• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

ya ben bunda pek kötü bişi göremedim arkadaşım neden bunu kendine dert ediyorsun anlamadım ki :44::44:
yani eşim kızkardeşime bakacak bi karaktere sahip mi diyorsun?
yoksa sadece o sözleri kardeşine söyleyip sana söylemedi diye mi kıskanıyorsun?

ya ben bunda pek kötü bişi göremedim arkadaşım neden bunu kendine dert ediyorsun anlamadım ki :44::44:
yani eşim kızkardeşime bakacak bi karaktere sahip mi diyorsun?
yoksa sadece o sözleri kardeşine söyleyip sana söylemedi diye mi kıskanıyorsun?
Kızkardeşimle beni kıyaslaması normal mi sizce:(( o öyle sen değilsin diyerek o cümleyle başladı ve gözlemledim sonrasında.. Bakışlarını da farkedince koptum konuşarak neden hep ona bakıyor:(

Canım Allah yardımcın olsun
Yaşadığın elbette hic kolay degil
Herkes cok guzel söylemiş
Asla yan yana getirmemeye çalış

Depresyona filan da girme sakın
Kendini salma
Seni ezik , bitap, perişan görürse
Beyefendi kendine başka kapı aramaya mazeret bulmasın
Coooookca dua et
Allah yardımcın olsun

Canım Allah yardımcın olsun
Yaşadığın elbette hic kolay degil
Herkes cok guzel söylemiş
Asla yan yana getirmemeye çalış

Depresyona filan da girme sakın
Kendini salma
Seni ezik , bitap, perişan görürse
Beyefendi kendine başka kapı aramaya mazeret bulmasın
Coooookca dua et
Allah yardımcın olsun

Kendini hiç övmeyen adam o akşam kendini övüp durdu eşimi tanıyamıyorum canım:((
Ne büyük dert dimi:( bana bunu yaşattığı için ondan nefret ediyorum:(

Kızkardeşimle beni kıyaslaması normal mi sizce:(( o öyle sen değilsin diyerek o cümleyle başladı ve gözlemledim sonrasında.. Bakışlarını da farkedince koptum konuşarak neden hep ona bakıyor:(

ben bunu kıyaslama olarak algılamadım şahsen
sadece sohbet arasında kız kardeşini hoşlandığı şeyden senin hoşlanmadığını söylemiş ki bu gayet normal
bakışları hakkında bişi diyemem çünkü görmedim o konuda yanlış yönlendirmek istemem ama
eşinizin davranışlarını da söyledikleri gibi algılıyorsanız bence davranışlarını da yanlış anlıyorsunuz demektir

ben bunu kıyaslama olarak algılamadım şahsen
sadece sohbet arasında kız kardeşini hoşlandığı şeyden senin hoşlanmadığını söylemiş ki bu gayet normal
bakışları hakkında bişi diyemem çünkü görmedim o konuda yanlış yönlendirmek istemem ama
eşinizin davranışlarını da söyledikleri gibi algılıyorsanız bence davranışlarını da yanlış anlıyorsunuz demektir

Bilmiyorum onlara önceden çok ilgisiz olup şimdi böyle davranması kuvvetlendiriyor sanırım bir de psikolog da bana hak verince. Bugün darmadağın oldum:((

Kendini hiç övmeyen adam o akşam kendini övüp durdu eşimi tanıyamıyorum canım:((
Ne büyük dert dimi:( bana bunu yaşattığı için ondan nefret ediyorum:(

Öyle düşünme ne büyük dert diye lütfen

Belki de yanılıyorsun (ins)

Gözlemlemeye devam et
Ama bunu yaparken onu bunaltma(arada ki saygıyı yitirme)
Aklı basında hareket edebilen bi kadına benziyorsun
Sakın kendini doldurup doldurup... Hele ki onun yanında birden parlama

Bu arada psikologa gitmissin ama
sanki seni daha bi bunalıma sokmuş :/

Allahımmm sen şaşırtmaaa :53:
hemen mesafe koy,eşine bahaneler uydur..
Yanyana getirtme,gerekirse eşinle konuss..
insallah gebelik duygusallığındır canımm :19:
[/QUOTE
Eşimle konuşursam herşey daha kötü olur saçmalama der paranıyak bile der eminim

sana paronayak derse sende ona ben senın kardesıne boyle boyle desem sen ne dusunurdun de lafını esırgeme bence:19::19:

