- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.952
- 78
- Konu Sahibi Anneler melektir
Şimdi sakin sakin konusalim. Bu adamın çocuklara hiç hayrı yok. Cocuklari o yüzden bahane etmeyin. Artık öyle bir evredeki basıp gidiyor. Bu gece bir düşünün bosanayim mi kalayım mi diye.Anneliğime laf etmezseniz sevinirim ben sadece kayınababmın hatırı için Bi şans verdim onun için köye geldim ama değmezmiş sadece yıprandığım ile kaldım bende bıktım artık
Kalacaksınız hiç arayıp sormayın. Ama cinsellik de yaşamayın. Belli ki farklı farklı kadınlarla oluyor. Birşeyi kapmasa ötekini kapmistir. Hatta siz şimdi bile gidin enfeksiyon doktoruna.
Bosanacaksaniz( ki bence en doğrusu bu) sizi sağlam bir mücadele bekliyor. Kimseye çaktırmadan avukat bulun babanızla. Hangi kanıt geçerli hangisi degil ogrenin. Dedektif bile tutulabilir. Bu adam ve ailesi iş ciddiye binince ellerindeki köleyi kaçırmamak için yalvaracaklar, tehdit edecekler, size suç bulacaklar. Çocuklari alamazlar, istemezler ama onunla bile gözünüzü korkutmaya çalışacaklar. O çok sevdiğiniz kayınpeder bile ne var idare etseydin diyecek. Şimdi oğulları ortada yok. Hayırdır gel eve diye arıyorlar mi? Bir an önce evrakları toparlayıp bosanin.