Benipek,, sempatisi olmasından şüpheleniyorum evetttt((
bayan öğretmenin esinize karsı hareketleri nasıl?
geçen okul albümüne baktım. dedim ondan hoşlanıyorsa resimlerde yanyana çıkarlar kızın yanında durur falan . kendimce saçma sapan teselliler işte. onla yanyana durduğu resim yok. birde facede onun gönderilerini beğenip beğenmediğine bakıyorum nadiren beğeniyor . bunlada rahatlıyorum. ama gel görki okulda yanyana dursalar bi bişey konuşsalar deliriyorum. geçen bu tasarımcı bana bişey sordu. eşim ,sana tasarımcı ne sordu ne konuştunuz diye merakla sordu . sigaraya başladım bu kuruntum yüzünden . allahım okuldan defolup gitsin diye dualar ediyorum . ama okulun kadrolu öğretmeniii nçıkar yol yokkk((
bayan pek ilgili gibi değil.yılların vermiş olduğu bir arkadaşlık ilişkisi iel yaklaşıyor. o zaten evli ve bir çocuk annesi. yani önceden onu tercih etmesi söz konusu değildi
evet işte olay bu canım ya aklında olmayanı aklına sokmamak için tepkisizim ama ondan hoşlanması -varsa öyle bişey- bu beni delirtiyor.
bayan pek ilgili gibi değil.yılların vermiş olduğu bir arkadaşlık ilişkisi iel yaklaşıyor. o zaten evli ve bir çocuk annesi. yani önceden onu tercih etmesi söz konusu değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?