Lazimdi derken
Kadinlarin boyle bir gorevi mi var ki..
Kendi memleketinize giderek yanlis yapmissiniz demissiniz birde.
Sizden sonraki bir arkadas da simariklik evlenmeseydin o zaman demis resmen...
Sasirdim valla..
Valla ben benimkini memleketinden ayiricam,
hic de kendimi onun memleketine alismak gibi bir zorunlulukta hissetmiyorum
bazen kendini geri çekince karşı taraf daha da uzaklaşabiliyor amaNe kadar kendini geri cekersen o kadar esin sana yaklasir..
Sizin memleketinizde yaşamak istememek eşinizin hakkı. Siz de adanada yaşamak istememissiniz. Neden sizin dediginiz oluyor?Merhaba arkadaslar, artik delirmek uzereyim surekli dua ediyorum. Allahim yardm et evimize huzur ver diye...Bana bosanmadan baska evliligimi nasil kurtarabilirim dusuncesiyle yorum yazabilirseniz cok sevinecegim. Yorumlariniza cok ihtiyacim var... Esim Adanali, ailesi de Adanada yasiyor. Ben evlenirken istemeye istemye isimi, ailemi ve asik oldugum memleketimi birakip Adanaya yerlestik. Bu sure zarfinda esime surekli soyluyordum donelim ben burda yapamiyorum diye, oda bana sozler verdi is bulayim memleketine doneriz merak etme diyordu. Neyse cok uzatmayim yaklasik 1 sene once guc bela benim yapamadigimi psikolojimin bozuldugunu gorunce biz benim memleketime tasindik. Esim is buldu ve bende bikac ay sonra ise basladim. Esim de alisamadi ve isini sevmedigini soyleyerek isten ayrildi. Ne ailemin yanina gitmek istiyor ne ablamlara misafirlige gitmek istiyor ne de evden cikmak istiyor... Suan tam bir bunalimda...Sabah aksam mac izliyor...Cocuk dusunuyorduk biara simdi cocukta dusunmuyorum diyor. Kendince geri donus planlari yapiyor. Bende cocugumuz olursa onunla ilgilenir en azindan kafasini dagitir ve su cocukca hareketlerinden vazgecer diye dusunuyorum. Adanadaki ortamini ailesini ve taraftari oldugu Adana takimindan ayirdigim icin suan bana cok kizgin... Aranizda Adanali arkadaslarimda vardir bana kizmayin ama ben oraya alisamadim ve k.validem her ne kadar iyi bi insan olsada ben oraya kesinlikle geri donmeyi dusunmuyorum... Ha buarada kocam beni el ustunde tutuyo kadin oldugumu hissettiriyo beni cok seviyo her ne olursa olsun benimle yaslanmak istiyo gibi bi dusuncesi de yok...Ben kocama yeterli ozeni gosterdigimi ve her turlu fedakarligin benim tarafimdan yapildigini biliyorum...Ben simdi ne yapmaliyim da kocami kendime baglayim? Ayrica Adana dusuncesinden onu nasil vazgecirebilrim? İnanin onerilerinize cok ihtiyacim var...
Sizin memleketinizde yaşamak istememek, eşinizin hakkı. Siz de adanada yaşamak istememissiniz. Neden sizin dediginiz oluyor?
