- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
- Konu Sahibi kkarasevda
-
Çocuk olsun kendi teklif eder gaz sancısı zamanında merak etme :) rahat 1 sene annenlerle aynı binada oturursunuz sonra belki yine kiraya geçersiniz bu konuda anlaşmanız anca bebek doğduğunda olacak gibi.
Esim zaten eve geliyor yarim saat sonra uyuyor kim karışacak ki bize zorlaniyorum gercekten kira öderken kendi evimi almam bu şekilde zor para biriktirmek istiyorum artik cok dursam kaç yıl durucam ki
Bende tek büyütüyorum ama yinede çıkan seslere engel olamıyorum hafta sonları valide ziyareti sonrası sanki hiç çocuk bakmayı bilmiyormuşum gibi müdahaleler -.- annesi annesi annesi annesiiiiiiii midem bulanıyor artık bu sesleniştenO bebekleri biz de büyüttük hiç annelerimizin dibine taşınmadık
Hoş benimki başka şehirde de gelip bakayım dedi asla dedim
Önce bağımsız yaşam lazım bence o zaman çocuk da rahat büyütülür her kafadan bir ses çıkmaz
275 lira ihtiyaçları yok ama olsa zaten teklif etmezlerAileniz kira alıyormuş evden onların geliri düşer böyle de sembolik de olsa onlara kira da vermeli bence oraya gitseniz de
Ev boş olsa neyse de oranın şimdiki kira getirisi ne kadar
Esim ailesiyle gorusmuyor ayrıca ev ev üstüne olmicak benim kapim ayrı olacakÖdeme 400 tl kvdenler ile yaşa..Çözüm bulmaksa amacın buda bir çözüm..
O zaman diyeceğim senin ailenlede bozmayın aranızı..Bu kadar yakınlık bir süre sonra eşine batmaya başlar akşam yarım saatte olsa.Tecrübeyle sabit emin ol..Esim ailesiyle gorusmuyor ayrıca ev ev üstüne olmicak benim kapim ayrı olacak
Esim eve gec geliyor beni evde yalniz bırakmak istemiyor ben daha önce bu kadar gitmiyordum ama hamilelik olunca esim daha fazla ustume düşer oldu benim evde yalniz kalmami istemiyor bende sürekli ordayimhamilelikten önce de sabahtan akşama kadar ailenizle mi kalıyordunuz yoksa bu hamileliğinize özel bir durum mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?