü burda kalmak için hiç bir sebeb im yokken halaburdayım.ha evet inançları ne kadar sorgulasamda hala içimde ki kavuşamama korkusundan hala burdayım.çünkü 23 gündür ölümden hiç korkmuyorum.
yaşadıklarınız kolay değil ama çok isyankar bir haldesiniz , şuan bu şekilde yapmanız ölen kişiyide orda rahat ettirmiyor , huzura eremiyor biliyorsunuz değilmi . ölüm kolay kolay kabullenilebilecek bişey değil evet ama herkesin alnına yazılı olan vakit geldiğinde gidiyor , bu sizinde bizimde başımıza gelecek. bu kadar isyankar olmaktansa her gece onun ruhu için yasin ve kuranıkerim okumak onu rahat ettirecek. inanc durumunuzu sorgulamak bana düşmez ama bu haliniz onu çok daha üzüyordur emin olun. öldü diye sizi hissetmiyor sanmayın , ölen yakınlarımız bizim yaşadığımız durumları hissedebilirler. ve bizim okuduğumuz dualar onları yattıkları yerde rahat ettirebiliyor , ruhu sıkılıyorsa bunları durdurabiliyor. eğer gerçekten sevdiyseniz onun huzurlu olması daha önemli değil mi ne fark eder bu dünyada yada öteki dünyada. başınız sağolsun , rabbim sabrını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?