Adam mutsuzsa tabii çocuk istemez
Çocuk olunca duzelecegini zannediyorsan kesinlikle yaniliyorsun.Sakin çocuk yapma en azından aranız duzelene kadar.Merhaba arkadaslar, artik delirmek uzereyim surekli dua ediyorum. Allahim yardm et evimize huzur ver diye...Bana bosanmadan baska evliligimi nasil kurtarabilirim dusuncesiyle yorum yazabilirseniz cok sevinecegim. Yorumlariniza cok ihtiyacim var... Esim Adanali, ailesi de Adanada yasiyor. Ben evlenirken istemeye istemye isimi, ailemi ve asik oldugum memleketimi birakip Adanaya yerlestik. Bu sure zarfinda esime surekli soyluyordum donelim ben burda yapamiyorum diye, oda bana sozler verdi is bulayim memleketine doneriz merak etme diyordu. Neyse cok uzatmayim yaklasik 1 sene once guc bela benim yapamadigimi psikolojimin bozuldugunu gorunce biz benim memleketime tasindik. Esim is buldu ve bende bikac ay sonra ise basladim. Esim de alisamadi ve isini sevmedigini soyleyerek isten ayrildi. Ne ailemin yanina gitmek istiyor ne ablamlara misafirlige gitmek istiyor ne de evden cikmak istiyor... Suan tam bir bunalimda...Sabah aksam mac izliyor...Cocuk dusunuyorduk biara simdi cocukta dusunmuyorum diyor. Kendince geri donus planlari yapiyor. Bende cocugumuz olursa onunla ilgilenir en azindan kafasini dagitir ve su cocukca hareketlerinden vazgecer diye dusunuyorum. Adanadaki ortamini ailesini ve taraftari oldugu Adana takimindan ayirdigim icin suan bana cok kizgin... Aranizda Adanali arkadaslarimda vardir bana kizmayin ama ben oraya alisamadim ve k.validem her ne kadar iyi bi insan olsada ben oraya kesinlikle geri donmeyi dusunmuyorum... Ha buarada kocam beni el ustunde tutuyo kadin oldugumu hissettiriyo beni cok seviyo her ne olursa olsun benimle yaslanmak istiyo gibi bi dusuncesi de yok...Ben kocama yeterli ozeni gosterdigimi ve her turlu fedakarligin benim tarafimdan yapildigini biliyorum...Ben simdi ne yapmaliyim da kocami kendime baglayim? Ayrica Adana dusuncesinden onu nasil vazgecirebilrim? İnanin onerilerinize cok ihtiyacim var...
Adanalılar niye kızsın canım olabilir alışamamıssın bende adanalıyım bu arada eşinde senin gibi alışamamıs erkek için düzen bozmak daha zor bence ama sana da sözler vermiş ümit vermiş aslında büyük şehir o kadar çok faaliyetleri var yapabileceğin ama işte insana kendi şehri başka demekki bende mumla arıyorum adanamıMerhaba arkadaslar, artik delirmek uzereyim surekli dua ediyorum. Allahim yardm et evimize huzur ver diye...Bana bosanmadan baska evliligimi nasil kurtarabilirim dusuncesiyle yorum yazabilirseniz cok sevinecegim. Yorumlariniza cok ihtiyacim var... Esim Adanali, ailesi de Adanada yasiyor. Ben evlenirken istemeye istemye isimi, ailemi ve asik oldugum memleketimi birakip Adanaya yerlestik. Bu sure zarfinda esime surekli soyluyordum donelim ben burda yapamiyorum diye, oda bana sozler verdi is bulayim memleketine doneriz merak etme diyordu. Neyse cok uzatmayim yaklasik 1 sene once guc bela benim yapamadigimi psikolojimin bozuldugunu gorunce biz benim memleketime tasindik. Esim is buldu ve bende bikac ay sonra ise basladim. Esim de alisamadi ve isini sevmedigini soyleyerek isten ayrildi. Ne ailemin yanina gitmek istiyor ne ablamlara misafirlige gitmek istiyor ne de evden cikmak istiyor... Suan tam bir bunalimda...Sabah aksam mac izliyor...Cocuk dusunuyorduk biara simdi cocukta dusunmuyorum diyor. Kendince geri donus planlari yapiyor. Bende cocugumuz olursa onunla ilgilenir en azindan kafasini dagitir ve su cocukca hareketlerinden vazgecer diye dusunuyorum. Adanadaki ortamini ailesini ve taraftari oldugu Adana takimindan ayirdigim icin suan bana cok kizgin... Aranizda Adanali arkadaslarimda vardir bana kizmayin ama ben oraya alisamadim ve k.validem her ne kadar iyi bi insan olsada ben oraya kesinlikle geri donmeyi dusunmuyorum... Ha buarada kocam beni el ustunde tutuyo kadin oldugumu hissettiriyo beni cok seviyo her ne olursa olsun benimle yaslanmak istiyo gibi bi dusuncesi de yok...Ben kocama yeterli ozeni gosterdigimi ve her turlu fedakarligin benim tarafimdan yapildigini biliyorum...Ben simdi ne yapmaliyim da kocami kendime baglayim? Ayrica Adana dusuncesinden onu nasil vazgecirebilrim? İnanin onerilerinize cok ihtiyacim var...
