Eşimi nasıl ikna ederim?

paranız bol galiba kusura bakmayın ama kırıcı olacagım ben şimdiki zaman gelinlerini yada gençlerini anlamıyorum binbir heves ve zorlukla belki eşya aldırıyorsunuz sonrada yok bundan sıkıldım yeni modeli çıkmış daralsım zaten kullanmıyorum renginden sıkıldım gibi bahanelerle hayatı zindan ediyorsunuz hem kendinize hemde çevrenize oturma odası yapacagım yazmışsınız koltuk takımınızı diğer odaya taşıyın madem niye satacaksınız ki? daha borcu bile bitmemiş

Kullanmadıgım yeniden farksız koltuk takımımı satmak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem? Borcunu ödüyoruz diye ne satması diyecek celallenecek biliyorum. E bi de zararım olacak satarken. Ama ben elimden çıksın az da olsa katkı saglasın borca istiyorum. Zaten kullanmıyorum ki bosuna yer isgal ediyo evimde :KK43: eşim çok inattır evdeki her şeye de karışır yol gösterin bana nasıl ikna edeyim

Bir de umarım konum tasınmaz esas derdim yukarıdaki ama ek olarak nasıl çıkarabilirim elimden bu mobilyaları? Hiçbir defosu yok çok iyi baktım

Çok daha düşük fiyata gider tahmin ettiginiz fiyata gitmez bence yinede deneyin istediginiz fiyata satabilirseniz mantikli olur. Istediğiniz bir şey alırsınız yerine yada borca gider

paranız bol galiba kusura bakmayın ama kırıcı olacagım ben şimdiki zaman gelinlerini yada gençlerini anlamıyorum binbir heves ve zorlukla belki eşya aldırıyorsunuz sonrada yok bundan sıkıldım yeni modeli çıkmış daralsım zaten kullanmıyorum renginden sıkıldım gibi bahanelerle hayatı zindan ediyorsunuz hem kendinize hemde çevrenize oturma odası yapacagım yazmışsınız koltuk takımınızı diğer odaya taşıyın madem niye satacaksınız ki? daha borcu bile bitmemiş
:D ilahi
Nerede demişim bundan sıkıldım yeni alcam diye alıntılayın sonra konusalım

:KK70: ilahi
Nerede demişim bundan sıkıldım yeni alcam diye alıntılayın sonra konusalım
tam olarak böyle demesenizde yorumlarınız buna çıkıyor :) gülünecek ne var yorumumda anlamdım evlenirken aldırmışsınız şimdide begenmiyorsunuz değiştireceksiniz e sonuçta aynı kapıya çıkıyor bide yorumum genele açıktı mesela kuzenim telefon alıyor sonra sıkıldım yeni modelini alacagım diyor yada kızkardeşim evine perde aldı daha taksiti bitmedi yeni model alacam rengini sevemedim diyor vs vs

Bizde de var öyle bir koltuk takımı, kendi adıma konuşuyorum alınmayın, salaklık dönemime denk gelmiş de almışım.

Satmak benim de aklımdan geçti.
Şimdi, ben ikinci el mobilya almaya kalksam sıfırının en fazla yarı fiyatı olmalı ki düşüneyim, yoksa üstüne biraz daha koyar mağazadan alırım.
Hiç kullanmamış bile olsanız o ürün sizin evinizden çıkacak.
Böyle düşününce vazgeçtim ama letgo'da bi deneyin şansınızı isterseniz, teklif gelecek mi görün, satmak zorunda değilsiniz.
Ben berjerlere taktım 100 de verseler en azından onları satalım diyorum şu an.

tam olarak böyle demesenizde yorumlarınız buna çıkıyor :) gülünecek ne var yorumumda anlamdım evlenirken aldırmışsınız şimdide begenmiyorsunuz değiştireceksiniz e sonuçta aynı kapıya çıkıyor bide yorumum genele açıktı mesela kuzenim telefon alıyor sonra sıkıldım yeni modelini alacagım diyor yada kızkardeşim evine perde aldı daha taksiti bitmedi yeni model alacam rengini sevemedim diyor vs vs
Konu sahibi borcu hafifletme derdinde ama, verdiğiniz örnekle ne alakası var.

