• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi Kıskanmak İstemiyorummm

asbirim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
3
0
16
35
İzmir
Merhaba Böyle bir durum nasıl anlatılır bilmiyorum türkçem çok iyi değil o yüzden şimdiden yanlış yazarsam okuyanlardan özür diliyorum.
Yaklaşık 6 yılık evliyim yurt dışın da yaşıyorum iki çocuğum var .Beş ay önce eşimin eski sevgilisi ile whatsap da mesajlaştığını öğrendim.Eşim artık saklamak istemediğini bu durumu bilmemi istediğin söyleyip mesajı gösterdi.
O gün unutamıyorum masum bir kaç mesaj olduğunu ilk olarak eski sevgilisinin yazdığını söyledi ama o mesaj son olmadı her sey öyle başladı sonra eşim telefonlarını sakladı şifreledi.
Bir kaç kez ekranda mesaj gördüm yazışıyorlar ve eşim ona seni seviyorum yazmıştı.Bana hiç bir zaman seni seviyorum demedi. Eşime olan güvenim kayboldu şuanda görüşmediğini söylüyor ama hala telefonları şifreli bana güven diyor ama benim ona olan güvenim kayboldu onun Çok kıskanıyorum ve seviyorum kaybetmek istemiyorum.Eşimin sürekli beni aldattığını sürekli yalan söylediğini düşünüyorum .Çevremdeki arkadaşlarım bana eşimi düşünmeyi bırakmak gerektiğini kendimi ve çocuklarımı düşünmem gerektiğini eşin aldatmıyorum diyorsa yapmıyordur yapıyorsa Allah karşına çıkaracağını sabırlı olmam gerektiğini söylüyor.
Ama ben eşimi kıskanmaktan onu düşünmek den kendimi alamıyorum sürekli beni aldattığını düşünüyorum... Onu Kıskanmak istemiyorum :(
Bu yaşadıklarımızı Ailelerimiz bilmiyor onların bilmesinin etkisi olur mu acaba.

Merhaba Böyle bir durum nasıl anlatılır bilmiyorum türkçem çok iyi değil o yüzden şimdiden yanlış yazarsam okuyanlardan özür diliyorum.
Yaklaşık 6 yılık evliyim yurt dışın da yaşıyorum iki çocuğum var .Beş ay önce eşimin eski sevgilisi ile whatsap da mesajlaştığını öğrendim.Eşim artık saklamak istemediğini bu durumu bilmemi istediğin söyleyip mesajı gösterdi.
O gün unutamıyorum masum bir kaç mesaj olduğunu ilk olarak eski sevgilisinin yazdığını söyledi ama o mesaj son olmadı her sey öyle başladı sonra eşim telefonlarını sakladı şifreledi.
Bir kaç kez ekranda mesaj gördüm yazışıyorlar ve eşim ona seni seviyorum yazmıştı.Bana hiç bir zaman seni seviyorum demedi. Eşime olan güvenim kayboldu şuanda görüşmediğini söylüyor ama hala telefonları şifreli bana güven diyor ama benim ona olan güvenim kayboldu onun Çok kıskanıyorum ve seviyorum kaybetmek istemiyorum.Eşimin sürekli beni aldattığını sürekli yalan söylediğini düşünüyorum .Çevremdeki arkadaşlarım bana eşimi düşünmeyi bırakmak gerektiğini kendimi ve çocuklarımı düşünmem gerektiğini eşin aldatmıyorum diyorsa yapmıyordur yapıyorsa Allah karşına çıkaracağını sabırlı olmam gerektiğini söylüyor.
Ama ben eşimi kıskanmaktan onu düşünmek den kendimi alamıyorum sürekli beni aldattığını düşünüyorum... Onu Kıskanmak istemiyorum :KK43:
Bu yaşadıklarımızı Ailelerimiz bilmiyor onların bilmesinin etkisi olur mu acaba.
E zaten aldatılmışsın niye bekliyorsun şu anda?

Eşimi seviyorum ve çocuklarımın babalarından ayrı büyümelerini istemiyorum. Belki şuanda aldatmiyor ben kıskanıyorum ve sürekli aldattığını düşünüyorum.kıskanmak istemiyorum

E zaten aldatılmışsın niye bekliyorsun şu anda?
Eşimi seviyorum ve çocuklarımın babalarından ayrı büyümelerini istemiyorum. Belki şuanda aldatmiyor ben kıskanıyorum ve sürekli aldattığınıdüşünüyorum.kıskanmak istemiyorum

ama aldatılmışsınız
kıskanmanız normal olan
istemiyorum diyorsun da eşinizin telefonuna şifre koymasına bile müsaade ediyorsunuz şu an (aldatıldığınızı bilmenize rağmen)
bilmiyoum böyle ya üç maymunu oynamaya alışacaksınız aldatılmaya göz yumacaksınız
ya da ayrılacaksınız
hem aldatılayım ayrılmayayım hem de kıskanmayayım? duygularınızı aldırmanız lazım önce o zaman:(

Kıskanmak= O ilgiyi bana niye vermiyorsun anlamında kıskanmak değil mi?
Ben de öyleyim bazen damarım tutuyor.
Ama aslında adam dürüstmüş, itiraf etmiş, artık telefonu kitlememesi lazım, hep senin önünde olmalı. Bunu sinirlenmeden anlatmaya çalış bence

Durumunuz zor sonuçta aldatılmışsınız.
Aldatıldığınız için eşinize hiçbir zaman gvenle yaklaşmıcaksınız.
Kaybetmek ıstemıyorsanızda durmadan esi sevgilisini hala sevıyormu dıye duşünüp kıskanacaksınız.
Ypacak birşey yok.

Ne şiş yansin ne kebap diyorsunuz. Ya caninizi sıkmayacaksiniz olanlari hazmedeceksiniz ya da boşanacaksiniz. Su kk daki kadinlar herseye çare buldularda bi boynuzlanma acısı nasil yok edilir ona çare bulamadilar yani yanlis yerde ariyorsun maalesef :((

Back
X