iyi de kadın da evli ve çocukluysa asıl onun dikkat etmesi gerekmiyo mu yanlış anlarlar diye
şahsen ben olsam rahatsız olurum peşimde fıldır fıldır gelen birinden
eşine çaktırmadan söyle o zaman ne bu samimiyet arkadaşlar yanlış anlıyo filan de
hatta paylaşabileceğin bir arkadaşın varsa o söylesin kadına samimiyetiniz yanlış anlaşılıyo desin
o da mesefesini koyar ondan sonra
eşinin hoşlanıp hoşlanmadığını hareketlerinden bakışlarından anlarsın diye düşünüyorum
sizin ilişkiniz nasıl bu arada
yaprak, ikimiz birden gidemeyiz. merkez okuldayız ve diğer yönlerden rahatız... gitsek bile bakanlık bizi aynı okula atamaz. benim hizmet puanım az. farklı okullara atanırız. oda işimize gelmez... aynı okulda oluşumuz, benim okula sonradan atanmamla ve eşimi bu okulda tanıyıp evlenmemle olmuştu...
yaprak, ikimiz birden gidemeyiz. merkez okuldayız ve diğer yönlerden rahatız... gitsek bile bakanlık bizi aynı okula atamaz. benim hizmet puanım az. farklı okullara atanırız. oda işimize gelmez... aynı okulda oluşumuz, benim okula sonradan atanmamla ve eşimi bu okulda tanıyıp evlenmemle olmuştu...
Ben konu sahibinin olayı kendi içinde abartıp kendinin inandığını düşünmeye başladım. Çünkü o kadar derinleştirmiş ki olayı okul resimlerine bakmış yan yana mı diye..
Ayrıca kadın evli ya da bekar bir erkeğin ona olan ilgisini hisseder. Bu durumda da okul ortamında dedikodu olmasın diye mesafesini koyardı….kaldı ki eşiyle arasında her şeyin normal olduğunu söylüyor..bu aynen şöyle: ateşim var hastayım, çok hastayım diyen bir insan bunu iyice psikolojik olarak kabul ederse bir sürü sonra gerçekten ateşi çıkar ve hasta olur. Bence tamamen olay bu.
ama nasıl kulağını çekeyim.kıskandığımı belli etmek istemiyorum.boş yere böyle bir fikre kapılmış ta olabilirim. ondan hoşlandığını nasıl anlıcam. arkadaşça der çıkar
okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
arkadaşlar çıkmam gerekiyor fikirleriniz için çok teşekkür ederim elbet dikkate alırım. bir kaç daha göreyim ve emin olayım tavirlardan,eşimi uyaracağım. ama eşimi uyarmam ve onun o bayana karşı ilgisinden vazgeçmesi,içten içe ondan hoşlanmasını engellemicek,onu beğenmeye devam edecek. görsel olarak belli etmese bile içinden ona karşı bir beğenisi olacak. buna da yapacak bişey yok ne yazıkki. çıkmalıyım hepinize ayrı ayrı teşekkürler. gelişme olursa durumdan haberdar edeceğim sizi.
İmzamı atıyorum altına :) Yazmaya üşendim
arkadaşlar çıkmam gerekiyor fikirleriniz için çok teşekkür ederim elbet dikkate alırım. bir kaç daha göreyim ve emin olayım tavirlardan,eşimi uyaracağım. ama eşimi uyarmam ve onun o bayana karşı ilgisinden vazgeçmesi,içten içe ondan hoşlanmasını engellemicek,onu beğenmeye devam edecek. görsel olarak belli etmese bile içinden ona karşı bir beğenisi olacak. buna da yapacak bişey yok ne yazıkki. çıkmalıyım hepinize ayrı ayrı teşekkürler. gelişme olursa durumdan haberdar edeceğim sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?