eşimi kıskanıyorum :(

Sizden once arkadaslarmis iste bisey hissetse o zaman olurdu kafaya takma bende cooook kiskanclik triplerine girerdim ama simdi bakiyorum ne kadar bosmus

Nasil yani .. Kiza iftira mi atsin.. ?

çok kıskandığnızı belli etmeyin , belki öylesine bir duyguya kapılmşta olablrsniz.eşinize karşı sıcak olun o kadının yanında mesela dokunun eşinize güler yüzlü olun onunlayken neşeli olr yakn temas halinde felan olun ne blim aklıma bnlar geldı.genelde pskolog işveli cilveli olun bakımlı olun kocanıza derler ya bnde öylesıne yazım gene dedim yapıyorsuz blkide ama görunen bırsey yoksa boşuna kurntu yapmayın

tahminlerınde ve kıskanmanda haklısn bence

İftira atmak; fikrimce ahiret hayatı bir kocadan daha değerlidir. Vebal almadaki fütursuzluğunuz şaşkına çevirdi beni.

şimdilik tepkisiz kalıcam demişsiniz ama testi kırılmadan önlem almalısınız,.. tehlike sinyalleri sezdim ben... uyanık olun..

ya gerçekten ne biçim insansın sen ya?
konu eski meski yorum yapmadan geçemedim bu yoruma...
ne demek yani dedikodu yaymak?
ya kız masumsa? konu sahibi daha detay bile vermemişken, evli barklı adamken dışarıya gözü kayan kişi kendi eşiyken sen nasıl hiç tanımadığın biri hakkında bu kadar kolay iftira atılmasını salık verirsin?belki bu kız kibarca adamı uzaklaştırmaya çalışıyor, anlamamazlıktan geliyor,adam inkar eder daha beter olay çıkar diye belki farkında değilmiş gibi davranmak zorunda kalıyor?
ulan o kız ben de olabilirim, buradan bir başka kadın da olabilir..ne yani kadının tekinin azmış kocası zırt pırt dibimde bitiyor diye hiçbir suçum yokken çalıştığım kurumda herifin karısı sırf kıskanıyor,kocası kendisinin yanına oturmuyor diye nasıl namusuma dil uzatır?!nasıl hakkımda iftira atarak böyle bir şeyle suçsuz bir kadını lekeler?
üstelik de böyle dedikodular asılsız bile olsa bir kere çamur gibi leke bırakmasına rağmen?!
sende hiç vicdan yok mu be? bu nasıl akıl vermek.. kimbilir kimlerin günahına girdin böyle iğrenç bir tavsiye verdiğine göre?
acaip sinirlendim..yıl 2016 neredeyse .. kadın kadının düşmanı değil katili resmen yoruma gel..
neyse daha yazacak çok şeyim var ama bir beyinsiz yüzünden banlanmak istemiyorum yok yere..
Sen ve senin mentalitendekiler azalarak bitin!yok yok direkt bitin inşallah!

Iyi akşamlar bayanlar kimse yokmuuuu? Eşini kiskanan ama çok kiskanan hatta bazen uyku bile uyuyamayan

Çok kiskancim herseyden ama herseyden kiskaniyorum esimi televizyon dan bile onun ni başkasına bana baktığı gibi bakma ihtimali bile beni deli ediyor iki yıllik evliyim yani iki bitti üçe girdik

Yoksa hastalık mı bu korkuyorum .. eşim bi fabrikada işçi olarak çalışıyo is çalıştığı bölüm de kadin yok ama ya olursa başka bi şekilde ise girer se kadinlar la çalışma fikri beni çok uzuyor eşim başka insanlara öyle yaklaşır ki aman kirilacak falan diye hep ama bence o konu da çalıştığı kadinlar a yada dışardaki her hangi bir satıcıya falan kibar davranır ama bana da gelince normal davranır eşim e kiskaniyorum falan deyince de anlayış göstermez hiç karım kirilacak denk yerine ben öyle birimiyim diyo anlamıyo

Sizin yanınızda resmen ilgi gösteriyorsa...bence eşiniz takmıştır o kişiye....dikkat edin de elden gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…