Eşimi nasıl düzeltebilirim?

Çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun inşallah. Ama ben bunu bilir bunu söylerim, ilgisiz eş her zaman ilgisini dışarıya veren eştir. İster 8 senelik evlilik olsun, ister 80 senelik. Aşk bitti ihtiras bitti demek sevginin ve muhabbetin bitmesi anlamına gelmez, Rabbim öyle güzel yaratmış ki her şeyi aşkı alıp yerine merhameti koyuyor karı-kocalar arasına :KK200: Elhamdülillah. Ama gelelim ki eşin zaten evlatlarına bile ilgisizken sana hiç tahammül etmez, evet çocuklar senin yanında güvende olabilir ama kocan demiyor mu ki “Yavrularım beni özler, bir arayayım seslerini duyayım” çok üzücü kardeşim ama ne olursa olsun, kendini ezdirme
Saolun bu güzel yorumunuz için benim eşimin kalbine Allahım o merhametten koymadı demekki kendisi Allahın emaneti eşine bile iyi davranmazken merhamet biraz zor galiba

Merhaba, sizi anliyorum keske biraz olsa duzelse cocuklara bari iyi baba olsa bircok seyi yine tolere edersiniz ama kendimizden baska kimseyi duzeltemiyoruz malesef. Youtube dan Tulay Kok’ un videolarini izlemenizi oneririm. Ozellikle sinirlar egitimi diye bir listesi var bence bakin. Bir de Serhat Yabanci var onu da oneririm.

Haklısın değmezmiş doğum günüm bugün onu bile unutmuş yapak bişi yok bu kadarmış demekki
Dogum gununuz kutlu olsun🌸
Yapabileceginiz en iyi sey evlatlarinizi boyle sevgisiz ve merhametsiz bir “baba” ile ayni evde yasamaktan kurtarmak olur.

Anne mutlu degil, cocuklar her seyi gorup duyup hissediyorlar onlar bile babam bizi sevmiyor mu diye soruyorlarmis..

Babaniz arkanizdaymis ne guzel iste, basin tekmeyi omur gecmez boyle bir insanla.

Umarim bundan sonraki hayatiniz size ve cocuklariniza guzellikler getirir 🤞🏻

Dogum gununuz kutlu olsun🌸
Yapabileceginiz en iyi sey evlatlarinizi boyle sevgisiz ve merhametsiz bir “baba” ile ayni evde yasamaktan kurtarmak olur.

Anne mutlu degil, cocuklar her seyi gorup duyup hissediyorlar onlar bile babam bizi sevmiyor mu diye soruyorlarmis..

Babaniz arkanizdaymis ne guzel iste, basin tekmeyi omur gecmez boyle bir insanla.

Umarim bundan sonraki hayatiniz size ve cocuklariniza guzellikler getirir 🤞🏻
Çok saolun teşekkürler inşallah Allahım cümlemize hayırlı mutluluk dolu bir ömür nasip eder

çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo
Seni karısı gibi görmüyor ki,o evin hizmetcisisin sen.
İşine bak demiş,kendini net bir biçimde ifade etmiş.
Ne kadar çirkin..
İşine bak...

Merhaba, sizi anliyorum keske biraz olsa duzelse cocuklara bari iyi baba olsa bircok seyi yine tolere edersiniz ama kendimizden baska kimseyi duzeltemiyoruz malesef. Youtube dan Tulay Kok’ un videolarini izlemenizi oneririm. Ozellikle sinirlar egitimi diye bir listesi var bence bakin. Bir de Serhat Yabanci var onu da oneririm.
Çok saolun öneriniz için izlicem belki bana Bi akıl olur ayrıca teşekkür ederim bazıları gibi kırmadan öneride bulunduğunuz için😍🥰

Back
X