Esimi nasil ikna edebilirim ?

kkarasevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
230
119
53
34
Merhabalar ben bisey danışmak istiyorum 2 yillik evliyim esim dolmuş şoförü kirada oturuyoruz 400 lira evimizin kirası 5. Katta asansör de yok hamileyim 7. Aya girdim zorlaniyorum inip çıkmakta. Esim evden sabaha karşı çıkıyor gece yarısı geliyor bende her gun annemlerdeyim annemlerin evi bi yokuş yukarimda hep ordayim esim sıkılma diye hep orda kalmami istiyor aksamdan aksama evime gidiyorum.Annemlerin karşı dairesinde kiracıları var bastan orayı bize verdiler esim istemedi rahat vermezler bize diyeama bana geceden geceye kalacağım yere 400 lira niye vereyim kenara para da atamiyorum nasil ikna edicem bi akil verin ne olur ?

Esim zaten eve geliyor yarim saat sonra uyuyor kim karışacak ki bize zorlaniyorum gercekten kira öderken kendi evimi almam bu şekilde zor para biriktirmek istiyorum artik cok dursam kaç yıl durucam ki

Çocuk olsun kendi teklif eder gaz sancısı zamanında merak etme :) rahat 1 sene annenlerle aynı binada oturursunuz sonra belki yine kiraya geçersiniz bu konuda anlaşmanız anca bebek doğduğunda olacak gibi.

Ağız tadı ile oturun evinizde ay sesimiz gitti vs diye huzursuz olmak daha kötü

Bebek ağlar annen kapında eşinle tartıştın annen kapıda elinde poşetle girdin annen kapıda

çıcuk büyüdü annen kapıda elinde çikolata ya da çocuğa dondurma aldın daha erken neden aldın vs vs

Uzak ve huzurlu ol bağımsız yaşa ayrıca her gün de gitme ki kendine ait yaşantın olsun

Çocuk olsun kendi teklif eder gaz sancısı zamanında merak etme :) rahat 1 sene annenlerle aynı binada oturursunuz sonra belki yine kiraya geçersiniz bu konuda anlaşmanız anca bebek doğduğunda olacak gibi.

O bebekleri biz de büyüttük hiç annelerimizin dibine taşınmadık

Hoş benimki başka şehirde de gelip bakayım dedi asla dedim

Önce bağımsız yaşam lazım bence o zaman çocuk da rahat büyütülür her kafadan bir ses çıkmaz

Esim zaten eve geliyor yarim saat sonra uyuyor kim karışacak ki bize zorlaniyorum gercekten kira öderken kendi evimi almam bu şekilde zor para biriktirmek istiyorum artik cok dursam kaç yıl durucam ki

Aileniz kira alıyormuş evden onların geliri düşer böyle de sembolik de olsa onlara kira da vermeli bence oraya gitseniz de

Ev boş olsa neyse de oranın şimdiki kira getirisi ne kadar

Bende tek büyütüyorum ama yinede çıkan seslere engel olamıyorum hafta sonları valide ziyareti sonrası sanki hiç çocuk bakmayı bilmiyormuşum gibi müdahaleler -.- annesi annesi annesi annesiiiiiiii midem bulanıyor artık bu seslenişten

hamilelikten önce de sabahtan akşama kadar ailenizle mi kalıyordunuz yoksa bu hamileliğinize özel bir durum mu ?

hamilelikten önce de sabahtan akşama kadar ailenizle mi kalıyordunuz yoksa bu hamileliğinize özel bir durum mu ?
Esim eve gec geliyor beni evde yalniz bırakmak istemiyor ben daha önce bu kadar gitmiyordum ama hamilelik olunca esim daha fazla ustume düşer oldu benim evde yalniz kalmami istemiyor bende sürekli ordayim

İkna edemedim üstüne bi de kavga ettik ki cok uzun zaman oldu birbirimize küsmeyeli ben kötü bisey istemedim sıkıntı çekmekten kira günü hesaplamaktan istediğimi icime atmaktan heveslerimin hep heves kalmasından bunaldim ki artik 3 kişiyiz bu zamana kadar o kadar şeye katlandim ki eşimin beni dinlemeden kestirip atması sonra da sinirlenip tamam ne zaman istiyorsan o zaman taşınalım deyip suratinin asık uyuması cok zoruma gitti anlatamadim bile derdimi

bir şey diycem gideceğin yer kendi annen kv de değil, kadınlar genelde kendi annelerinden destek almıyor mu bebek konusunda? kv daha az yardımcı oluyor çevremden gördüğm kadarıyla yani esasen tabiki senin büyütmen normali ama annen destek olabilir sonuçta kızkardeşin olsa o ilgilenirdi senle hamileyken veya çocuk doğduğunda... eşinle kavga etmişsiniz şimdi kavga dövüş taşınılmaz ama 5. kata bebek doğduğunda da çıkıp inmen yine problem olucak, bazı günler annende kalmalısın bence ve eşin de annenlere gelsin rahat ederse orada uyusun, düzen müzen kalmaz gerçi öyle olunca ama böyle yaşayan da çok duyuyorum genelde doğum arifesi ve ilk zamanlarda kızın annesinde kalan karı kocalar var.. daha başka bir eve tasınabilirsiniz daha düz ayak 1.katta başka bir yer annenin apartmanı da değil başka bir yer..

eşin istemıyorsa rahat edemeyecekse demekki siz öyle kız annesiyle cok sarmas dolas ailelerden değilsiniz... eşinle de kavga etme bence taşınmaya kalkma çünkü siz ayrı bir ailesiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gereksiz adamın üstüne gidiyor sunuz empati kurun o ailesiyle gorusmezken siz kendi ailemizin dibine götürmeye kalkıyor sunuz. Ayrıca hiç kapim ayrı deme o işler öyle olmuyor her ne kadar kira versende eşin kendini orda rahat mutlu hissetmiycek ve olan huzurunuzda kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…