Esimi nasıl ikna edebilirim

Kpss de sıkıntı sizin için o zaman, yani o da kesin değil, her şehire atama olmuyo, gitseniz bile 1.5 yıldan önce gelmeniz imkansız. Anca PTT filan düşünebilirsiniz bölümünüz uyuyosa her ilde ve ilçede var çünkü.Eşim bana yemek-temizlik için bir ker çalışma dedi de ben evi yıktım başına, bunca yıl bunun için mi okudum, emek verdim diye. Bir daha ağzına bile almadı, bence gerçekten çalışmak istiyosanız bunu ona net bir şekilde belli edin, huzurunuz kaçıyosa da kaçsın, Şu an bu şekilde siz huzurlu değilsiniz zaten, bazen diyorum ki biz kadınlar amma kocalarımıza göre yaşıyoruz, ben de yapıyorum bunu bazı konularda,Kendi iyiliğimiz için yapmamak lazım.

Bölümün alımı cok az. Benim 1 yil evde çalışıp hüsrana ugramam çok olasi. Esim meslegimi yapmama karışmıyor zaten. Onun için sıkıntı olan ayakalti diye tabir edilen yerler olmasi bi de saatler..

Malesef belirli bi mesleginiz yoksa 5te cikilan bir is bulmak cok zor. Ben bazen aksam 18.00de ise yeni giriyor oluyorum. Izinlerimiz hafta ici. Denk getirmeye calisiyoruz. Oldugu kadar...

Siz evde sıkılıyorsunuz, maddi boyutu da var tabii olayin. Esiniz de hala gelip yenek mi diyor? Cok dusuncesizmis pess yani.

Evet cok sıkıldım artik esimin istediği gibi bi is bulmam belki de yillar sürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…