Bilmiyorum onlara önceden çok ilgisiz olup şimdi böyle davranması kuvvetlendiriyor sanırım bir de psikolog da bana hak verince. Bugün darmadağın oldum:((

psikologla sadece siz mi konuşuyorsunuz yoksa eşinizle birlikte mi gidiyorsunuz
sadece siz gidiyorsanız ve buraya yazdığınız gibi ona da böyle anlatıyorsanız psikologun taraflı olarak cevap verdiğini düşünüyorum

Öyle düşünme ne büyük dert diye lütfen

Belki de yanılıyorsun (ins)

Gözlemlemeye devam et
Ama bunu yaparken onu bunaltma(arada ki saygıyı yitirme)
Aklı basında hareket edebilen bi kadına benziyorsun
Sakın kendini doldurup doldurup... Hele ki onun yanında birden parlama

Bu arada psikologa gitmissin ama
sanki seni daha bi bunalıma sokmuş :/
Psikolog zaten beni daha da bu duygulara itti aslında 2 gündür dua ile rahatlamıştım ben evliliğimizde hatalar yaptığımı kendimi suçlayıp durduğumu söyledim bir de eşim kendi annesiyle benim annemi kıyasladı çok fazla annesine annemi okadar övdü ki kadın artık annemi aramıyor o da kıskandı muhtemelen. Psikolog hayır kendini okadar suçlama çünkü eşin de çok normal değil anneye bunlar söylenir mi dedi

Müge anlı da seyrediyoruz valla oluyor böyle şeyler , bir müddet aynı ortamlara sokmamaya çalış.
Erkek erkek işte.
Ayrıca kıskanman çok normal kimseyi umursama.
Bebeğiniz varmı bilmiyorum ama sakın sakın sakın lohusa iken yardım alma en azından evin de.
Kızkardeşin de sıkıntı olmasada erkekler bu dönem sapıtıyorlar.

Son düzenleme:
Ben onu bir erkekle kıyaslasam keşke ama yapmam ki ve yaparsam baya tepki gösterir zaten ama sanırım yfak yollu bileyler yapmam lazım anlasın kıyaslamasın beni

tepkılerın cok normal lutfen kendını suclama senın yerınde olsam kırıp dokmek yerıne tavır alır bı sure gozlemler oyle karar verırdım:31:

tepkılerın cok normal lutfen kendını suclama senın yerınde olsam kırıp dokmek yerıne tavır alır bı sure gozlemler oyle karar verırdım:31:

Sessiz sessiz ağlıyorum canım kimse görmüyor ama sonra da bebeğim aklıma geliyor ağlıyorum baya kötüyüm anlıcan ama evet beklicem birdaha kızlara gidelim orda kalalım derse ne demeliyim veya aslı napıyomuş bugün konuştunuz mu fln derse

Müge anlı da seyrediyoruz valla oluyor böyle şeyler , bir müddet aynı ortamlara sokmamaya çalış.
Erkek erkek işte.
Bebeğiniz varmı bilmiyorum ama sakın sakın sakın lohusa iken yardım alma en azından evin de.
Nasıl yani canım lohusalıkta annem gelecek ama h sonları gelir kardeşlerim de ,kalmazlar
Ama eşime güvenimi yitirmişlen naaıl yaşıcam ve nasıl eskisi gibi güZel düşünücem onunla ilgili onu düşünüyorum:(((

Sessiz sessiz ağlıyorum canım kimse görmüyor ama sonra da bebeğim aklıma geliyor ağlıyorum baya kötüyüm anlıcan ama evet beklicem birdaha kızlara gidelim orda kalalım derse ne demeliyim veya aslı napıyomuş bugün konuştunuz mu fln derse

ben nerden bılıyım aslının bekcısımıyım derdım ben olsam ama sen oyle deme umursamaz bı tavırla bılmıyorum konusmadım bugun de:31:

Erkek erkek işte.
Doğumdan 1 ay önce de londra ya gidecekmiş gezer tozar artık inanmıyorum artık ona:(

