Eşimi kızkardeşimden kıskanmak konusunun devamı

Eşinizi kendinizden ilelebet uzaklaştırmak istemiyorsanız profesyonel yardım almanızı önericem. O size yapsa bunu ? Gururunuz kırılır değil mi ? Ne kötü bir şey güvenilmemek. Hele de öz kardeşle. Bence yardımı ihmal etmeyin.

Yok canım diğer konumu okumayın saçmalıyorum bunları eşim bilse bidaha yüzüme bakmaz
Eşim kardeşimi işyerinden bi arkadaşı ile tanıştırdı o dönem oyüzden çok soruyordu kardeşimi bana görüştün mü nasıllarmış fln diye? Eşim çok içi dışı bir biridir kendisi de kabul eder bazen patavatsıLık yaptığını çok açıksöLü oluşundan işte
Ama ben takıla takıla kelimelerini azaltmasına neden oldum:KK43:
Hamilelik hormonlar beni çok etkiledi hala da etkiliyor sağlıklı düşünemiyorum eşim dün saatlerce konuştu kendimi suçlu hissetmemem gerektiği ile ilgili hem de benimle birlikte ağlayarak:KK43: lütfen yapma aşkım dedi ben seni çok seviyorum sevgim hiç azalmadı sen hamileyken öyle söylemişim cahilmişim affet desi şimdi oğlumuza bakınca senin böyle bişeyi nasıl dünyaya getirdiğine şaşırıp hamileyken yaşadıklarına hak veriyorum dedi böyle bişeyin dünyaya gelmesi kolay mı dedi
O konuşunca iyi oldum ama sabah kalkınca yine içim bi tuhaf ben nasıl iyi hissedicemi bilmiyorum

bu geçici bir süreç böyle düşünün. genelde 3 aya geçiyor lohusalık sendromu kimininki daha erken kimininki daha geç ama geçecek. emzirmiyorsanız doktora gidip ilaç da kullanabilirsiniz.

bebeğinizle ilgilenin arabasına koyun gezdirin oyunlar oynayın, instagramda mavibebek diye bi hesap var orda çok güzel oyunlar oynatıyo annesi bebeğine. fikriniz olsun diye yazdım. küçücük bebek oyundan en anlar demeyin anlıyorlar. onunla konuşun güzel şeyler söyleyin, onu ne kadar sevdiğinizi, dünyaya geldiği için ne kadar mutlu olduğunuzu...

güzel şeyleri hep sesli söyleyin ki duysun bebeğiniz, siz de bunları söyleye söyleye iyi hissetmeye başlayacaksınız emin olun..

Canımcım diğer konularını hatırlıyorum. Kendini mutsuz etmek, evliliğini sarsmak için elinden geleni yapıyorsun. Resmen öküz altında buzağı arar durumdasın. Adam ne dese, ne yapsa sen bir ters yön buluyorsun kafaya takacak. Önceki evliliğinin izlerini taşıyorsun hala sanırım.

Hani psikoloğa gitmiştin annenle beraber, orda sebebi bulmuştun bu davranışlarının. Dikkat edecektin, yeni ve çok güzel kararlar almıştın. Eşine de kendine de eziyet ediyorsun resmen. Hadi o kararları tekrar gözden geçir. Tekrar bir adım at psikolojini düzeltmeye doğru. Yazık sana da o adama da minnacık bebişe de.
Evet inşallah iyiydim gerçekten o doktora devam etmem gerektiğini biliyorum hatta ilaç versin şstiyorum ama emzirirken vermeyecek biliyorum
Siz siz olun ilaç tedavinizi yarıda burakıp hamilelik düşünmeyin
Ben ilaç kullanıyordum 3 ay olmuştu kendi kendime bıraktım hamilelik va hormonlar yarım kalmış tedavi herşey bu duruma geldim
Şimdi bi duş alıp dua edicem af dilicem allahımdan bu düşündüğüm şey yüZünden:(

Insanin kendi kardesine yapabilecegi en cirkin yakistirma bu olsa gerek.
Senin lohusa olman onun dekolte giymesi ne alaka onu anlamadimo_O

Bekar kiz istedigi giyer ayrica eger oyle birsey varsa o senin esinin terbiyesizligi... :KK17:

Bence bu dusunceleri hemen kafandan at hic hos degil .