Ayy bende yatak odamı satmak istiyorum. Çok güzel ağır bi mobilya pahalıya almıştık.. haa niye mi satmak istiyorum.. yeni ev düşünüyoruz mobilya çok büyük ev bakarken hep yatak odası sığmaz diye vazgeçiyoruz.. bide artık yeni evlerde giyinme odası var.. öle işte.. ama siz kullanın gitsin oturma odası olarak.. borcu bitmemiş mobilya satılmaz..

Annem hiç kullanmadığı salon takımı vitrin falan bide çok güzel ahşap koltuk takımını satalık ikinci el dedik, adama whatsaptan resim attım kaç para diye 50 yazdı bende 500 diyo sandım yok sadece 50 dedi yürü git işine dedim ikinci el öldü parası bile değil
Evet onlar ölü fiyatına alıyor bence de,ben eski çamaşır ve bulasık makinamı 4 yıl önce 8 10 tlden verdim,çalısır halde olsa bir ihtiyacı olana verirdim.Adam onları tamir edip 200 250den satıyor,annemin yaşlı komşusu almış,2 ayda bozulmuş yine.

Eski mahallemizdeki bir abla,evlenirken son model singer dikiş makinası aldırmış,ben tanıştığımda 18 yıllık evliydi,daha kapağını açmamış.Eskiden alınırmış gelinlere ama babaannem herşeyi dikermiş,annem de dikerdi,perde çarşaf basit kıyafetler dikmeyi yapa yapa öğrenirlerdi,makinanın hakkını verirlerdi.
Bazıları sanki ömür boyu birşey almayacak gibi oluyor o zamanlarda.Ama konu sahibine sözüm yok,çünki çeyiz hazırlanırken transa geçiyor insanlar,kullanış,gereksizlik kimsenin aklına gelmiyor.

Orayı oturma odası yapıcam

İyi de koltuğu satıp oturma odası Nasıl yapacaksın ki

Desen ki çocuğuma oda yapacağım olur da koltuğu satıp yerde mi oturacaksın

O oturma odasına ne koyacaksın bu koltukları satıp yeni koltuk mu alacaksın

Bir salon takımı varken odaya alınan koltuğu zaten oturma odası olsun diye almadın mı

Benim kafa mı basmıyor bugün

Uydurdugunuz için güldüm. Köşe takımım var onunla değiştircektim ama bu konudan sonra fikirlerim değişti köşeyi satabilirim :D
Bizde de var öyle bir koltuk takımı, kendi adıma konuşuyorum alınmayın, salaklık dönemime denk gelmiş de almışım.

Satmak benim de aklımdan geçti.
Şimdi, ben ikinci el mobilya almaya kalksam sıfırının en fazla yarı fiyatı olmalı ki düşüneyim, yoksa üstüne biraz daha koyar mağazadan alırım.
Hiç kullanmamış bile olsanız o ürün sizin evinizden çıkacak.
Böyle düşününce vazgeçtim ama letgo'da bi deneyin şansınızı isterseniz, teklif gelecek mi görün, satmak zorunda değilsiniz.
Ben berjerlere taktım 100 de verseler en azından onları satalım diyorum şu an.
Evlenirken böyle oluyo işte :D ilk başta salonda oturuyodum sonra bana zor geldi yemek masasının altını süpürmek. Odaya geçtik. Şimdi de köşeyi mi satıp oraya geçsem diyorum çünkü mobilyam kaliteli ve güzel ben oturup eskiteyim bari müze gibi durmasın :D

Ayy bende yatak odamı satmak istiyorum. Çok güzel ağır bi mobilya pahalıya almıştık.. haa niye mi satmak istiyorum.. yeni ev düşünüyoruz mobilya çok büyük ev bakarken hep yatak odası sığmaz diye vazgeçiyoruz.. bide artık yeni evlerde giyinme odası var.. öle işte.. ama siz kullanın gitsin oturma odası olarak.. borcu bitmemiş mobilya satılmaz..
Kullanmaya karar verdim ben de.
İyi de koltuğu satıp oturma odası Nasıl yapacaksın ki

Desen ki çocuğuma oda yapacağım olur da koltuğu satıp yerde mi oturacaksın

O oturma odasına ne koyacaksın bu koltukları satıp yeni koltuk mu alacaksın

Bir salon takımı varken odaya alınan koltuğu zaten oturma odası olsun diye almadın mı

Benim kafa mı basmıyor bugün
Köşe takımım var çok konforlu onu koyayım salona diye düşünmüştüm ama kıyamıycam sanırım

Back
X