Eşimi nasıl ikna ederim?

Ya ben cidden çok sinirleniyorum böyle şeylere. Aldır aldır sonra satalım falan. Madem yerine koyacak koltuk var niye aldırdınız? Ben eşinizin yerinde olsam kusura bakmayın ama inadına sattırmazdım:110:
Onda da oyle bi huy var zaten
Evlenirken insan her şeye hakim olamıyo işte kullandıkca fikirlerin oluşuyo

Kullanmadıgım yeniden farksız koltuk takımımı satmak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem? Borcunu ödüyoruz diye ne satması diyecek celallenecek biliyorum. E bi de zararım olacak satarken. Ama ben elimden çıksın az da olsa katkı saglasın borca istiyorum. Zaten kullanmıyorum ki bosuna yer isgal ediyo evimde :KK43: eşim çok inattır evdeki her şeye de karışır yol gösterin bana nasıl ikna edeyim

Bir de umarım konum tasınmaz esas derdim yukarıdaki ama ek olarak nasıl çıkarabilirim elimden bu mobilyaları? Hiçbir defosu yok çok iyi baktım

Kendin söylüyorsun inat insan nasıl ikna olsun :)

Ben de cok sorguluyorum kendimi niye aldım diye :KK70:
Bazı şeyleri öngöremiyoruz işte.. şimdi düşünüyorum tamam kalsın ama kullanmıyoruz ki niye dursun?
Kaç paraya aldın, kaç paraya satmak istiyorsun? Letgo'ya koy bir dene, arayıp soran olacak mı..Ama işini görecek bir rakamın eline geçmesi çok düşük ihtimal. 2. el mobilyalar çok ucuza gidiyor.

Bu arada odam boş kalmayacak diyorsun. Yedek mobilya takımı nerede duruyordu ki?

biryerde mi duruyorlar üzerine oturmuyor musunuz?
eğer hala yaşam alanınızdalarsa kullanın gitsin bence
yok pahasına gider
Evet oturmuyoruz
Kaç paraya aldın, kaç paraya satmak istiyorsun? Letgo'ya koy bir dene, arayıp soran olacak mı..Ama işini görecek bir rakamın eline geçmesi çok düşük ihtimal. 2. el mobilyalar çok ucuza gidiyor.

Bu arada odam boş kalmayacak diyorsun. Yedek mobilya takımı nerede duruyordu ki?
Benim gönlüm yarı fiyatından aşağı düşmemekten yana tabii. Yedekler diğer odada duruyo

İstemişsiniz eşiniz o kadar para verip almış. Şimdi bunu istemiyorum satalım demek bana biraz şımarıklık gibi geliyor kusura bakmayın. En azından borcu bitsin. Parayı çöpe atmak gibi böyle.

bilmiyorum ben eşimi asla ikna edemem zira evde bekarlıktan kalma eski püskü bir kanepe var onu bile attıramıyorum 2 senedir.

Ay bende salon takimimi satmak istiyorum bos esya yer kapliyor sevmiyorum esim kabul etmiyor konuyu takipteyim esinizi ikna ederseniz paylasin bizimle :)

Back
X