eşimi kıskanıyorum :(

Bekarken samimiyetleri olmuş olabilir ama evli bir erkek başka bir bayanla eskisi kadar muhabbet içinde olamaz.
Hele ki sen oradayken gidip onunla oturacak, okulda onu takip edecek, günde bir kaç kere telefonda konuşacak falan asla. Mide kaldırmaz bunu. Eşini kendisni hala bekar sanıyor galiba silkeleyip kendine getirmen gerek.

Ben de eşimle aynı şirketteyim. Eşim benim uyarmama gerektirecek ortam yaratmadığı için rahatım ama olsaydı konuşmadan durmazdım.

Canlarim inanmazsınız ama kız gitti. Olay bitti. Dikkat ederseniz ben konuyu acali cok oldu.desteginiz için cook tesekkurlerrrrr

Bence kafana takıp kendini üme.Sen kızı güzel bulduğun için algıda seçicilik yapıyorsundur.Seni rahatszı eden,göze batan bir hareketleri yoksa dikkate alma.O senin eşin nihayetinde.

Konu sahibesi, size bir çözüm. Gidin bayan öğretmenle konuşun. Eşimin telefonunda günde defalarca araştığınızı gördüm, bunu hoş bulmuyorum, tekrarlanmasını istemiyorum, bayan olarak beni anlamanızı umuyorum deyin. Ha hık mık derse, kocanızla bu konuyu paylaşmak zorunda bırakmayın beni deyin. Evli barklı kadın arkadaşı da olsa hiç bir erkekle günde defalarca telefonda konuşamaz, doğru değil bu. Etik değil.

YUHHHH !!!

okuldan göndermek içi ciddi bi dedikodu gerek ve oda iftiraya girer.
Zaten siz iftira atın demek istemişsinizde neyse..
Sizin gibilerinden ALLAH korusun herkesi...
Kızın bi suçu yokmuş konu sahibi eşinden yakınıyor..
İnsanların gözü dönmüş ya...

---

O kızda okulda gitmiş mutluluklar size konu sahibesi

Bu nasil bir uslup

ama nasıl kulağını çekeyim.kıskandığımı belli etmek istemiyorum.boş yere böyle bir fikre kapılmış ta olabilirim. ondan hoşlandığını nasıl anlıcam. arkadaşça der çıkar

hoşlandıgını anlamak biraz gec klamak degilmi osaatten sonra o kocayı napcan sen.iş o hoslanma derecesine gelmeden kocana tavrını koycan sürekli yan yanasın ben rahatsız oluyorum dısardan görenler ilgin oldugunu düsünecek falan de ama bian önce .... beklemekle hata ediyorsun evli oldugunu hatırlat esine senin pesinde dolansın tenefüslerde nöbetlerde

yuhh bencede esinin kulagını ceksin kadının ne sucu var adam aramasın kadında konusmamış olur

Ya aralarında bir şey olduğu kesin mi? Arkadaşlarmuş işte sizdn önce de illa kötü mü düşünmek lazım. Boşuna açmamışım demek ki konuyu :S

Koalina tarafından yazılmıştır:)

saka misin sen ya ? bu nasil bir mantik ?? ne olursa olsun bir insan hakkinda yoktan dedikodu yaymak da neyin nesi..
hey Allahim ya ne insanlar var

iş ciddiye binince kadın olarak yapmadığınız kalmaz ama birileri açık açık birşeyler yazınca yok iftira yok hainlik olur adı.konu eskidi zaten herkesin kendi fikri burda yazıyor.size benim yazdıklarımla ilgili ne düşündüğünüzü soran olmadı ayrıca.bırakın şimdi bu iyi ahlak seremonisini...

Buraya birsey yaziyorsaniz baskalarinin buna yorum yapma hakki da vardir. siz de birakin bu kucuk daglari ben yarattim havasini

okulda öğrencilere nsıl faydalı olurum diye düşüneceğinize orayı resmen gossip girl e çevirmişsiniz vallahi bravo.çok fazla boş zamanınız var demek ki.ee ne de olsa devlet.
şaka gibisin yaaa .kimsenin birbirinden haberi yok .benim kiskancligimin ögrenciyle faydayla devletle ne alakası var:)))))devletin bu olaylarla bi ilgisi yok:))))))

Eşine illede aranızda bişey var demek zorunda değilsin ki.Çok samimi olmalarından rahatsız olduğunu söyle bu gayet normal.Yani öğretmenler odasında sen varken gidip onun yanına oturması hiç normal değil bunları söyleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…