- 4 Şubat 2013
- 591
- 523
- 333
- Konu Sahibi Nesenese17
-
Bir de baklava yaptı mı, Adonislerini geliştirdi mi bunları da merak ettim ben.kendinize bakmışsınız çok da guzel olmuş. ama merak ettim siz eşinizle oturup çitos kola maç izlerken o da sizinle kadın programı izledi mi?
Evet bu gurur tablosunun öncesini ve sonrasını görmek isteriz.Resim paylaşmalısın bizimle
hayır bi de bunlar sihirli değnekle bir anda olmadı ya 85 kilodan 50 kiloya düştüğünde farketmedi de kırmızı ruj sexi kıyafet giyince mi farkettiEvlenirken size aşık olmayan adam nasıl evlendi?
Takım elbise+gözlük+yatık saç = Clark Kenthayır bi de bunlar sihirli değnekle bir anda olmadı ya 85 kilodan 50 kiloya düştüğünde farketmedi de kırmızı ruj sexi kıyafet giyince mi farketti
offf canım sen ne tür bir yaratıkla evlenmişsinGecicidir bence kocana cok guvenme.Erkekler maymun istahlidir guzelim.Ben bugune kdar hep guzelligiyle her ortamda ilgi ceken biriydim bulundugum yerin en guzel kadini olarak gosterildim hep.Ama nemi oldu kocam beni benden yasca cok buyuk cok kilolu hic bir guzelligi olmayan vucudu kat kat,suratina bakilmayacak kadar sevimsiz cirkin bi zenciyle aldatti.Hatta o kadini gorunce ilk kocama bu ne ya igrenc kokuyo demistim gulmustu oda yazik bosver diye.Vucudu desen koca bi gobek ,kesin 100 kilo belkide daha fazla,sac yok peruk ,koca bir gorili andiriyordu.
Aldattigi duyulunca herkese alay konusu oldu karini bunlami aldattin diye.Kadin cirkinligin kitabini yazar umitsiz vaka yani .Ama benim kocis demekki o kadinda biseyler buldu guzelligine guvenme hele kocana hic guvenme bi abla tavsiyesi
Gecicidir bence kocana cok guvenme.Erkekler maymun istahlidir guzelim.Ben bugune kdar hep guzelligiyle her ortamda ilgi ceken biriydim bulundugum yerin en guzel kadini olarak gosterildim hep.Ama nemi oldu kocam beni benden yasca cok buyuk cok kilolu hic bir guzelligi olmayan vucudu kat kat,suratina bakilmayacak kadar sevimsiz cirkin bi zenciyle aldatti.Hatta o kadini gorunce ilk kocama bu ne ya igrenc kokuyo demistim gulmustu oda yazik bosver diye.Vucudu desen koca bi gobek ,kesin 100 kilo belkide daha fazla,sac yok peruk ,koca bir gorili andiriyordu.
Aldattigi duyulunca herkese alay konusu oldu karini bunlami aldattin diye.Kadin cirkinligin kitabini yazar umitsiz vaka yani .Ama benim kocis demekki o kadinda biseyler buldu guzelligine guvenme hele kocana hic guvenme bi abla tavsiyesi
iyiki alinti yapmisin konu silinmisEvlenirken size aşık olmayan adam nasıl evlendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?