Merhaba arkadaşlar.
13 gün önce doğumumu yaptım şimdi oğlumu emirdim yatırıp yaZmaya başladım.. Biliyorsunuz kötü bir hamilelik geçirdim.. Başında eşimin ailesi ile ilgili yaşadığımız büyük kavga sonrasında eşimin ilgisi davranışları sonucunda herşeye alınmalarım , eşimin bu durumdan sıkılıp ondan hiç duymadığım ağır söZleri hamileliğimde duymam.. Öyle bir kafa karışıklığıydı ki biliyoraunuz kardeşimden kıskanmıştım:KK43: ben hamileliğimin son 2 ayını iyi geçirdim kendimle konuşarak kendimi yenerek.. Ama eşimin eski hali hala yoktu ama umursamıyordum.. Ben de ona ilgisiz soğuk davranınca ' aşkım neyin var beni sevmiyomusun' gibi cümleler söylüyordu. Herneyse doğum oldu eşim direk bebeğe odaklandı ben ameliyat olmuş muyum olmamış mıyım ağrım sancım var mı? O soruları duymadım pek..
Kızkardeşlerim hastaneye geldiler 2 akşam da kıskandığım kardeşim yine havalı yine gösterişli işten geldiği için şık..
Eve geliyorlar o kızkardeşim göğüs dekolteli blüz giyiyor veya body.. Anneme dedim ki bu kıIn neden dikkat etmiyor ben lohusayım burada.. Uyar dedim düzgün giyinsin .. Annem de ' kızım ben ona bişey diyebilir miyim lafını söyler konuşturmaz beni bidaha dedi.
Geçenlerde burada facete aratmalar konuşuluyordu ben de bi bakayım dedim ama kaç gün cesaret edemedim eski sevgilisine baktığını görüraen napcakaın diye hep vazgeçtim neyse dün baktım
Eşim daha önce hiç bakmamış önceki aylara da baktım çünkü ama geçen ctesi 2 kez bakmış facete . Buarada ailesine de bakmış bana bakmış kensi birkaç arkadaşına yani hepsi bukadar ama 2 kez bakmış olmasına gıcık oldum zaten zemin sağlam değil..
Lohusalığı inanılmaz suygusal geçiriyorum eşimi üzdüğüm için pişmanlık duyguları.. Oğlum daha güZel bir ortama gelebilir diye pişmanlık suçluluk duyguları ağlıyorum öyle..
Bi de bu konu var ben naaıl düşüneceğimi napacağımı şaşırdım :KK43: bebeğimi izlerken ağlıyorum sonra pişmanlık suçluluk duyguları geliyor.. Kötüyüm ztn bir de bu konuyla başa nasıl çıkıcam bilmiyorum kardeşim herhafta sonu bizde artık
Dünden beri niye günde 2 kez face te baktı diye üzülüyorum:KK43:(
Hayatta herşeyi kafana takmaktan,herşeyden nem kapmaktan,herşeyin senin düşündüğün gibi olmasından,insanların seni düşünce yapına göre davranmasından vazgeçmediğin sürece hayatta mutlu olamaz,elindekileride kaybedersin.Eğer senin kocan,bir sapık,mezhebi geniş,karaktarsiz biri değilse,kızkardeinden kıskanıyor olmanın utancını yaşamalısın.Kimse de senin istediğin şekle göre giyinemez.

