onlar benden önce arkadaşlardı. ben okula sonradan geldim. zaten arkadaşlar. yani önceden tanışmış olduklarından. bazen seviyeli bazen esprili .... uzumbuğusu emin değilim o yüzden şimdilik tepkisiz kalmaya mecburum.bayan öğretmenin esinize karsı hareketleri nasıl?
onlar benden önce arkadaşlardı. ben okula sonradan geldim. zaten arkadaşlar. yani önceden tanışmış olduklarından. bazen seviyeli bazen esprili .... uzumbuğusu emin değilim o yüzden şimdilik tepkisiz kalmaya mecburum.
Bilgilerinizde bekar oldugunuz yaziyor?
Bu konuya inanmadim fazla..
Bu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?