Eşimi kırıyor muyum ? O mu abartıyor ?

Haftada bir de az. Bence 2_3 normal. Bizde de benim libido daha yuksek. Ve evet reddedilmek ve bir kac kez ust uste olması cok kotu hissettiriyor

Orta yolu bulmalısınız. Tatilde de otel dılına öıkar gittiğiniz bölgenin doğal yerlerini gezersiniz bir günü öyle kapatırsınız.

İlişki gün belirlenerek yaşanan birşey değil ki. Olur bazen insan o performansta değildir canı sıkkındır vsss ama her zaman olursa bahanedir ilişkiyi sevmiodur. Haftada 1 çok az buna bana göre ilişki denmez. Ayrıca uzun aralık olursa açıkçası bende sinirli oluyorum.

Bu gün belirtme konusuna zaten kafayı çok yakıyor. Sanki diyor ders planı gibi gibi cinsel hayatımız var diyor

Libidonuz düşük bence. Östrojen ve progesteron vb. cinsel hormonlarınızda dengesizlik olabilir.

Emzirmiyorsanız.

Doğal progestron arttırıcı ; lavanta
Östrojen arttırıcı; doğal badem

ve diğer hormonlar içinde gerekli b6,magnezyum,kalsiyum,çinko vb. takviyeleri doktora sormanızı öneririm.

Emzirmiyorum 1 sene önce bıraktık

yaşlarınız çok genç daha evliliğiniz tadını çıkarmak istemesi çok normal bence hergün istemeside ayrıca gayet normal sizin çok isteksiz olmanız yani haftada iki sizin yaşınız içinde az değilmi şöyle bi ortal yol önere bilirim illa bi birliktelik olmak zorunda değil ama onun istedi gibi enazında öpüşmek koklaşmak onunda bazı duygularını yönetmesi için olabilir yani yıllar evvel bi tv kanalaında kadında duymuştum eşinizi yanından geçerken bile bi öpücük olur yanakdan bi makas olur sevildiğini hissteme duygusu dokunma ile algılıyor olabilir açıkca konuşun bence sana uyum sağlayamam ama orta yol bulalım deyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…