Kocana bunu yakıştırıyorsan bunun lohusalıkla bir ilgisi yok
Zor bir dönemdir kabul ediyorum ama demek ki bu güvensizlik içinde varmış, dışarı vuruyor sadece
Kocan bu kadar ahlaksız bir adamsa neden hala onunla evlisin ??
Yakıştırmasını yaptığın şeyin nelere sebep olabileceğinin farkında mısın ??
Anneme açsam mı demişsin, kadının yüreğine mi indireceksin , nasıl bir şeydir bu

Evet inşallah iyiydim gerçekten o doktora devam etmem gerektiğini biliyorum hatta ilaç versin şstiyorum ama emzirirken vermeyecek biliyorum
Siz siz olun ilaç tedavinizi yarıda burakıp hamilelik düşünmeyin
Ben ilaç kullanıyordum 3 ay olmuştu kendi kendime bıraktım hamilelik va hormonlar yarım kalmış tedavi herşey bu duruma geldim
Şimdi bi duş alıp dua edicem af dilicem allahımdan bu düşündüğüm şey yüZünden:KK43:
Boşver ilacı falan şimdi, ilaç alsam iyi olurdum diye düşünürsen toparlayamazsın. Terapilerine devam et. Doktorla konuşmak iyi gelir sana. Kafanı meşgul et, düşünme böyle şeyler.

eski konunuzu da okudum, olaya cinsiyetlerden yalitarak bakinca esiniz yeni kesfettigi bir akrabanizla ve sizinle guzel vakit gecirmeye calisiyor, onunla ortak zevkleri oldugnu farkedince heyecanla cocuk gibi samimi olmak istemis bence.

ancak sizin kiskanmaniz dogal, cunku esiniz size iltifat etmedigi ve hamilelik doneminde bekledigniz ilgiyi goremedigniz icin (psikolojik olarak abartiyor da olabilirsiniz...) onu rakip olarak gormussunuz bence.

fakat her ne olursa olsun konunun kardesinizin giyimiyle alakasi yok.

maalesef esinizin pek olgun biri olmadigni dusunuyorum,
gerek asli da begendi baaaak cumleleri, gerek yeni baba olmanin heyecani olsa da sizle yeterince ilgilenmemesi vs.
bence kizkardesinizden bahsetmeden ona bu sikayetlerinizi soyleyin, bekledigniz ilgiyi goremedignizi dusundugnuzu paylasin...

bu arada eski konuda 2sey "fazla" geldi,
vidyo izlerken asliya bakmasi (hadi bunu siz abartiyorsunuz diyelim. baska yere de bakmistir fakat siz o konuya sartlandigniz icin boyle dusunuyor olabilirsiniz)
ve asli evde yalniz midir demesi (normalde tek kalamiyor veya korktugnu biliyorsa bir nebze tamam diyecegim ancak yine gereksiz bir soru olur, asla o konuda taviz vermeyin ve sert olun bence)

Kardeşini uyarması gerektiği ya da karşısına alıp konuşması gerektiğini söyleyenleri hiç anlamadım. Bahsettiği gibi bir durum varsa bile bu kocasının ayıbı olur, kız kardeşinin burada günahı ne? Kız kardeşin davranışlarında absürtlük olduğuna dair bir şey okumadım ben.. Kız kardeşin yerine kendinizi koyup ablanızın size bu konuda uyarılarda bulunduğunu düşünün lütfen. Kırılmaz incinmez misiniz? Ya da ablanızın evine tekrar gidebilir misiniz?

