Cocuk yok uzun sure de düşünmüyorum. Dediklerinizi de soyledim ikna olmuyor.Yemek yapabiliyorsa çalışma diye bahane etmiş işin zor gibi.
Çalışan onca kadın var evimize katkıda bulunmak benim de görevim hem Bi kaç ay deneriz olmassa çıkarım de.
Çocuk yoksa çalışmalısın olunca masraflar daha çoğalacak çünkü
Benden bi sey esirgese kacsin huzur falan derim de böyle gonlunu yapmadan kafamin dikine gitmek istemiyorumHuzurunuz kaçmadan nasıl olacak?
O istemiyor yemeğini sohbetini düşünüyor sizde çalışmak istiyorsunuz
Sen dışarda para kazan ben evde hizmet edeyim sonra bir durumda ortada dımdızlak kalan kadın oluyor
Yok öyle bir dünya
Mesleğiniz nedir?
Ne tür bir iş arıyorsunuz peki?Yaşadığım yerde mesleğimi yapamiyorum
Ne tür bir iş arıyorsunuz peki?
5te çıkılacak işi bulmak zor. Ben memur olduğum halde 6da çıkıyorum. Özel sektörde en iyi ihtimalle 6da çıkarsınız. Kpss şansınız var mı?İş seçecek kadar bile seçeneğim yok. Esim istiyor ki aksamlari yalniz oturmasin. Onun gibi 5te cikayim. Onu halletsem is rahat bulurum.
E hadi kolay gelsinBenden bi sey esirgese kacsin huzur falan derim de böyle gonlunu yapmadan kafamin dikine gitmek istemiyorum
önce iş bulun, biraz çalışayım baktık olmuyor ayrılırım diyin,
hem o süreçte işlerin düşündüğü kadar zor yürümediğini görür hem de ek gelir hoşuna gider, iknaya bile gerek kalmaz.
Bunu da söyledim zorla tutacak degiller ya uymazsa çıkarım dedim ikna edemedim. Ne var evde niye kurtulmaya calisiyosun diyor. Konu açılınca tartismaya başlıyoruz zaten.Bir süre deneyelim olmazsa part time bir iş bakarım dersiniz. Bu süreçte evin düzenine ve eşinizle ilişkinize özen gösterirsiniz. Zaten maaş almaya başlayınca bundan vazgeçmek zor gelecektir. Yani şimdilik ılımlı konuşup olmazsa bırakırım şeklinde ikna edin. İnatlaşıp hayır part time olmaz illaki bu olacak demeyin. Zamanla eşiniz yeni duruma uyum sağlayacaktır.
Atanma şansım cok calisirsam var evet5te çıkılacak işi bulmak zor. Ben memur olduğum halde 6da çıkıyorum. Özel sektörde en iyi ihtimalle 6da çıkarsınız. Kpss şansınız var mı?
Öyleyse bence oturup kpss çalışın.Atanma şansım cok calisirsam var evet
Mezun oldugum alanda yaşadıgim yerde is bulamayacagim. Bulsam da belki yillar surecekNe mezunusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?