Eşimi kırıyor muyum ? O mu abartıyor ?

Haftada 1 ne Allah aşkına hemde bu yaşta,bence eşiniz çok normal, ortada buluşun 3 yapın bari. Ayda 10 gün gece evde değil zaten 20 gün kalıyor(gündüz siz iştesiniz onu saymıyorum) haftada 1 ilişki demek 20 günde 3 kere oluyor buda çok az.
Benim eşim haftanın 5 günü evdeyse 3, 4 günü evdeyse 2 ile kapatıyoruz genelde haftayı.

Eşin normal sen isteksizsin, birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz .

Bu konuyu sormustunuz daha once. Aldiginiz cevaplar tatmin etmedi mi? Bayagi da cevap gelmisti. Tesaduf dun okudum sayfalarca

Birebir benim eşim insanlar çift yaratılmış derlerdide inanmazdım.

Ayrıca sadece konuşarak aşabiliriz diye düşünüyorum. Hafta da bir az 3 idealdir

Merak etmeyin buraya yazdınız, nazar değer zaten

Püüü yazıklar olsun böyle adama.insan hiç eşiyle ilgilenip, ondan cinsellik ister mi? Hiç mi evlenmeden anlamıyorsunuz?, düzelmezse boşanın.

Yorulmuyor çünkü, on gün çalışmak nedir ya.
Siz de libidosuz musunuz yorgun musunuz o kısmı anlamadım

Yorulmuyor çünkü, on gün çalışmak nedir ya.
Siz de libidosuz musunuz yorgun musunuz o kısmı anlamadım
Yanlış anladınız sanırım, on gün çalışmıyormuş, ayın on günü gece çalışıyormuş, diğer günler gündüz. Yoksa ben mi yanlış anladım

Dahası iki işle uğraşıyormuş

Her Kadinin istedigi evlilik mi bilemedim benim esimde ilk yillar tavsan gibiydi yakaladigi yerde ciftlesirdik

Simdi iki haftaya bir ohhh bende rahatladim o da is yerinde arar konusuruz en sevdigi aktivite ben le dedikodu yapmak

Ama arkadas ortami ve kitap hobisi var o da olmasa sanirim o da esiniz gibi olur hobi edinmeli enerjisini atmak icin

2 haftaya bir de az ama.

Haftada 1 gün bana göre problemli eşiniz normal

Ben bazen tam istiyorum sonra 4 5 gün istemiyorum. O da yapmayınca evde sanki iki düşman gibi oluyoruz
en önemli şey enerjiniz
hem çalışıp hem çocuğa bakıp ev işlerinin de çoğu sizdeyse o zaman enerjiniz kalmaz çok normal
sizde daha çoksa ev işi vs yine normal
ama yaşınıza göre haftada 3 4 normal
neden psikoloğa gidesiniz :)

evlenmeden öne birlikte olunmadığından sanırım birçok yerde ondan anlaşılmıyor evlenince kimin libido yüksek kimin düşük

3 ayda tanımadan evlenince böyle uyumsuz evlilikler çıkıyor tabi.
Psikologluk ne var ki? Adam gayet normal. Birbirinizle uyumsuzsunuz

Valla 3/4 gün sevişmediğimiz olmadı ama 3/4 sevişmesek heralde benim de gözümün önünde uçuşur eşim ve bir takım şeyler sdjfdhbghbgj
haftada 1 diyen arkadaşlarınızın yaş ortalaması kaç? Mevcut durumda eşiniz normal siz libidosuz görünüyorsunuz :)

İş yerinden arkadaşlar konuşurken bir iki tanesi bu kadar yoruluyoruz bebek bar haftada bir normal gibi demişlerdi.
Başkalarının sözüne bakan birisi değilim ama yinede aklıma takıldı işin doğrusu.
Biraz libidom düşük sanırım…birazda çocuk hareketli yoruyor

Teşekkür ederim yorumunuz için sanırım iletişim sorunumuz bizi bu hale getiriyor. Açık açık konuşmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…