Yerine koyacak koltuğum var. Evet cok dahaBorcunuz çok mu? Açıkçası borcu bitmemiş yeni koltuk takımını ben de satmak istemem. Salon boş mu kalacak? Yerine ne kullanacaksınız?
Sizi büyük ölçüde rahatlatacaksa olabilir o zaman. Yok pahasına gitmeyecekse bir de.Yerine koyacak koltuğum var. Evet cok daha
Ben de cok sorguluyorum kendimi niye aldım diyeKoltuğun borcu var ve siz ikinci el olarak satacaksınız çok düşük bir fiyata.
Katkısı olmaz bence. Kalsın kullanırsınız muhakkak niye aldınız madem?
Denemeden bilemem kaça satacagımı. Baya da para verdikSizi büyük ölçüde rahatlatacaksa olabilir o zaman. Yok pahasına gitmeyecekse bir de.
Hadi yaAy ben olsam ben de satmak istemem. Bilemiyorum nasil ikna edersiniz o yuzden.
Ben de cok sorguluyorum kendimi niye aldım diye
Bazı şeyleri öngöremiyoruz işte.. şimdi düşünüyorum tamam kalsın ama kullanmıyoruz ki niye dursun?
Hadi ya
Ama kullanmıyoruz ki.
Onlar durdukça sinir oluyorum obsesifim zaten
Valla kullanmıyoruz ki. Duruyo öyle boş boş. Ben de o odayı boşaltıp değerlendirmek istiyorumBorcu bitmemiş daha bir süre kullanın sonra satarsınız o zaman
Kullansak tamam ama işte kullanmıyoruzSanırım gerek olmadığı halde almışsınız :)
Verilen paraya yazık şimdi satsanız dediğim gibi yarı fiyatına satacaksınız. Ve borcu ödemeye de devam edeceksiniz :)
Bi de benden habersiz niye attın diye kavga etmek varBeklediğiniz paranın bir tık üstünden ilan açın. Talep gelirse eşinize söylersiniz şu fiyata alıcı buldum, zaten kullanmıyoruz sen de kabul et, satalım elimiz rahatlasın diye. Şimdi daha satılıp satılmayacağı, ne kadara satılacağı bile belli değilken farazi tartışmalara girmeyin. Eşiniz yok pahasına satılır diye düşünüyordur belki.
O odayı kullanmak istiyorum ben :/ çok da para verdik ama yarı fiyatından az yükseğe satamam mı ki?O tarafa bakmayin.borcu bitmis olsa yine bir nebze de, ne bileyim insan boyle biraz sokaga para sacmis gibi hissetmez mi durup dururken
Annem hiç kullanmadığı salon takımı vitrin falan bide çok güzel ahşap koltuk takımını satalık ikinci el dedik, adama whatsaptan resim attım kaç para diye 50 yazdı bende 500 diyo sandım yok sadece 50 dedi yürü git işine dedim ikinci el öldü parası bile değil
Nasıl değerlendireceksin ?Valla kullanmıyoruz ki. Duruyo öyle boş boş. Ben de o odayı boşaltıp değerlendirmek istiyorum
Nasıl değerlendireceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?