eşimi kıskanıyorum :(

Bence anlayamacak bişey yok o kadın nerde eşinizde ordaysa zaten bişeyler hissediyordur....

Sen konu acsana neden elalemin konusuna yaziyosun?

Nasil yani suan baska bir kisinin bdv de actigi konuya yorum olarak kendi sikintini anlatiyorsun. Boyle kimse ilgilenemz.
Eger bi konu acip sikintilarini anlatirsan yardimci olurlar...
Buldum pardonnn açılmış çok kiskancim diye acmisim olmuş yani ben açılmamış sanmıştım Teşekkürler uyardigin icin

Iyide siz gelmeden önce arkadaslarmis zaten, siz gelmişsiniz adam sizinle evlenmiş onlar hala arkadas siz evlisiniz onlar hala arkadas, adam onu sevse onunla evlenirdi sizle değil, ben böyle düşünüyorum. Sonuçta onlar sizden önce arkadaslardi eğer xok rahatsız oluyorsaniz esinizde konuşursunuz bu durumu olur biter..

bu hisse nasil kapildiniz bilmiyorum ama belkide insanlarin gunahini aliyosunuz sonucta sizden oncede arkadaslarmis is ortaminda helede kadinli erkekli ortamlarda bu durumlar olabilir iki karsi cins iyi anlasiyosa bu hemen aldatma yada sevme falan olmuyor madem bu kadar rahatsizsin once esinle konus anlat rahatsiz oluyorum de bakalim ne dicek belkide senin anladigin turden bisey degildir ayrica bi arkadasta dedikodu yay falan demis ne kadar ayip bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…