eşimi kıskanıyorum :(

aylin durumdan emin olsam gözünü oyacam ve sesimi çıkaracam . ama emin değilim. ha diyelimki eminim. ondan hoşlanmasına,,duygularına mani olamam

kocan gözüne kestirmiş demek ki kızı
anlamadığım sen de o kadına söylesene laf vursana rahatsız olduğunu
eşine nası söyleyemiyorsun ben olsam kıyameti koparırım

ayrıca durumdan emin değilim diyosun da böyle giderse çok daha ileri gidebilir eşiniz
önceden arkadaş olabilirler ama artık evli
hareketlerine bi zahmet dikkat etsin
sen okulda biriyle öyle arkadaşlık etsen sana hiçbirşey söylemeden gayet anlayışlı mı karşılayacak sanıyosun

Son düzenleme:
Benipek,, sempatisi olmasından şüpheleniyorum evetttt ((

Önce olayın adını kıskançlık koyma eşinin gözünde bence…. Madem aynı okuldasınız aynı ortamdasınız, kişiler ve mekanlar ortak….
Bunu değerlendir. Aynı ortamda olmaya çalış o zaman daha iyi anlarsın.. anlamaktan öte hissedersin zaten.. ses tonu nasıl oluyor, heyecan yapıyor mu? Vs vs….sepati masum gibi duran tehlikeli bir bombadır. Patlarsa ya içi boş çıkar ya da canlar yanar.

Belirtiler rahatsız edici. Gerçi madem sizden önce tanışıyorlardı evlenmek istese onunla da evlenirdi. Belki sadece ilgisi vardır, yani beğenmek ve iyi anlaşmak gibi.

geçen okul albümüne baktım. dedim ondan hoşlanıyorsa resimlerde yanyana çıkarlar kızın yanında durur falan . kendimce saçma sapan teselliler işte. onla yanyana durduğu resim yok. birde facede onun gönderilerini beğenip beğenmediğine bakıyorum nadiren beğeniyor . bunlada rahatlıyorum. ama gel görki okulda yanyana dursalar bi bişey konuşsalar deliriyorum. geçen bu tasarımcı bana bişey sordu. eşim ,sana tasarımcı ne sordu ne konuştunuz diye merakla sordu . sigaraya başladım bu kuruntum yüzünden . allahım okuldan defolup gitsin diye dualar ediyorum . ama okulun kadrolu öğretmeniii nçıkar yol yokkk ((

Daha 4 aylık evliymişsin eğer ona ilgisi olsa onunla evlenirdi seninle değil demi, biraz daha ılımlı düşünmeye çalış.
Bir diğeri de hiç çekinme sor, o öğretmenin adı ayşe olsun diyelim
canım ayşeyle arandan su sızmıyor bakıyorum da eskiden demi öylediniz hayır hiç kimseyle bu kadar samimi değilsin insanların size tuaf tuaf baktığını gördüm sen artık evlisin biraz kendine çeki düzen verip insanlarla arana biraz mesafwe koymalısın Allah muhafaza yanlış anlaşılmandan korkuyorum gibi göz dağı verebilirsin.
Bende çok kıskancım ama ne yapalım idare edecekler

bayan pek ilgili gibi değil.yılların vermiş olduğu bir arkadaşlık ilişkisi iel yaklaşıyor. o zaten evli ve bir çocuk annesi. yani önceden onu tercih etmesi söz konusu değildi

kıza tavrını belli et,kısaca gözünü korkut,ayağını denk alsın.
eşin konusuna gelincede direk suçlamaya kalkma, haklıyken haksız olursun.
kendine bak, süslen, özgvenin yüksek olsun, öğretmenler odasında eşinin yanında ol.

Melis bunlar da normal yani. Acaba sen mi abartıyorsun? Okul resimlerini incelemiş olman çok derin bir psikolojiye girdiğini gösteriyor. Benim de buradaki en yakın arkadaşım erkek… beni en çok rahatsız eden günde birkaç kere cepten görüşmesi. Ne konuşabilirler ki? Zaten okulda görüşmüyorlar mı?
Ya da kaçamak flört ediyorlar diyelim.. türkiye gibi bir ortamda evli ve okul ortamı etik mi??? Adamı tefe koyalar…bence biraz daha rahatlamaya çalış.

bayan pek ilgili gibi değil.yılların vermiş olduğu bir arkadaşlık ilişkisi iel yaklaşıyor. o zaten evli ve bir çocuk annesi. yani önceden onu tercih etmesi söz konusu değildi

E kadın evli :)

Belki yakın arkadaşlıkları seni rahatsız ediyordur sadece bu doğal, ama aralarında ilişki olup olmaması düşüncesi tehlikeli.

