- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nesenese17
-
Böyle bişey yapsam elime ne geçer ? Ben zayıflamadan öncede bu siteye girip diyet programlarına bakıyordum bu sureyi takıp ederken çoğu üyenin sevgilimi kocamı Nasıl asıl kendime asık edebilin yada değişmek istiyorum diye bir çok konu gördüm bu yüzden bu konuyu açtım isteyen azimli olan istediğini başarır diye bu arada Çirkin değil bakımsızdım. Eşim dünya iyisi bir adam sevgiliykende şimdide ne dış görünüşüme ne kilonu değiştir dedi eşim ilk nasılsa şimdi de o sadece daha fazla ilgili cinsel konuda.Yapiyor tabi.
Basta madem o kadar cirkindin, esin sana ilgi bile gostermiyordu ki esin cok mukemmel, yakisikli, mudur filan, senle niye evlendi ?
Yaptigini soyledihin ozveriler
Tam bir erkegin karsisindam bekliyeceginturden seyler.
Bence sen erkeksin, kurdugun hayallerle bize burda konu acmissin.
Asığım falan demezdi ya kendimi geliştirmeme ya kendimi değiştirmeme yada ikisini çok büyük bir azim gördü. Cinsel yönden çekici gelmemde normal olarak görüyorum bensen eşim önceden aşık değildi diyosun .. sen bunları yaptıktan sonra aşık olduğunu söylüyosun ..
eşinin sana yaklaşımı bize bu yüzden yapay geldi yani
Çok teşekkür ediyorum ama yanlış bişey yapmışım gibi algıladım ben ya kendimi yada esimi tam anlatamadım çok üzüldüm yanlış anlanmama bu yüzden konuyu silicem arkadaşlar eskiden kendimle gurur duydugum konu şimdi üzülmeme neden oldu eşim için herşeyi yapabilirim benim gibi düşünmeyen arkadaslarımada saygı duyuyorumBence güzel bişey yapmışsınız.Herkesin sevgi aşk anlayışı farklıdır ve erkekler görüntüye bakar evet.o sizin sevgiliniz değil kocanız eşiniz hayat arkadaşınız onun ve kendiniz için değişiklik yapmanız çok gzel ve doğal.tebrik ederim.:)
Çok teşekkür ediyorum ama yanlış bişey yapmışım gibi algıladım ben ya kendimi yada esimi tam anlatamadım çok üzüldüm yanlış anlanmama bu yüzden konuyu silicem arkadaşlar eskiden kendimle gurur duydugum konu şimdi üzülmeme neden oldu eşim için herşeyi yapabilirim benim gibi düşünmeyen arkadaslarımada saygı duyuyorum
Allah esirgesin birsey gelse başınıza eşiniz sizce sizinle devam eder mi?Asığım falan demezdi ya kendimi geliştirmeme ya kendimi değiştirmeme yada ikisini çok büyük bir azim gördü. Cinsel yönden çekici gelmemde normal olarak görüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?