Siz Adana ya alışamamışsınız eşiniz de sizin memlekete alışamamış
Sizin alışamamanız normal îse onunki de normal
O sizin için gelmîş erkekler daha zor alışır bir de hanım köylü derler ona şimdi
Biraz zaman tanıyın ona ait bir hayat kurup çevre edinmesine çalışın olmazsa da 3. Bir şehir düşünün derim ben
mesele esinin sana bagliligi degil ki.. konu bambaska..Merhaba arkadaslar, artik delirmek uzereyim surekli dua ediyorum. Allahim yardm et evimize huzur ver diye...Bana bosanmadan baska evliligimi nasil kurtarabilirim dusuncesiyle yorum yazabilirseniz cok sevinecegim. Yorumlariniza cok ihtiyacim var... Esim Adanali, ailesi de Adanada yasiyor. Ben evlenirken istemeye istemye isimi, ailemi ve asik oldugum memleketimi birakip Adanaya yerlestik. Bu sure zarfinda esime surekli soyluyordum donelim ben burda yapamiyorum diye, oda bana sozler verdi is bulayim memleketine doneriz merak etme diyordu. Neyse cok uzatmayim yaklasik 1 sene once guc bela benim yapamadigimi psikolojimin bozuldugunu gorunce biz benim memleketime tasindik. Esim is buldu ve bende bikac ay sonra ise basladim. Esim de alisamadi ve isini sevmedigini soyleyerek isten ayrildi. Ne ailemin yanina gitmek istiyor ne ablamlara misafirlige gitmek istiyor ne de evden cikmak istiyor... Suan tam bir bunalimda...Sabah aksam mac izliyor...Cocuk dusunuyorduk biara simdi cocukta dusunmuyorum diyor. Kendince geri donus planlari yapiyor. Bende cocugumuz olursa onunla ilgilenir en azindan kafasini dagitir ve su cocukca hareketlerinden vazgecer diye dusunuyorum. Adanadaki ortamini ailesini ve taraftari oldugu Adana takimindan ayirdigim icin suan bana cok kizgin... Aranizda Adanali arkadaslarimda vardir bana kizmayin ama ben oraya alisamadim ve k.validem her ne kadar iyi bi insan olsada ben oraya kesinlikle geri donmeyi dusunmuyorum... Ha buarada kocam beni el ustunde tutuyo kadin oldugumu hissettiriyo beni cok seviyo her ne olursa olsun benimle yaslanmak istiyo gibi bi dusuncesi de yok...Ben kocama yeterli ozeni gosterdigimi ve her turlu fedakarligin benim tarafimdan yapildigini biliyorum...Ben simdi ne yapmaliyim da kocami kendime baglayim? Ayrica Adana dusuncesinden onu nasil vazgecirebilrim? İnanin onerilerinize cok ihtiyacim var...
Ayy amma dolambacli yazmissiniz..Kisisel sizinki benim fikirlerim bu herkes fikirlerini buraya yazmakta gayet ozgurdur....Size gore dogrular bize gore yanlis bizim dogrularimizda size gore yanlis olabilir uzerinize alinmaza sebep yoktur! Beni dusunce ve fikirlerimdn kimse vazgeciremez....Bunlar benim dogrularim yargilayamazsiniz .
Oncelikle fikrini belirten herkese tesekkur ederim...
Herkesin msjini tek tek okudum, sorun su ki derdim sadece Adanaya gidip gitmemek degil (istemiyorum o ayri) Burada tum sorunlarimi paylassam okumaktan sikilirsiniz...
Esim takintili ve cok inatci bi yapisi vardir. Bu mevzu konusuldugunda neredeyse Adanayi benden daha fazla seviyor. Ben memleketine asik biriyim ama baska sehirde yasayabilirim. Ayri bi sehirde yasamayi ben de dusundum ve teklif ettim kabul etmedi. Adana diye diretiyor.
Orada oldugumuz sure zarfinda arkadaslarina daha fazla vakit ayiriyor ve beni ihmal ediyordu. Ben orada cok yanlizlik yasadim bu yuzden pskolojim bozuldu. Ben de bu sebepten benim memleketime doneriz sadece benmle ilgilenir mutlu oluruz diye dusunmustum...
Simdi simariklik yapan ben miyim? Hatali olan ben miyim? Hep kadinlar mi fedakarlik yapmak zorundadir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?