- 13 Nisan 2007
- 33.645
- 102.500
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi kardelen84
Bence en güzeli; eşin kızkardeşini bir daha sorarsa, "Aaaa Aslı çok iyi şükürler olsun,sana çok selamı ve teşekkürleri var. Bu adamla tanıştırdığın için çok teşekkür ediyormuş,çok mutlulularmış maşallah. Aşkım sen gerçekten çok iyi bir abisin/eniştesin. Kızkardeşim yıllar sonra gerçek aşkla tanıştı sayende" demelisin. Bence adamı tersleme Aslı'nın mutluluklarını anlat ona. Ama kalmaya gitmeyin. Bir şey olacağından değil ama cidden hoş değil evli çiftlerin başkalarının evinde kalması. Bunu da annenin,Aslı'nın rahat edemediğini söyleyebilirsin. "Haklılar zaten,ne işimiz var gençlerin yanında" falan diye geçiştir. Ani tepkiler verme,sakın sakın üzülme. Doğal ve sakin dur. Allahım çok büyük bol bol dua et. Rabbim şeytana uydurmasın hiç kimseyi inşallah.
Yani belki gebeliğin verdiği duygusallıktan böyle düşünüyorsundur ki ben buna inanıyorum. Eşin sadece kardeşinle ortak bir kaç nokta buldu diye bir şey olmaz,gönlünü ferah tut arkadaşım.
Yani belki gebeliğin verdiği duygusallıktan böyle düşünüyorsundur ki ben buna inanıyorum. Eşin sadece kardeşinle ortak bir kaç nokta buldu diye bir şey olmaz,gönlünü ferah tut arkadaşım.