Canlarim inanmazsınız ama kız gitti. Olay bitti. Dikkat ederseniz ben konuyu acali cok oldu.desteginiz için cook tesekkurlerrrrrAnlattıklarına bakılınca kızın hiç bir suçu yok gibi, eşin kabahatli burada. Beddua edip durma bence, haksızsan ters tepebilir.
Ben de konuyu ilk gördüğümde al sana bir kıskanç kadın hikayesi daha dedim, ama sen rahatsız olmakta haklısın. Eşin bu kız olmadığı zaman öğretmenler odasına gelmiyor, sen varken onun yanına oturuyor, siz ne konuştunuz diye merak ediyor, bariz ilgisi var bence bu bayana. Cool takılmak da bir yere kadar, ben olsam eşime rahatsızlığımı belli ederdim. Durup dururken değil, ama yine sana bu kızla ilgili bişey sorduğunda, yarı şaka, yarı ciddi, hayrola senin X'e farklı bir ilgin var, yoksa benden önce bir geçmişiniz mi vardı derdim...
.
Canlarim inanmazsınız ama kız gitti. Olay bitti. Dikkat ederseniz ben konuyu acali cok oldu.desteginiz için cook tesekkurlerrrrr
Bence kafana takıp kendini üme.Sen kızı güzel bulduğun için algıda seçicilik yapıyorsundur.Seni rahatszı eden,göze batan bir hareketleri yoksa dikkate alma.O senin eşin nihayetinde.Bu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk ((
Hadi gözün aydın, sevindim. Herkes kendi yuvasında mutlu olsun inşallah.
okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
ama nasıl kulağını çekeyim.kıskandığımı belli etmek istemiyorum.boş yere böyle bir fikre kapılmış ta olabilirim. ondan hoşlandığını nasıl anlıcam. arkadaşça der çıkar
YUHHHH !!!
okuldan göndermek içi ciddi bi dedikodu gerek ve oda iftiraya girer.
Zaten siz iftira atın demek istemişsinizde neyse..
Sizin gibilerinden ALLAH korusun herkesi...
Kızın bi suçu yokmuş konu sahibi eşinden yakınıyor..
İnsanların gözü dönmüş ya...
---
O kızda okulda gitmiş mutluluklar size konu sahibesi
Canlarim inanmazsınız ama kız gitti. Olay bitti. Dikkat ederseniz ben konuyu acali cok oldu.desteginiz için cook tesekkurlerrrrr
yuhh bencede esinin kulagını ceksin kadının ne sucu var adam aramasın kadında konusmamış olur
iş ciddiye binince kadın olarak yapmadığınız kalmaz ama birileri açık açık birşeyler yazınca yok iftira yok hainlik olur adı.konu eskidi zaten herkesin kendi fikri burda yazıyor.size benim yazdıklarımla ilgili ne düşündüğünüzü soran olmadı ayrıca.bırakın şimdi bu iyi ahlak seremonisini...
şaka gibisin yaaa .kimsenin birbirinden haberi yok .benim kiskancligimin ögrenciyle faydayla devletle ne alakası var:)))))devletin bu olaylarla bi ilgisi yok:))))))okulda öğrencilere nsıl faydalı olurum diye düşüneceğinize orayı resmen gossip girl e çevirmişsiniz vallahi bravo.çok fazla boş zamanınız var demek ki.ee ne de olsa devlet.
Teşekkürler gerçekten gözüm aydın:)canım biz konu yeni sandık gözünaydın.yeni farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?