• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

eniste baldızlarla en basta kurmasi gerektigi muhabbeti sonradan kurdu die sölemediginizi birakmamissiniz..konu sahibi öle birsey olsa onlari bir araya getirmeyerek hic birseycözemezsin..simdi sen boyle birseyden süphelendiğin için esinin kardesine verdiği bir selam bile gözüne batacak yanlıs anlayacaksın oyüzden ben derimki bu konuyu çok güvendiğin 3.bir kisiye aç tabi bu kisiyi iyi seçmen lazım özellikle kocanı çok iyi tanıyor olması lazımki hareketlerini doğru yorumlayabilsin..ancak objektif bir göz şüphelerini ortadan kaldıracaktır..

İmza

Evli değilim ama kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye. Kesinlikle oturup kendimi kemirmezdim. Esimle paylasirdim duygularımı. Boyle bir şeyi belki yüz yüze konuşmak zor ki belki değil zor. Biri kardeş biri es. Bi mektup yazardım ben galiba. İlk önce kirildigim şüpheye dustugum noktaları ki ilgin var gibi değil. Boyle yaptığın zaman ben boyle hissettim. Biraz ben dili kullanılmalı boyle anlarda. Esin seni daha iyi anlayacaktir hem onu da suclamamis olursun. Uzuldugum kirildigim artik ne ise hissettiysem o. Sonra bekledigim şeyleri ben boyle bekliyordum yada boyle yapmanın beklerdim diye. Ve eşime mektubu verip bir yürüyüşe cikardim yalniz. Hem o mektubu okur bi kritik yapar bir düşünür ben de o sirada kafami dagitirdim.
Ese denmemeli su bu garip geliyor bana. Esin o senin. Hayatinin parçası. Yol arkadaşım demissiniz. Onunla paylasmayacak konusmayacak da ne yapacaksınız. Bir birinizi dinleyin. Beklentilerinize önem verin. Gerisi zaten gelir.
Umarım bebis de daha bi mutluluk getirir icinizi ferahlatir. Rahat olun bu günlerin tadını çıkarın. :12:

ben kendimi düşündüm de saçmaladığımı düşünür, bir daha da aklıma getirmemeye çalışırdım.

Heh bi aklıbaşında yazan sen çıkmışsın tebrik ederim..bencede tamamen hamileliğin verdiği kıskançlık ve alınganlık..esi simdiye kadar kiz kardesinden hoslanmamasinin sebebi ortak konusucak bisey bulamamasi biseyler bulunca samimi olmaya baslamış bunda büyütülecek birsey yok bencede..

Hamileyken bende böleydim ekstra ilgi bekliyor insan her zaman olan seyleri umursamazken gözune batmaya basliyor

İmza

tşk ederim kardeşim al benden de o kadar !!!

başlığı görüp konuya girdiğimde kendimi cık cık cık çok ayıp nasıl böyle düşünürsünüz demeye hazırlamıştım... ancak gerçekten fena huylandım ben de...

HTML:
Bacim esin niyetini bozmus gorunuyo ya Allah sanki evli degil sanki aldatacak olsa piyasa da kiz kalmamis gibi kardesine Goz koymus. Olmaz deme burda biri vardi kucuk bir oglu vardi esi yasi 18 bile olmayan kiz kardesine asilmis kotusu kiz da cevap vermis ve bunlar mesajlasmaya baslamislar kadin ogrendi bunu kardesini sildi kocayida bosadi. Olmaz diye bisey Yok yani bazi insanlar midesiz evliyim demez aldatir hatta karisinin arkadasina kizkardesine kuzenine bakanlarda cok. Ha AMA belki esinin bu niyetini kardesin anlasa cevap vermek bilemeyiz gelir sana sikayet eder belki Ama kafami karistiran gecmiste bunlarin arasinda bisey olmus olabilirmi cunku dikkat et benden sonrami baslamis kucuk gozlulerden hoslanmam a demis??? Yani belki aralarinda bisey yasanmadi ama birbirlerinden hoslandilar sonra yanlis deyip uzaklasip geri birseyler ciddi anlamda baslamaya musait olabilir dikkat et. Birincisi herkesin dedigi gibi onlari fazla yanyana getirme ama kizkardesine sen yalniz esin isteyken gun icinde gorus git gel kopma onun hareketlerini konusmalarini da incele. Sonra esin orda kalmak istese bahane uydur AMA asla gozunu sokma supheni kiskancligini acik etme. Ima etme. Uzaktan takip et simdilik ve ikisinide incele. Sen tedbirini al gerisi Allahin bilecegi is

bahsettıgın kısı benm canım.... benım tavsıyem ızleyıp gormesı asla engel olmasın bı ınsanın karekterınde bu varsa bugun olmassada ılerde yapar gercek yuzunu gormek ıcın fırsat vermelı zaman ne kadar gecerse o kadar uzulur ... umarım sadece supheden ıbarettır

daha önceden hoşlanmıyordu demişsiniz belki de şimdi hoşlanmaya başlamıştır yani önyargılarını yıkmıştır kardeşinize karşı. Sohbetinin iyi olduğunu düşündüğü içinde daha çok vakit geçirmek istemiştir. Psikoloğun dediklerine takılmayın bence bu öznel bişey yani ben böyle düşünüyorum mesela böyle olabilir durum. Kıskançlığınız artmış fazlaca. Ama bu kadar rahatsızsanız aslılara gidelim dediğinde " gitmeyelim,beraber başbaşa kalalım,hep onlardayız deyin. Bir de neden onlarda kalıyorsunuz onu anlamadım. Kalma işini de bitirin hemen. Ne alaka yani istediğinz kadar takılın sonra gidin evinize. Ayrı şehirlerde olsaız anlarım da yaptığınız yanlış bence.

Back
X