Eşimi nasıl ikna ederim?

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Kullanmadıgım yeniden farksız koltuk takımımı satmak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem? Borcunu ödüyoruz diye ne satması diyecek celallenecek biliyorum. E bi de zararım olacak satarken. Ama ben elimden çıksın az da olsa katkı saglasın borca istiyorum. Zaten kullanmıyorum ki bosuna yer isgal ediyo evimde eşim çok inattır evdeki her şeye de karışır yol gösterin bana nasıl ikna edeyim

Bir de umarım konum tasınmaz esas derdim yukarıdaki ama ek olarak nasıl çıkarabilirim elimden bu mobilyaları? Hiçbir defosu yok çok iyi baktım

Koltuğun borcu var ve siz ikinci el olarak satacaksınız çok düşük bir fiyata.
Katkısı olmaz bence. Kalsın kullanırsınız muhakkak niye aldınız madem?
Ben de cok sorguluyorum kendimi niye aldım diye
Bazı şeyleri öngöremiyoruz işte.. şimdi düşünüyorum tamam kalsın ama kullanmıyoruz ki niye dursun?

Ben de cok sorguluyorum kendimi niye aldım diye
Bazı şeyleri öngöremiyoruz işte.. şimdi düşünüyorum tamam kalsın ama kullanmıyoruz ki niye dursun?

Sanırım gerek olmadığı halde almışsınız :)
Verilen paraya yazık şimdi satsanız dediğim gibi yarı fiyatına satacaksınız. Ve borcu ödemeye de devam edeceksiniz :)

Beklediğiniz paranın bir tık üstünden ilan açın. Talep gelirse eşinize söylersiniz şu fiyata alıcı buldum, zaten kullanmıyoruz sen de kabul et, satalım elimiz rahatlasın diye. Şimdi daha satılıp satılmayacağı, ne kadara satılacağı bile belli değilken farazi tartışmalara girmeyin. Eşiniz yok pahasına satılır diye düşünüyordur belki.

Annem hiç kullanmadığı salon takımı vitrin falan bide çok güzel ahşap koltuk takımını satalık ikinci el dedik, adama whatsaptan resim attım kaç para diye 50 yazdı bende 500 diyo sandım yok sadece 50 dedi yürü git işine dedim ikinci el öldü parası bile değil

Sanırım gerek olmadığı halde almışsınız :)
Verilen paraya yazık şimdi satsanız dediğim gibi yarı fiyatına satacaksınız. Ve borcu ödemeye de devam edeceksiniz :)
Kullansak tamam ama işte kullanmıyoruz
Bi de benden habersiz niye attın diye kavga etmek var
O tarafa bakmayin. borcu bitmis olsa yine bir nebze de, ne bileyim insan boyle biraz sokaga para sacmis gibi hissetmez mi durup dururken
O odayı kullanmak istiyorum ben :/ çok da para verdik ama yarı fiyatından az yükseğe satamam mı ki?

Hangi siteye ilan verdiniz? Spotcular var bi de. Onlar kaça alır ki? Mobilyaların en ufak defosu yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…