Merhaba
Daha önce eşimin ilgisinin azaldığı ile ilgili burada yaZıp akıl almıştım siZden malesef beni sevdiğini artık hiç hissetmiyorum :((( evde sürekli oyun oynuyor konuşmuyoruz böyle bir hamilelik geçireceğimi hiç düşünmezdim:((( size bahsetmediğim bir konu vardı.. Benim küçüğüm bir kızkardeşim var bana abla demez arkadaş gibiyizdir eşimin bu kardeşimle arası pek yoktu önceden pek hoşlanmazdı. 2 ay önce eşimin işyerinden biri ile tanıştırdık ve onlar başladılar şuan sevgililer. Bir gün yemeğe çıktık dördümüz 1 ay önce fln .kardeşimin ismi aslı sevgilisi murat yemekte diziler filmler konuşuldu aslı eşimin sevdiği yabancı film ve dizileri konuştu çok severim diye.. Neyse ertesi gün bana diyorki aslı popüler kültüre daha yakın sen öyle değilsin 2 yıldır izletemedim o diZileri sana dedi( böyle bir kıyaslama yaptı) sanırım kıskanma duygum bu cümle ile başladı:(( kardeşlerim bekar evindeler 2 kız kardeşim aynı evde yaşıyorlar. Ben onlara gittiğimde eşim beni alır ama eve çıkmazdı çoğu zaman . Şimdi hadi kızlara gidelim kızlarda kalalım . Diretmesi canımı sıkıyor neyse bi akşam gittik diğer kardeşim eşime bir video iZletirken koptu bende olay eşim videoyu izlerken 3 kez başını kaldırıp aslıya baktı:( bir kez olsa gayri ihtiyari dicem 3 kez videoyu izlerken beden bakar??? Ve bişey anlatırken hep ona bakıyordu:( o gece orada kaldık ama ben 2 saat uyuyabildim. Sonra geçtiğimiz çarşamba hadi kızları ara oraya gidelim dedi ven de aslıyı aradım napıyosunuz diye muratla buluşucaz dedi eşim biz de gelelim ozaman dedi neyse yemepe gidildi o akşam ben de süslenmiştim ama eşim bir kez güZel bakıp iltifat etmedi yemek sırasında çok güZel olmuşsun baldız dedi o da sana da gömleğin çok yakışmış enişte dedi. Bana hiç iltifat etmedi buraya bi takıldım :(( sonra kızların evine gittik orada kaldık eve gelirken yolda gömleğin biraz tüylenmiş dedim ve dediği şu gömleğim güzel dimi aslı da beğendi. Neden önemsiyosun diyemedim tabi:(( sonra eve geldik 1 saat sonra durup dururken aslı evde yalnız mıdır şimdi dedi artık dayanamadım ne alaka dedim hiçç merak ettim dedi ben de üstüne bişey diyemedim gidip mutfakta ağladım:( anlam veremiyorum çok kötüyüm regaip kandilinde namaz kılıp epey ağladım allahım bu duygusan kurtar beni diye ve rahatlamıştım ama bugün psiikoloğa gittim o kadın bana hak verdi:(( o yemekte sana da çok güZel olmuşsun diybilirdi o ortamda her kadın buna takılır dedi ve diğer olaylarda da hak verdi kıyaslaması yanlış kıskanmana o neden olmuş sende sıkıntı yok diye:((( o kadın bugün bana hak verince tekrar alt üst oldum eşime güveneniyorum artık:((( siz nasıl yorumladınız? Yardımcı olun nolur:(

ya kardeşim herkes tutturmuş bi araya getirme die.siz bi ailesiniz sonuçta bugün olmazsa yarın yarın olmazsa diğer gün....benimde kız kardeşim var evliyim ve eşimle kardeşimin samimi ilişkisi var.beraber gezerler tozarlar.hatta biz eşimle yatakta yatarken hopp die üstümüze atlar...ve ben bu durumdan hiç rahatsız olmam.eşim kız kardeşime iltifatta eder.bana yakışmayan bişeyi ona yakıştırır.ben durumdan memnun olrum yani..bu durumda sen yanlış olabilirsin canım.hamileyim diyosun alınganlık yapıyosundur belki.yada eşine güvenmiyosun.yani bu durum tamamiyle eşinin kişiliğiyle ilgili.yapar mı yapmaz mı????

ben nerden bılıyım aslının bekcısımıyım derdım ben olsam ama sen oyle deme umursamaz bı tavırla bılmıyorum konusmadım bugun de:31:
Muratla aslı şöyleymiş fln diye bişey söyledi bugün
Ben de dedim ki onların ilişkilerini pek merak ediyosun sende dedim ben sormuyorum o anlatırken duyuyorum dln dedi yoksa beni enterese etmez iyi olmalarını isterim dedi ama bu cümleler bile inandırıcı gelmiyor

Back
X