Eşinle arkadaşlıklarının sınırının seni rahatsız ettiği konusunda konuşabilirsin ama sakın ama sakın kıskanıyorum fln deme.

evet işte olay bu canım ya aklında olmayanı aklına sokmamak için tepkisizim ama ondan hoşlanması -varsa öyle bişey- bu beni delirtiyor.

kusura bakmayın fakat siz burda baya baya tepkisiz kalmışsınız, kıskanmıyorum umursamıyorum odunda değil ezik modundasınız.kızma sakın .burda hepimiz sana yardımcı olmak için vakit harciyoruz. sne dururken onun yanına oturması normal mi yahu eşine ben buradan gıcık kaptım siz nasıl sabrediyorsun Allah yardımcınız olsun bide dört aylık evlisiniz. ne kadar süre flört edip evlendiniz?

canım inşallah düşündüğün gibi bir durum yoktur.
bu vesveseyi yaşamak kötü. gerçek olması ise korkunç!

ben eşimle aynı okulda çalışma fikrine hep karşı çıkmışımdır.
eşim beni aldatmıyor ben de eşimi.
ama sonuçta okulda samimi olduğumuz arkadaşlarımız olabiliyor.
belki benimle aynı ortamda olsa kıskanacak.
belki ben kıskanacağım.
aynı okulda olmak dezavantaj bu durumda.

eğer eşin o kızla daha önceden arkadaşsa ona ilgisi olsa onu seçerdi seni değil.

kafanı yorma bence bu vesveseler ile.

Tatlım kuruntu yapma düşmanıni kendine yakin tut kaynas kadinla muhabbet et. Sonra duruma göre bakarsın neymiş ne degilmis. Kuruntu yapıp uzme kendini

Gözünün önünde bu kadar nasıl samimi olabiliyorlar? Sen dururken neden gidip onun yanına oturuyor eşin. Şüpheli...

kadın eşinden yaşça büyük mü?
belki kadının tavırları olaylara bakış açısı hoşuna gidiyordur eşinin.

ya da çok mu güzel.
sen hep kız kız dedin diye bekar sandım bu arada.
az önce evli ve çocuklu olduğunu öğrendim.

akşam eşin eve gelince seninle ilgili mi? bu sorunun cevabı çok önemli

kızlar yardımlarınız için teşekkür ederim. sorun onların karşılıklı duygulaşması değil. asıl sorun eşimin ondan hoşnıp hoşlanmadığını anlayamamam ve eşimin o bayana karşı bişeyler hissetmesi şüphesi. bayan kendi halinde ,yani dikkat ederseniz bayan hakkında kötü bişey söylemedim başından beri. sorun eşimin ona karşı bişey hissetme şüphesi. ama dediğim gibi bunu hiç bir zaman tam olarak anlayamam. anlasamda duygularına mani olamam. herkes ne yaşarsa içinde yaşar kimse bilemez ki

iyi de kadın da evli ve çocukluysa asıl onun dikkat etmesi gerekmiyo mu yanlış anlarlar diye
şahsen ben olsam rahatsız olurum peşimde fıldır fıldır gelen birinden

eşine çaktırmadan söyle o zaman ne bu samimiyet arkadaşlar yanlış anlıyo filan de
hatta paylaşabileceğin bir arkadaşın varsa o söylesin kadına samimiyetiniz yanlış anlaşılıyo desin
o da mesefesini koyar ondan sonra

eşinin hoşlanıp hoşlanmadığını hareketlerinden bakışlarından anlarsın diye düşünüyorum
sizin ilişkiniz nasıl bu arada

Son düzenleme:
emvacilbihar ,kız (kadın yada bayan diyelim ok)güzel alımlı . eşim bana karşı çok ilgili ondan yana sıkıntı yok arkadaşlar zaten cicim aylarımız çiçekler hediyeler,bazen bunlar o kızın gözü önünde de olabiliyor. eşim onun yanında bana olan sevgisini belli ediyor. ama zaman zaman o bayanı beğeniyor fikrine kapılıyorum. dedim ya geçen tasarımcıyla küçük bir diyaloğumuz oldu ,hemen eşim onla ne konuştunuz diye sordu. oysa o an diğer hocalarlada sohbetler etmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…