- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.482
- 798
- 35
Bu salon Takım'ı varken yapamaz mısınOrayı oturma odası yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu salon Takım'ı varken yapamaz mısınOrayı oturma odası yapıcam
Ben ferah seviyorum koltukları biraz büyük almışız :/Bu salon Takım'ı varken yapamaz mısın
Valla brn olsam borcu duran şeyi bende değişmezdim ama sen bilirsin bir sor dene yine de istersenBen ferah seviyorum koltukları biraz büyük almışız :/
Eşimi ikna edeyim koyarım :)resmini koysana belki ben beyenirim bide kaca satıcan
Önce bizi ikna etsen :)
Çok pis heves kırarız :))))Eşimi ikna edeyim koyarım :)
hevesim yeterince kırıldı
Onda da oyle bi huy var zatenYa ben cidden çok sinirleniyorum böyle şeylere. Aldır aldır sonra satalım falan. Madem yerine koyacak koltuk var niye aldırdınız? Ben eşinizin yerinde olsam kusura bakmayın ama inadına sattırmazdım![]()
Kullanmadıgım yeniden farksız koltuk takımımı satmak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem? Borcunu ödüyoruz diye ne satması diyecek celallenecek biliyorum. E bi de zararım olacak satarken. Ama ben elimden çıksın az da olsa katkı saglasın borca istiyorum. Zaten kullanmıyorum ki bosuna yer isgal ediyo evimdeeşim çok inattır evdeki her şeye de karışır yol gösterin bana nasıl ikna edeyim
Bir de umarım konum tasınmaz esas derdim yukarıdaki ama ek olarak nasıl çıkarabilirim elimden bu mobilyaları? Hiçbir defosu yok çok iyi baktım
biryerde mi duruyorlar üzerine oturmuyor musunuz?Hadi ya
Ama kullanmıyoruz ki.
Onlar durdukça sinir oluyorum obsesifim zaten
Kaç paraya aldın, kaç paraya satmak istiyorsun? Letgo'ya koy bir dene, arayıp soran olacak mı..Ama işini görecek bir rakamın eline geçmesi çok düşük ihtimal. 2. el mobilyalar çok ucuza gidiyor.Ben de cok sorguluyorum kendimi niye aldım diye
Bazı şeyleri öngöremiyoruz işte.. şimdi düşünüyorum tamam kalsın ama kullanmıyoruz ki niye dursun?
Evet oturmuyoruzbiryerde mi duruyorlar üzerine oturmuyor musunuz?
eğer hala yaşam alanınızdalarsa kullanın gitsin bence
yok pahasına gider
Benim gönlüm yarı fiyatından aşağı düşmemekten yana tabii. Yedekler diğer odada duruyoKaç paraya aldın, kaç paraya satmak istiyorsun? Letgo'ya koy bir dene, arayıp soran olacak mı..Ama işini görecek bir rakamın eline geçmesi çok düşük ihtimal. 2. el mobilyalar çok ucuza gidiyor.
Bu arada odam boş kalmayacak diyorsun. Yedek mobilya takımı nerede duruyordu ki?
Borcu bitince eskirse :)İstemişsiniz eşiniz o kadar para verip almış. Şimdi bunu istemiyorum satalım demek bana biraz şımarıklık gibi geliyor kusura bakmayın. En azından borcu bitsin. Parayı çöpe atmak gibi böyle.
Eskimez eskimez :) nasıl olsa kullanmıyorsunuz. Tabi siz bilirsiniz yine de :)Borcu bitince eskirse :)