eşimi kıskanıyorum :(

ay allah korusun ben hayatta duramam
gerçi benim eşim karşı cins arkadaşlıklarını sevmez ama ben hiç sevmem
hele onu neden arar ki bikaç kere
konuşacakları ne olabilir
bence olmamalı ve bence bundan rahatsızlık duyduğunu sölemelisin...

valla arkadasım eşinin yuzde yuz bu bayana ılgısı var kesın yanı ıyı kafayı yemeden durabılıyorsun o kadroluysa okulda sen ve eşin gıdemezmısınz okuldan hıcmı cıkar yol yok

bişe var ama çözemedim. konu fake de sen o dieğr öğretmenmisin acaba düşünmeye başladım ciddi ciddi. onun hakkında birşey demedim diyorsunuz. evliyken etrafında biri olması normal mi sizce.yha da senmi fark etmiyorsun belki bunlar çok iyi dost önceden beri.kadın hoşlanmıyorsa ve bi erkek sürekli peşindeyse mutlaka rahatsız olurdu. bir şeyler birbiriyle çelişiyor

yaprak, ikimiz birden gidemeyiz. merkez okuldayız ve diğer yönlerden rahatız... gitsek bile bakanlık bizi aynı okula atamaz. benim hizmet puanım az. farklı okullara atanırız. oda işimize gelmez... aynı okulda oluşumuz, benim okula sonradan atanmamla ve eşimi bu okulda tanıyıp evlenmemle olmuştu...

arkadaşlar diğer öğretmen diye bahsettiğiniz kim. sen diğer öğretmen olabilirmisin diye sorduğunuz kim. ben tasarımcımıyım onumu demek istiyorsunuz. yani ben tasarımcıysam kim kimi kıskanıyor anlamadım. ben derdimi sorunumu açık ve net paylaştım. yada ben mi yanlış anladım diğer öğretmen mevzusunu.

anlıyorum senı canm ama bı sekılde tavrını bellı et bence eşinle bı otur konuş derım sonrada okulda samımı bı ogretmen arkadasın varsa ona durumu cıtlat oda gıtsın o bayana usulunce soylesın zaten o kadın kendını bılen bırı ıse sınırları cercevesınde durmayı bılır bence nasıl bu fikir:?

yapacağın şey bi şekilde kocanı ya da o kadını uyarmak kendin yapamıyosan arkadaşına yaptır
belki de rahatsız olduğunu anlamıyolardır

ayrıca da kadın eşinle tanıştıklarında da evli miymiş
belki eşinin ilgisi beğenisi hep vardı ama evli olduğu için arkadaş modunda kaldı olabilir yani
ben olsam şüpheyle yaşayacağıma ya açık açık sorarım rahatsızlığmı anlatırım
ya da bu samimiyetine bi şekilde engel olurum

Ben konu sahibinin olayı kendi içinde abartıp kendinin inandığını düşünmeye başladım. Çünkü o kadar derinleştirmiş ki olayı okul resimlerine bakmış yan yana mı diye..
Ayrıca kadın evli ya da bekar bir erkeğin ona olan ilgisini hisseder. Bu durumda da okul ortamında dedikodu olmasın diye mesafesini koyardı….kaldı ki eşiyle arasında her şeyin normal olduğunu söylüyor..bu aynen şöyle: ateşim var hastayım, çok hastayım diyen bir insan bunu iyice psikolojik olarak kabul ederse bir sürü sonra gerçekten ateşi çıkar ve hasta olur. Bence tamamen olay bu.

onun önünde ilgisini belli ediyorsa sorun yok denebilir... ama bu ilgi gösterme şov amaçlı da olabilir... bilemedim ki..
tek aklıma gelen böyle bir durumda sakin kalamam, bu imkansız..
benzer bir olay başıma geldi, aynı yerde çalışıyor bu bayan nişanlımla fakat böyle aynı oda fln değil...
birbirlerine uğruyorlar mesai içerisinde derken kızın bakışlarını hiiiiiç hoş bulmamıştım...
nişanlımı hemen çok sert bi şekilde sınırını koyması için uyardım.
böyle bi durumda bende 'aman aklına sokmayayım, aman farkettirmeyeyim' gibi şeyler olmuyor.
aksine 'bak böyle böyle gözlemlerim, ayağını denk al yoksa ben yapacağımı bilirim' şeklinde oluyor.
tabi evlilikte durum daha ciddi ama ben bu sınırı şimdiden koymak istedim.
evli olan adam başkasından hoşlanma lüksüne sahip değildir, bu yuzden uyarmakta da bi sakınca görmem şahsen 'kurdun aklına kuzu sokmayayım' gibi bir şey düşünmem...
ha uyarıma rağmen dikkat etmiyorsa ikinci kez daha sert bi şekilde uyarırım, üçüncüye cıngar çıkar...

