Eşimi nasıl düzeltebilirim?

Anneliğime laf etmezseniz sevinirim ben sadece kayınababmın hatırı için Bi şans verdim onun için köye geldim ama değmezmiş sadece yıprandığım ile kaldım bende bıktım artık
Şimdi sakin sakin konusalim. Bu adamın çocuklara hiç hayrı yok. Cocuklari o yüzden bahane etmeyin. Artık öyle bir evredeki basıp gidiyor. Bu gece bir düşünün bosanayim mi kalayım mi diye.

Kalacaksınız hiç arayıp sormayın. Ama cinsellik de yaşamayın. Belli ki farklı farklı kadınlarla oluyor. Birşeyi kapmasa ötekini kapmistir. Hatta siz şimdi bile gidin enfeksiyon doktoruna.

Bosanacaksaniz( ki bence en doğrusu bu) sizi sağlam bir mücadele bekliyor. Kimseye çaktırmadan avukat bulun babanızla. Hangi kanıt geçerli hangisi degil ogrenin. Dedektif bile tutulabilir. Bu adam ve ailesi iş ciddiye binince ellerindeki köleyi kaçırmamak için yalvaracaklar, tehdit edecekler, size suç bulacaklar. Çocuklari alamazlar, istemezler ama onunla bile gözünüzü korkutmaya çalışacaklar. O çok sevdiğiniz kayınpeder bile ne var idare etseydin diyecek. Şimdi oğulları ortada yok. Hayırdır gel eve diye arıyorlar mi? Bir an önce evrakları toparlayıp bosanin.

Babam bizi sevmiyor noktasına nasıl geldi o küçücük çocuk? Sevgisiz saygısız ilgisiz adamın ne işi var evde? Çocuk kocadan hem de aldatan kocadan çok önce gelir.

Hem sizi aldatacak, hem hasta babasına baktıracak, hem köyünde iş gördürecek hem de çoluk çocuğa sevgi ilgi göstermeyecek. Bu adamdan boşanmamak için bahaneler bulduğunuz için eleştirdim sizi. Hala bir yaranma çabasında olduğunuz için eleştirdim. Kayınbabanız oğlunu korumuş sizin aldatılmanızı umursamamış, canının derdine düşmüş bir de sizlerle mi uğraşacak? Siz aldatsaydınız kayınpeder oğlundan şans falan istemezdi değil mi?
Haklısınız istemezdi boşanmamak için bahane değil aslında eşimle evlenme konusunda aileme karşı ısrar eden ben oldum şimdi baba evine dönmek çok zor geliyor kendinizi benim yerime koyun birde aşık olup seviyorsun onun için aileni karşına alıp evleniyorsun 3 çocuk yapınca aldatılarak ilk darbeyi yiyorsun daha sonra adam sana sesini duymak senle konuşmak istemiyorum biraz kafa dinlicem diyor bu lafları ailene söylersen ailenin sana ilk diyeceği şey sen seçmiştin ve biz sana demiştik ben bu laflardan kaçtım açıkçası ama şuan herşeyi göze aldım ve herşey den vazgeçip ilk aşkım annemin babamın evine dönmek çocuklarımla yapacak bir şey kalmadı çünkü

Şimdi sakin sakin konusalim. Bu adamın çocuklara hiç hayrı yok. Cocuklari o yüzden bahane etmeyin. Artık öyle bir evredeki basıp gidiyor. Bu gece bir düşünün bosanayim mi kalayım mi diye.

Kalacaksınız hiç arayıp sormayın. Ama cinsellik de yaşamayın. Belli ki farklı farklı kadınlarla oluyor. Birşeyi kapmasa ötekini kapmistir. Hatta siz şimdi bile gidin enfeksiyon doktoruna.

Bosanacaksaniz( ki bence en doğrusu bu) sizi sağlam bir mücadele bekliyor. Kimseye çaktırmadan avukat bulun babanızla. Hangi kanıt geçerli hangisi degil ogrenin. Dedektif bile tutulabilir. Bu adam ve ailesi iş ciddiye binince ellerindeki köleyi kaçırmamak için yalvaracaklar, tehdit edecekler, size suç bulacaklar. Çocuklari alamazlar, istemezler ama onunla bile gözünüzü korkutmaya çalışacaklar. O çok sevdiğiniz kayınpeder bile ne var idare etseydin diyecek. Şimdi oğulları ortada yok. Hayırdır gel eve diye arıyorlar mi? Bir an önce evrakları toparlayıp bosanin.
Aramıyorlar işi bitince gelir diyorlar

Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım 🥰🥰
SEN EVDE DUR ÇOCUKLARIMA BAK, BENDE AŞIK OLDUM DİYEMİYOR SANIRIM

Daha önce aldattı zaten hamile olduğum için gidemedim 3 çocuk var şimdi de napıcam bilmiyorum çok sık aradığım içinmiş öyle diyo ama sadece ben sabah günaydın msjı atan biriyim bide akşamları ararım 2kez ama açmaz tabi bu çok sıkmış kendisine bıraktım 2 günden beri aramıyor
Fazla değer vermişsiniz bi tarafı kalkmış..muhhtemelen hayatında da birisi var.

Anneliğime laf etmezseniz sevinirim ben sadece kayınababmın hatırı için Bi şans verdim onun için köye geldim ama değmezmiş sadece yıprandığım ile kaldım bende bıktım artık
Kalkıp gidin evinize. Neden duruyorsunuz ki? Açıkça belli, sizi hizmetçi görüyorlar işte

Boşanan anne baba çocuğu öksüz mü??? Bu nasıl kafa 😀
Başka bahaneler bulun.
Anne babası boşanan (buna aramızda çok kişi de dahil) öksüz diye sıfat yapıştırmayı da kesin.
Akıllı anne çocuklarıdır o çocuklar öksüz değil!

Haklısınız istemezdi boşanmamak için bahane değil aslında eşimle evlenme konusunda aileme karşı ısrar eden ben oldum şimdi baba evine dönmek çok zor geliyor kendinizi benim yerime koyun birde aşık olup seviyorsun onun için aileni karşına alıp evleniyorsun 3 çocuk yapınca aldatılarak ilk darbeyi yiyorsun daha sonra adam sana sesini duymak senle konuşmak istemiyorum biraz kafa dinlicem diyor bu lafları ailene söylersen ailenin sana ilk diyeceği şey sen seçmiştin ve biz sana demiştik ben bu laflardan kaçtım açıkçası ama şuan herşeyi göze aldım ve herşey den vazgeçip ilk aşkım annemin babamın evine dönmek çocuklarımla yapacak bir şey kalmadı çünkü

Vallaha bazen hata ettigimizi ve onlarin hakli oldugunu kabul edip bir iki laf edeceklerini de dinleyip oturmamiz gerekir. Aileniz iyiliginizi ister. Ne mutlu ki arkanizda babaniz var dag gibi. Bu cok büyük sans. Siz inanmak istemissiniz. Adam size layik olamadi. Utanacak birsey yok

18 yaşında evlenmişsiniz, 3 çocuk yapmışsınız keşke biraz birbirinize vakit ayirsaydiniz. Evlenmek için evlenince, çocuk olunca daha cok bağlanır diyince evlilikler sarpa sarıyor

Boşanan anne baba çocuğu öksüz mü??? Bu nasıl kafa 😀
Başka bahaneler bulun.
Anne babası boşanan (buna aramızda çok kişi de dahil) öksüz diye sıfat yapıştırmayı da kesin.
Akıllı anne çocuklarıdır o çocuklar öksüz değil!
Bahanelerin harikalığından konuya odaklanamıyoruz sonra vay efendim niye böyle oldu?

Çünkü erkek yapar sen de dizini kır otur diyorlar içten ice. Boşanmaya karar verirseniz sağlam duracaksıniz. Ben sizden o enerjiyi alamadım. O yüzden iyice düşünün.
Nasılsa bakıcı var, netsinler faydasız oğlanı?

Ehhh öyle. Konu sahibi boşanmayacaksan da bari ailesine hizmetçilik yapma. Öyle de kötüsün böyle de.
Elimizden kayıp gitmesin oğlan şeyinin peşine düşmüş ondan fayda yok, bundan sonra getireceği süslü karı yüzümüze bakmaz diye gık demiyorlar, bu kadının arkasında kapı gibi ailesi olmasa görürdüm ben o iyi kayın aileyi.

Elimizden kayıp gitmesin oğlan şeyinin peşine düşmüş ondan fayda yok, bundan sonra getireceği süslü karı yüzümüze bakmaz diye gık demiyorlar, bu kadının arkasında kapı gibi ailesi olmasa görürdüm ben o iyi kayın aileyi.
Boşanmaya kalkınca ( eğer kalkarsa) o kp neler diyecek haberi yok daha. Düşün yani adam o kadar emin ki gitmeyeceğinden aramıyor bile.

Back
X