Canım öncelikle bebeğini Allah size bağışlasın, vatanına milletine hayırlı bir evlât olsun inşallah :nazar: Eşine sevginden ötürü mü, yoksa loğusalık psikolojisiyle mi olaylara yanlış yönden bakıyorsun anlayamadım açıkçası. Bahsettiğin bayan senin kız kardeşin, canı ister dekolteli kıyafet giyer, canı ister şortla gezer ;çünkü kızcağız evin içinde sakınacağı bir şey olduğunu düşünmüyor, çünkü herkes onun için aileden, buna bittabi eşin de dâhil. Evet bizler nâif bir yaratılışa ve muazzam bir gurura sahip varlıklarız ;eşimize toz kondurmayı istemeyiz elbette de, sen annene kardeşini giyimi için uyarmasını söylüyorsun, eşin eğer ona meylettiyse çarşaf giyse de bakar. O evin içinde yaşayan sensin, biz sadece dış gözleriz ancak senin bize anlattığın kadarını bilebiliriz. Eğer eşin baldızına, yani kardeşine bakacak kadar namussuzsa öyle adamdan ne koca ne de baba olur. Kardeşinin giyimini kapatmak yerine, bence eşinin haya perdesini aç ( böyle bir şey varsa ) .Ayrıca evet eşinin faceden özellikle kardeşini aratması bence de şüpheli ,haber kaynağından paylaşımlarını zaten görebilir. Aratması normal değil. Dediğim gibi olayları yaşayan sensin ama gerçekten kocam dediğin adam böyle bir şerefsizlik yapıyorsa kardeşini sakın, kocanı değil. :KK66:

Esim kardesime ilgi duyuyorsa caniminicinin kiyafetini degistirmek yerine esimi bir gozden gecirirdim. Diger konunu bilmiyorum. Ama bu supheye dusmus olman bile cok igrenc olmali. Sakin kizkardesine yuklenme.

Diğer konunu okudum.. Eşinle dogdürüst aranda iletişim yok..
İnan erkek milletinin ne yapacağı belli olmaz kimseye güvenme derim..
Ve eşine değişik şeyler yapmayı dene erotizm üzerine, seni farketmesini sağla..
Ve bahane uydur gitmek istediği zaman kızkardeşine..
Hastayım de bişi de yanii..

Merhaba arkadaşlar.
13 gün önce doğumumu yaptım şimdi oğlumu emirdim yatırıp yaZmaya başladım.. Biliyorsunuz kötü bir hamilelik geçirdim.. Başında eşimin ailesi ile ilgili yaşadığımız büyük kavga sonrasında eşimin ilgisi davranışları sonucunda herşeye alınmalarım , eşimin bu durumdan sıkılıp ondan hiç duymadığım ağır söZleri hamileliğimde duymam.. Öyle bir kafa karışıklığıydı ki biliyoraunuz kardeşimden kıskanmıştım:KK43: ben hamileliğimin son 2 ayını iyi geçirdim kendimle konuşarak kendimi yenerek.. Ama eşimin eski hali hala yoktu ama umursamıyordum.. Ben de ona ilgisiz soğuk davranınca ' aşkım neyin var beni sevmiyomusun' gibi cümleler söylüyordu. Herneyse doğum oldu eşim direk bebeğe odaklandı ben ameliyat olmuş muyum olmamış mıyım ağrım sancım var mı? O soruları duymadım pek..
Kızkardeşlerim hastaneye geldiler 2 akşam da kıskandığım kardeşim yine havalı yine gösterişli işten geldiği için şık..
Eve geliyorlar o kızkardeşim göğüs dekolteli blüz giyiyor veya body.. Anneme dedim ki bu kıIn neden dikkat etmiyor ben lohusayım burada.. Uyar dedim düzgün giyinsin .. Annem de ' kızım ben ona bişey diyebilir miyim lafını söyler konuşturmaz beni bidaha dedi.
Geçenlerde burada facete aratmalar konuşuluyordu ben de bi bakayım dedim ama kaç gün cesaret edemedim eski sevgilisine baktığını görüraen napcakaın diye hep vazgeçtim neyse dün baktım
Eşim daha önce hiç bakmamış önceki aylara da baktım çünkü ama geçen ctesi 2 kez bakmış facete . Buarada ailesine de bakmış bana bakmış kensi birkaç arkadaşına yani hepsi bukadar ama 2 kez bakmış olmasına gıcık oldum zaten zemin sağlam değil..
Lohusalığı inanılmaz suygusal geçiriyorum eşimi üzdüğüm için pişmanlık duyguları.. Oğlum daha güZel bir ortama gelebilir diye pişmanlık suçluluk duyguları ağlıyorum öyle..
Bi de bu konu var ben naaıl düşüneceğimi napacağımı şaşırdım :KK43: bebeğimi izlerken ağlıyorum sonra pişmanlık suçluluk duyguları geliyor.. Kötüyüm ztn bir de bu konuyla başa nasıl çıkıcam bilmiyorum kardeşim herhafta sonu bizde artık
Dünden beri niye günde 2 kez face te baktı diye üzülüyorum:KK43:(
INSAN KARDESINI KISKANIR MI YA CANININ YARISI O
YUHH BU NASIL GUVEN PROBLEMIDIR
KARDESIN SANA BOYLE BISEYI NASIL YAPAR
NIYE KENDINE BU KADAR OZGUVENSIZSIN
KOCANA KARSI NIYE BI ACIK YAKALAMA CABASINDASIN
ADAM DURUST ADAMMIS FACDE ONA BUNA DEGIL AILEYE BAKMIS SADECE
BOYLE EVLILIK MI YURUR KENDINEDE KOCANA DA KUCAGINDA KI BEBEGE BILE HUZR VERMIYOSUN SUAN
PES