İmzamı atıyorum altına :) Yazmaya üşendim

arkadaşlar çıkmam gerekiyor fikirleriniz için çok teşekkür ederim elbet dikkate alırım. bir kaç daha göreyim ve emin olayım tavirlardan,eşimi uyaracağım. ama eşimi uyarmam ve onun o bayana karşı ilgisinden vazgeçmesi,içten içe ondan hoşlanmasını engellemicek,onu beğenmeye devam edecek. görsel olarak belli etmese bile içinden ona karşı bir beğenisi olacak. buna da yapacak bişey yok ne yazıkki. çıkmalıyım hepinize ayrı ayrı teşekkürler. gelişme olursa durumdan haberdar edeceğim sizi.

içinden ona karşı beğenisi olur ya da olmaz, bu her kadın için biraz şans işi...
erkek için de tabi.
kim kimi beğenir beğenmez belli ettiği kadar bilebiliriz sonuçta...
orası eşinin vicdanına kalmış yani...

ama nasıl kulağını çekeyim.kıskandığımı belli etmek istemiyorum.boş yere böyle bir fikre kapılmış ta olabilirim. ondan hoşlandığını nasıl anlıcam. arkadaşça der çıkar

okuduğuma göre kadın evliymiş
o zaman, ona fazla yakın davrandığını, niyetinin kötü olmadığını bildiğini ama okulda kadın hakkında yanlış düşünüleceğini söyle
veya iyice gözlemle emin olunca adam aklıı konuş
ben başka kadınlarla fazla yakın olmandan rahatsız oluyorum
bende okuldaki erkek öğretmenlerle samimi olursam ne düşünürsün de
yoksa eşin kadın bekar olsa daha da ileri gidecek gibi

arkadaşım ne yaptın
kadının hiçbişeyden haberi olmadığını düşünün
oda evli barklı adamla cilveleşmiyodur heralde
bir insana iftira atmak ne demek
yavaş sakin:26:

benipek . öyle olmayı çok isterdim belkide öyleyim ama mesajın beni çok rahatlattı. ben derinleştirmiş ve ben abartmış olmayı gerçekten çok istiyorum ... teşekkür ederim..

hayatım bu nasıl bir düşünce böyle ya iyi ozaman nasılsa seviyor gönlüne söz geçiremem deyip boşan ,bile bile ne duruyorsun. öyle şey olurmu yahu. sen izin verirsen ,sessiz kalırsan,bunlar işi ileriye götürür iyice bağlanırlar.sonra neler olucağını yazmama gerek yok sanırım. biz senin anlattıklarından yola çıkıyoruz eğer gerçekten fazla ilgi varsa git eşini uyar mesafeli dursun.gözden ırak olan gönüldende ırak olur. gönlü onda olsaydı 4 ay önce seninle evlenmezdi.düşüncelerini değiş lütfen

Son düzenleme:
melıs her ne kadar eşin ılgı duysa bıle bı avantajın var kadının evlı ve cocuklu olması ....bu iş begenılmekten öteye gıtmez bence

İmzamı atıyorum altına :) Yazmaya üşendim

Gerçekten öyle oluyor bak. Benim de eşimin böyle bir arkadaşı vardı aynı iş yerinden. Hatta konu açmıştım buraya.. öyle bir inandım ki aralarında bir şey olduğuna her konuştuğundan nem kaptım…
Melis fazlasıyla inanmış olaya..ilk nereden ateşlendi konusu bilmiyorum ama yeni evli olunca biraz taşların oturması da zaman alıyor belki onla da bağlantısı vardır. Ya da en kötü buraya fanatik takılıyorsa etkilenmiştir.

Ooooo sen şimdiden böyle yaparsan gazan mübarek olsun 1 adım geride başlarsın.
Ortada net bir şey yok daha .olasılıklara inanmak için ve sonucun öyle çıkması için zorlama kendini…
Velev ki öyle diyelim ne yapacaksın kaderine boyun mu eğeceksin??

arkadaşım eşin hoşlansa da hoşlanmasa da sen bu yakınlıktan rahatsız olmuyo musun
hepte olacaksın böyle giderse aklında hep soru işareti kalacak
o yüzden önlemini al ve uyar ikisini de ayrı ayrı
onlar da anlasınlar bu samimiyetin hoş karşılanmadığını o zaman mesafeli olurlar zaten
eşinin hoşlanmasını engelleyemezsin ama kadının peşinde dolanması da çok saçma

bazıları abarttığını düşünebilir ama ben yengemin anlattığı şeyden sonra hiçbirşeye olmaz gözüyle bakmıyorum.
o da öğretmen ve arkadaşı buna benzer bi şekilde aldatıldı
iki tarafta da karı koca öğretmendi
yengemin arkadaşının kocası da kendi okulunda öğretmendi sanırım ve ordaki evli ve çocuklu bi bayanla arkadaşlarmış
bunlar sürekli birlikte takılıp oturuyolarmış işte herkes te eski arkadaş gözüyle bakıyomuş
normalde bekler misin ikisi de evli çocuklu insanlar ama aralarında ilişki varmış işte
kadın sonradan öğrendi ortaya çıkardı tabi durumu boşanmadı ama hırsından okula müdür olmuştu artık adamı hiç takmıyomuş
diğer kadının kocası öğrendi mi bilmiyorum ama olmaz diye birşey yok
gereksiz samimiyete izin vermeyin bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…