• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl ikna ederim?

Uydurdugunuz için güldüm. Köşe takımım var onunla değiştircektim ama bu konudan sonra fikirlerim değişti köşeyi satabilirim :KK70:

Evlenirken böyle oluyo işte :KK70: ilk başta salonda oturuyodum sonra bana zor geldi yemek masasının altını süpürmek. Odaya geçtik. Şimdi de köşeyi mi satıp oraya geçsem diyorum çünkü mobilyam kaliteli ve güzel ben oturup eskiteyim bari müze gibi durmasın :KK70:
Sizin canınız sıkılıyor galiba sizi kibliyorum ve göz ardı ediyorum Allah eşinize sabır versin

Kullanmaya karar verdim ben de.

Köşe takımım var çok konforlu onu koyayım salona diye düşünmüştüm ama kıyamıycam sanırım

Ben yine anlayamadım ama

salona köşeyi koydun salon tamam da oturma odası yapacağın odaya ne koyacaksın

Ben onu soruyorum

Büyükse de hantalsa da kullan elindekileri

Konu sahibi borcu hafifletme derdinde ama, verdiğiniz örnekle ne alakası var.
Koltuk takımını 0 fiyatına satamaz sonuçta zarar edecek demi ne bileyim hani taksidi bitmiş olsa çok parasız kalinsa yada acil ihtiyaç veya ev değişimi sigmama gibi sorunlar olsa Evet olabilir ama daha taksiti bitirmemis adam neden satsin ki ?
Sadece fikrimi belirttim konu sahibinin başına silah dayanamadım empati yaptım eşi yerine koydum kendimi yani umarım kendimi anlatabilmisimdir

Ben yine anlayamadım ama

salona köşeyi koydun salon tamam da oturma odası yapacağın odaya ne koyacaksın

Ben onu soruyorum

Büyükse de hantalsa da kullan elindekileri

Hislerime tercüman olmuşsunuz resmen. Valla sırf bu yorumu yazmak için üye girişi yaptım.
Sevgili utopikuye utopikuye evinizde şuan kaç koltuk takımı var? Benim anladığım salonda bulunan ve satmak istediğiniz takım. L koltuk nerede duruyor? Satmak istediğiniz takımın olduğu oda zatwn oturma odası değil mi?

ikinci el gerçekten aşırı ucuz. evinde gayet güzel çalışan çamaşır makinesini satayım desen 30-50 bişey veriyorlar. bence salonda oturun güzelce, köşeyi de satar mısınız onu bilemem de evden 2. el eşya satarak gelir elde etmekten ziyade evi ferahlatmış olursunuz.

Borç için mi sevmediğin için mi? Borç içinse aldığın fiyatın çok altında gider yani sizi rahatlatacak bir meblağ geçmez elinize atıyorum en fazla bin lira belki daha az nerden biliyorum bu işi yapan bir tanıdığım var. Sevmediğin içinse bari borcu bitinceye kadar sev ki zararın olmasın.

Kullanmadıgım yeniden farksız koltuk takımımı satmak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem? Borcunu ödüyoruz diye ne satması diyecek celallenecek biliyorum. E bi de zararım olacak satarken. Ama ben elimden çıksın az da olsa katkı saglasın borca istiyorum. Zaten kullanmıyorum ki bosuna yer isgal ediyo evimde :KK43: eşim çok inattır evdeki her şeye de karışır yol gösterin bana nasıl ikna edeyim

Bir de umarım konum tasınmaz esas derdim yukarıdaki ama ek olarak nasıl çıkarabilirim elimden bu mobilyaları? Hiçbir defosu yok çok iyi baktım
Borcu bitmemiş takımı aldığından düşük fiyata satmak çok mantıklı gelmedi bana açıkcası o yüzden eşiniz de ikna olmaz bence başka bir yol düşünün katkı sağlamak için

Back
X