Esimi nasil degistirebilirim

Sihirlidegnek

Cok Sükür Bin Sükür
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
956
894
Merhaba Hanimlar,

2,5 senelik evliyim. Cok da mutluyuz elhm. Ama beni rahatsiz eden bir konu var.
Esim neyaparsam yapayim hic bir zaman kendiliginden iltifatda bulunmaz. Beni yegenlerini sevdigi sözcüklerle ,sanki kücük cocukmusum gibi sever. Mesela cok güzelsin yerine cok tatlisin der. Buda beni cok rahatsiz ediyor. Bu konuyu onunla konustum ama kabullenmiyor, sana öyle geliyor diyor.

Ayni durumda olan varmi aranizda ?

(Imla hatalarim olabilir kusura bakmayin, yurtdisindan katiliyorum )

bu arada benimki de o cins. Direk olarak, kadinligimi hatirlatacak seyler soyledigini hic duymuyorum.
genelde o tarz, ayni kiz cocugu sever gibi soyler begendigini.

yada direk popaya vurma gibi, el hareketleriyle anlatir :cool:

Daha fazla mutluluk mu istiyorsun adam seviyor Seviş Şekli öyle güzel demese tatlı desin bunu mu kafaya taktınız hayat o kadar zor ki takılacak onca şey varki hayatın keyfini Çıkarın

Hayir daha fazla mutluluk istemiyorum. Ama esimden iltifat bekliyorum. Kendiliginden aa bugün cok güzel olmussun demesini istiyorum ama kendiliginden hic hirsey söylemiyor. Ben güzel olmusmuyum diye sorduktan sonra evet diyor.

bu arada benimki de o cins. Direk olarak, kadinligimi hatirlatacak seyler soyledigini hic duymuyorum.
genelde o tarz, ayni kiz cocugu sever gibi soyler begendigini.

yada direk popaya vurma gibi, el hareketleriyle anlatir :cool:

aynen benimkide öyle iste. Arada sirada hosuma gitmiyor degil ama genelde sinir oluyorum

Ben sahsen tatli kelimesini cok guzelsin kelimesjnden daha cok severim.
Guzelsin demek yuzun guzelmis demek.
Tatli demek: cok seker guluyosun ve/yada cok tatli konusuyosun ve /yada cok sirin gorunuyorsun demek.
Bitek guzel olucgima varsin tatli oluyum.
Daha cok seyj kapsiyor.
Hem guzel olmasan zaten tatli kelimsini kullanmaz pek kimsr sana.
Gozleri portlek disleri yamuk yuzu sivilce dolu birine ayy cok tatlisin demek kimsenin icindem gelmez.

Hayir daha fazla mutluluk istemiyorum. Ama esimden iltifat bekliyorum. Kendiliginden aa bugün cok güzel olmussun demesini istiyorum ama kendiliginden hic hirsey söylemiyor. Ben güzel olmusmuyum diye sorduktan sonra evet diyor.
benim ki de ayni ama beni sevdigini biliyorum mesala hasta olduginda seninle ilgileniyor mu merhabetlimi

böyle görüp evlenmişssin adamın seviş şekli o demkki insanları değiştirmekten vazgeçin.
eskisini ver yenisini al kampanyasımı bu :KK14:

Sizi bir bebek yada ufak bir çocuk gibi seviyorsa bu şevkatin göstergesidir.Güzel ve çekici olduğunu büyük ihtimalle yatak odanızda söylüyordur.Fakat tatlı olduğunu şevkatli cümlelerle ifade eden erkek sayısı çok az bu yüzden şanslısınız :)

Bence o kadar kurmayın kafanızda eşinizin sizi seviş tarzını. Adam seviyor mu, sevgisini gösteriyor mu daha ne olsun. Herkesin kişiliği, sevme tarzı farklıdır ve bu durumda değişeceğini çok sanmıyorum açıkçası. Olduğu gibi kabullenmek en mantıklısı :KK66:

X