Sizden once arkadaslarmis iste bisey hissetse o zaman olurdu kafaya takma bende cooook kiskanclik triplerine girerdim ama simdi bakiyorum ne kadar bosmusonlar benden önce arkadaşlardı. ben okula sonradan geldim. zaten arkadaşlar. yani önceden tanışmış olduklarından. bazen seviyeli bazen esprili .... uzumbuğusu emin değilim o yüzden şimdilik tepkisiz kalmaya mecburum.
okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
tahminlerınde ve kıskanmanda haklısn benceBu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk ((
İftira atmak; fikrimce ahiret hayatı bir kocadan daha değerlidir. Vebal almadaki fütursuzluğunuz şaşkına çevirdi beni.okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
Konu ac da yorum yapalim..Iyi akşamlar bayanlar kimse yokmuuuu? Eşini kiskanan ama çok kiskanan hatta bazen uyku bile uyuyamayan
sen öyle misin yoksaIyi akşamlar bayanlar kimse yokmuuuu? Eşini kiskanan ama çok kiskanan hatta bazen uyku bile uyuyamayan
Abla valla konu ac bak daha cok yorum gelir..Çok kiskancim herseyden ama herseyden kiskaniyorum esimi televizyon dan bile onun ni başkasına bana baktığı gibi bakma ihtimali bile beni deli ediyor iki yıllik evliyim yani iki bitti üçe girdik
Sizin yanınızda resmen ilgi gösteriyorsa...bence eşiniz takmıştır o kişiye....dikkat edin de elden gitmesinBu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk ((
Bencede belkide dısarida falan görüşuyorlardır..belli mi olurBu durumda herkes kıskanır eşine söylemelisin bence ayrıca sen varken bunları yapıyor sen olmasan neler yapacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?