EŞİMİ KENDİME BÖYLE AŞIK ETTİM

Hiçbir erkek için yapmam.Severse ekime kadar sevmezse...anladınız siz onu

sen eşim önceden aşık değildi diyosun .. sen bunları yaptıktan sonra aşık olduğunu söylüyosun ..
eşinin sana yaklaşımı bize bu yüzden yapay geldi yani

Böyle bişey yapsam elime ne geçer ? Ben zayıflamadan öncede bu siteye girip diyet programlarına bakıyordum bu sureyi takıp ederken çoğu üyenin sevgilimi kocamı Nasıl asıl kendime asık edebilin yada değişmek istiyorum diye bir çok konu gördüm bu yüzden bu konuyu açtım isteyen azimli olan istediğini başarır diye bu arada Çirkin değil bakımsızdım. Eşim dünya iyisi bir adam sevgiliykende şimdide ne dış görünüşüme ne kilonu değiştir dedi eşim ilk nasılsa şimdi de o sadece daha fazla ilgili cinsel konuda.

sen eşim önceden aşık değildi diyosun .. sen bunları yaptıktan sonra aşık olduğunu söylüyosun ..
eşinin sana yaklaşımı bize bu yüzden yapay geldi yani
Asığım falan demezdi ya kendimi geliştirmeme ya kendimi değiştirmeme yada ikisini çok büyük bir azim gördü. Cinsel yönden çekici gelmemde normal olarak görüyorum ben

Bence güzel bişey yapmışsınız.Herkesin sevgi aşk anlayışı farklıdır ve erkekler görüntüye bakar evet.o sizin sevgiliniz değil kocanız eşiniz hayat arkadaşınız onun ve kendiniz için değişiklik yapmanız çok gzel ve doğal.tebrik ederim.:)

Çok teşekkür ediyorum ama yanlış bişey yapmışım gibi algıladım ben ya kendimi yada esimi tam anlatamadım çok üzüldüm yanlış anlanmama bu yüzden konuyu silicem arkadaşlar eskiden kendimle gurur duydugum konu şimdi üzülmeme neden oldu eşim için herşeyi yapabilirim benim gibi düşünmeyen arkadaslarımada saygı duyuyorum

O senin eşin elbetteki güzel
Aslında arkadaşların demek istediği şu hani özgüvenli kadın olup kendimi kendi istediğim gibi değiştiririm başkası için değil demek istiyorlar
Yani eğer dünyanız eşiniz için dönüyorsa bu da kötü aşırı ve tehlikeli bir durum olur ama ben kendimi iyi hissettim eşim de memnun mutlu demişsiniz.bundan ne olcak gayet güzel olmuş tebrikler:)

canım ya sen eksik anlattın yada biz yanlış anladık seni :)
kusura bakma üzülmeni istemem kendi adıma
sen güzel bişey yapmışsın sadece eşinin sana karşı yaklaşımına takılmıştık ordada bir yanlış anlaşılma oldu sanırım ..
ne güzel eşin için evliliğin için değiştirmiş geliştirmişsin kendini inşallah bundan sonrada hep mutlu huzurlu olursunuz yuvanızda

vallaha kadinlarin fitratinda var begenilmek, oyle yok kimse icin yapmam falan bos laflar...kusura bakmayin ama kanitlanmis bir durum bu.

Asığım falan demezdi ya kendimi geliştirmeme ya kendimi değiştirmeme yada ikisini çok büyük bir azim gördü. Cinsel yönden çekici gelmemde normal olarak görüyorum ben
Allah esirgesin birsey gelse başınıza eşiniz sizce sizinle devam eder mi?
Bunu düşünün bence sonra aşkı konuşalım.
Mutluluğunuz daim olsun inşallah

Bu herkese yardimci olacak mesajinizi niye sildiniz ki? Aaaaaa

Alinti:
Öncelikle hikayemden önceki beni tanıtayım. 169 boyunda 85 kilo poposu göğüsleri burnu kocaman lise mezunu bir kızdım esimin ailesinin gözünde. Eşim ise özel bir şirkette müdür,uzun boylu yakışıklı bilgili oyun delisi cinsel anlamda soğuk ilgisiz soğuk ve bana asık olmadığını söyleyen bir adamdı
Peki Nasıl kendime aşık ettim
1 yılda 4 ayında 85 kilodan 50 kiloya düştüm 8 ayda squat ve ağırlık kaldırarak sıkılaştım
1 yılda yüz ve saç bakım maskeleri yaptım
1 yılda kendimi yemek,eğitim gibi her konuda geliştirdim futbol ve oyunlar Hakkı'nda bile bilgi sahibi oldum
1 yıl para biriktirdim
1 yılın sonunda sarkık göğüslerime ve kemikli burnuma estetik yaptırdım
Saçlarımı kahve rengi saçlarımı sarıya boyattım mavi doğal duran Bi lens taktım siyah kısa dekolteli bir elbise kırmızı ruj bakır bronz göz makyajı ile Karsısına çıktım.
Sonuç ?
O ilgisiz Adam günde defalarca seni seviyorum demeye başaladı haftada 5 kere beraber olmak istedi. Beni çok seksi ve zarif ılımlı ve kendinden emin bulduğunu söyleyerek hayran olduğunu dile getirdi.
Evde beraber pc oyunları oynamamız hafta sonları çitos kola beraber maç izlememiz okadR hoşuna gittiki arkadaşlarıyla çıkmıyor dışarı benimle her konuda sohpet ediyor değişik yemek tariflerime bayılıyor
Onu Mutlu ettikçe oda beni Mutlu ediyor
Ben eşimi kendine böyle aşık ettim. Peki siz Nasıl ettiniz hadi herkese yardımcı olalım :)

korkarım ki 1 yılda verdiğiniz 35 kiloyu kola ve cipsle geri alacaksınız

Fake mi değil mi orası mühim değilde MMühim olan ve acı gerçek hep kadın kendini parçalamak zorunda algısının somut bir örneği. İdda doğruysa. Erkek eve gelir kadın,hep iyi olmak zorunda,gulmeli,sofrası harika olmalı,sık olmalı,anlayışlı olmalı, sana akşama kadar başka hiçbir işi sorumluluğu yok başka hiç bi sıkıntısı yaşamı yok. Akşama kadar suslenip puslenip kocasını bekliyor. Yok böyle bi dünya. En azından benim yaşadığım dünya da

kendinize bakmışsınız çok da guzel olmuş. ama merak ettim siz eşinizle oturup çitos kola maç izlerken o da sizinle kadın programı izledi mi?

Normalde sevmek ; seni her halinle beğeniyorum , seviyorum demek değil midir?

Canım her kadının önce kendisi için yapacağı şeyleri sen eşin için yapmışsın ve iyiki de yapmışsın. Şahsen ben bir kadın olarak estetiğe çok önem veriyorsam elbette eşiminde göz zevkini düşünmeliyim. Kesinlikle bakımın evlilikleri diri ve canlı tuttuğuna inanıyorum. Kendini özellikle çocuktan sonra salan bayanların açtığı konuları da biliyoruz. Cinsellik bir evlilikte önemli bir yere sahip ve kendine hiç bakmayan, çok kilo alan, traş olmayan, güzel kokmayan bir adamla sevişmek istemezdim ve istediğim kadar seveyim kocamı olmazdı yani. Kadın erkek ayırt etmeden bence insan önce kendine saygı ve sevgisinden, sonra karşı tarafa saygısından, her zaman temiz ve bakımlı olmalı. Benim şahsi görüşüm budur ve başarından dolayı seni kutluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…