Yok canım diğer konumu okumayın saçmalıyorum bunları eşim bilse bidaha yüzüme bakmaz
Eşim kardeşimi işyerinden bi arkadaşı ile tanıştırdı o dönem oyüzden çok soruyordu kardeşimi bana görüştün mü nasıllarmış fln diye? Eşim çok içi dışı bir biridir kendisi de kabul eder bazen patavatsıLık yaptığını çok açıksöLü oluşundan işte
Ama ben takıla takıla kelimelerini azaltmasına neden oldum:KK43:
Hamilelik hormonlar beni çok etkiledi hala da etkiliyor sağlıklı düşünemiyorum eşim dün saatlerce konuştu kendimi suçlu hissetmemem gerektiği ile ilgili hem de benimle birlikte ağlayarak:KK43: lütfen yapma aşkım dedi ben seni çok seviyorum sevgim hiç azalmadı sen hamileyken öyle söylemişim cahilmişim affet desi şimdi oğlumuza bakınca senin böyle bişeyi nasıl dünyaya getirdiğine şaşırıp hamileyken yaşadıklarına hak veriyorum dedi böyle bişeyin dünyaya gelmesi kolay mı dedi
O konuşunca iyi oldum ama sabah kalkınca yine içim bi tuhaf ben nasıl iyi hissedicemi bilmiyorum

eeee daha ne. ne güzel şeyler söylemiş eşin işte. sen artık geçmişe bir sünger çek. yada bir psikiyatra gitme zamanın gelmiş. ilaç kullan başka çaren yok gibi gözüküyor.:KK43:

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

ne kadar kötü bir kardeşsiniz . Kardeşinizden yana hiçbir şey yok . Bakan iltifat eden soran kocanız . Ama siz Abaza kocanın çükünden vazgeçmek zor geldiği için bacınızın giyimine laf söylüyorsunuz. Baktırma madem çocuğuna sen lohusasın diye o istediği gibi giyinip süslenemez mi nasıl ki siz sadece kendi hayatınız kendi kocanıza odaklısınız onun da size göre yaşayacak hali yok o da kendi hayatına odaklı . Belki erkek arıyor dikkat çekmek istiyor olamaz mı öf . Kendi erkeksiz duramayan her şeyi aldatılmayı bile sineye çekenler başkasının arayışına laf söylüyor .

Eşinize güvenmiyorsunuz ki kız kardeşin kapalı da giyse kıskanırsın özgüven problemin var çünkü eşinde çapkın bide üstüne Çoçuk yapmışsın yani

Back
X