- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Nesenese17
-
Yani tabi sen daha iyi bilirsin...sonucta esin....Ben yemek yapmadığımda bile kalkar yapardı bir kere sesini bile yükseltmedi o yüzden beni onu Mutlu etmek istedim her konuda yani yapmasamda hep saygılıydı ama ilgisizdi
o yaptıkların için takdir ettim seni ama helal olsun yani hepimizin yapmak isteyipte bir türlü yapamadığı şeyler :)Banada değiş zayıfla demesini çünkü sevgiliyken de öyleydim. En çok kendimi geliştirmeme sevindi her konuda sohbet edebilmemize zaten onun haricinde fiziksel ve cinsel yönden çekici buluyor artık
spor salonuna yazıldım, karbonhidrat çok az tükettim :)o yaptıkların için takdir ettim seni ama helal olsun yani hepimizin yapmak isteyipte bir türlü yapamadığı şeyler :)
konuyla alakası yok ama 50 ye kadar nasıl düştün acaba bende uğraşıyorum olmuyo bi türlü :))
tamam teşekkürlerEşim s
spor salonuna yazıldım, karbonhidrat çok az tükettim :)
Normalde hiç giyinmem elbise. Hep bol spor giyinirim. 1 yılın sonunda dışarda yemek yiğelim dedim kuaföre gittim sacımı boyattım öyle giyindim :)8 ay ayrı kalıp pat diye mi çıktınız dekolteli elbisenizle?
2 yıl geçti olayın üstünden bu arada :) madalya takmadı ama hep tebrik azmimi :)Maaşallah bu azme madalya takilir. Sanırım eşin takmistir
Normalde hiç giyinmem elbise. Hep bol spor giyinirim. 1 yılın sonunda dışarda yemek yiğelim dedim kuaföre gittim sacımı boyattım öyle giyindim :)
O kendimi geliştirmemi en çok istiyordu açık öğretime kaydoldum ingilizce kursuna yazıldım. Fızıksel olarak değişmem de çok hoşuna gitti. Sevgililik dönemimiz de de evlendiğimiz Zaman'da hiç zayıfla değiş demediSadece fiziksel olarak değiştiğim için eşim ilgi gösterseydi ben hiç mutlu olmazdım.
Her halinle sana aşık olmalıydı sana.
Kiloluyken dar elbise giymek hayaldi.Dizilerde öyle oluyo da geneldeNeyse öyle de güzel
Yazdım ama okumasınız sanırım eşim sevgililik dönemimizde melek gibisin senin gibi kızlar çok zor bulunur derdi. Eğitim olarak kendimi geliştirmeme en çok sevindi ruhuma aşık olmasa niye evlensin yada neden her dediğimi yapsın alsın ailesinin yanında el üstünde tutsun bende onun için hoşuna gidicek seyler yaptım :)Eşin sana, senin icinde ki ruha âşık olmamis ki.
Sen ona, mavi lensli, ince belli, sahte sarisin, diri göğüslü barbie yaratmissin. Adam sadece dış görünüşe sevgi duyacak kadar sığ biri.
Ama siz boyle mutluysanız no problem. Fiziki olarak kastetmedim. Siz anladiniz.
Okumanız, kursa gitmeniz çok güzel. Bunlar kendi adınıza faydalı şeyler.O kendimi geliştirmemi en çok istiyordu açık öğretime kaydoldum ingilizce kursuna yazıldım. Fızıksel olarak değişmem de çok hoşuna gitti. Sevgililik dönemimiz de de evlendiğimiz Zaman'da hiç zayıfla değiş demedi
Sen demedin mi artik haftanın 5 gecesi iliski yasamak istiyor diye, demek oncesinde seni bu kadar istemiyordu. Barbie olunca istemeye baslamis. Egitimle ne alakasi var ki. İstersen 3 uni bitir adam arzu etmedikten sonra hicbir ise yaramaz. Senin ki fizikci fizikYazdım ama okumasınız sanırım eşim sevgililik dönemimizde melek gibisin senin gibi kızlar çok zor bulunur derdi. Eğitim olarak kendimi geliştirmeme en çok sevindi ruhuma aşık olmasa niye evlensin yada neden her dediğimi yapsın alsın ailesinin yanında el üstünde tutsun bende onun için hoşuna gidicek seyler yaptım :)
Nerden bu sonuca vardınız acaba kimse eşi içimin birşeyler yapmıyor muBu konunun yazilisi sanki erkek birisinin yazilisi gibi.
Tesekkür ederim hoşçakalınSen demedin mi artik haftanın 5 gecesi iliski yasamak istiyor diye, demek oncesinde seni bu kadar istemiyordu. Barbie olunca istemeye baslamis. Egitimle ne alakasi var ki. İstersen 3 uni bitir adam arzu etmedikten sonra hicbir ise yaramaz. Senin ki fizikci fizikneyse esinle mutluluklar. Ben gider.
Yapiyor tabi.Nerden bu sonuca vardınız acaba kimse eşi içimin birşeyler yapmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?