- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Ben de hiç demesem mi diye düşünmeye başladım vallabilmiyorum ben eşimi asla ikna edemem zira evde bekarlıktan kalma eski püskü bir kanepe var onu bile attıramıyorum 2 senedir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hiç demesem mi diye düşünmeye başladım vallabilmiyorum ben eşimi asla ikna edemem zira evde bekarlıktan kalma eski püskü bir kanepe var onu bile attıramıyorum 2 senedir.
Ben de salonu satmak istiyordum ama şimdi salona geçip köşeyi mi satsam demeye başladım :)Ay bende salon takimimi satmak istiyorum bos esya yer kapliyor sevmiyorum esim kabul etmiyor konuyu takipteyim esinizi ikna ederseniz paylasin bizimle :)
Ben de hiç demesem mi diye düşünmeye başladım valla
Bu da güzel fikirsöyle bence ama mesela satacağın tutarı yüksek söyleyeblirsin anlamazsa. aldığın fiyata satıyormuş gibisinden.
Kullanmadıgım yeniden farksız koltuk takımımı satmak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem? Borcunu ödüyoruz diye ne satması diyecek celallenecek biliyorum. E bi de zararım olacak satarken. Ama ben elimden çıksın az da olsa katkı saglasın borca istiyorum. Zaten kullanmıyorum ki bosuna yer isgal ediyo evimdeeşim çok inattır evdeki her şeye de karışır yol gösterin bana nasıl ikna edeyim
Bir de umarım konum tasınmaz esas derdim yukarıdaki ama ek olarak nasıl çıkarabilirim elimden bu mobilyaları? Hiçbir defosu yok çok iyi baktım
paranız bol galiba kusura bakmayın ama kırıcı olacagım ben şimdiki zaman gelinlerini yada gençlerini anlamıyorum binbir heves ve zorlukla belki eşya aldırıyorsunuz sonrada yok bundan sıkıldım yeni modeli çıkmış daralsım zaten kullanmıyorum renginden sıkıldım gibi bahanelerle hayatı zindan ediyorsunuz hem kendinize hemde çevrenize oturma odası yapacagım yazmışsınız koltuk takımınızı diğer odaya taşıyın madem niye satacaksınız ki? daha borcu bile bitmemiş
Kaç ay oldu alalı belki şuan kullandıklarınız eskidiğinde kullanırsınızHadi ya
Ama kullanmıyoruz ki.
Onlar durdukça sinir oluyorum obsesifim zaten
tam olarak böyle demesenizde yorumlarınız buna çıkıyor :) gülünecek ne var yorumumda anlamdım evlenirken aldırmışsınız şimdide begenmiyorsunuz değiştireceksiniz e sonuçta aynı kapıya çıkıyor bide yorumum genele açıktı mesela kuzenim telefon alıyor sonra sıkıldım yeni modelini alacagım diyor yada kızkardeşim evine perde aldı daha taksiti bitmedi yeni model alacam rengini sevemedim diyor vs vsilahi
Nerede demişim bundan sıkıldım yeni alcam diye alıntılayın sonra konusalım
Konu sahibi borcu hafifletme derdinde ama, verdiğiniz örnekle ne alakası var.tam olarak böyle demesenizde yorumlarınız buna çıkıyor :) gülünecek ne var yorumumda anlamdım evlenirken aldırmışsınız şimdide begenmiyorsunuz değiştireceksiniz e sonuçta aynı kapıya çıkıyor bide yorumum genele açıktı mesela kuzenim telefon alıyor sonra sıkıldım yeni modelini alacagım diyor yada kızkardeşim evine perde aldı daha taksiti bitmedi yeni model alacam rengini sevemedim diyor vs vs
Evet onlar ölü fiyatına alıyor bence de,ben eski çamaşır ve bulasık makinamı 4 yıl önce 8 10 tlden verdim,çalısır halde olsa bir ihtiyacı olana verirdim.Adam onları tamir edip 200 250den satıyor,annemin yaşlı komşusu almış,2 ayda bozulmuş yine.Annem hiç kullanmadığı salon takımı vitrin falan bide çok güzel ahşap koltuk takımını satalık ikinci el dedik, adama whatsaptan resim attım kaç para diye 50 yazdı bende 500 diyo sandım yok sadece 50 dedi yürü git işine dedim ikinci el öldü parası bile değil
Eski mahallemizdeki bir abla,evlenirken son model singer dikiş makinası aldırmış,ben tanıştığımda 18 yıllık evliydi,daha kapağını açmamış.Eskiden alınırmış gelinlere ama babaannem herşeyi dikermiş,annem de dikerdi,perde çarşaf basit kıyafetler dikmeyi yapa yapa öğrenirlerdi,makinanın hakkını verirlerdi.paranız bol galiba kusura bakmayın ama kırıcı olacagım ben şimdiki zaman gelinlerini yada gençlerini anlamıyorum binbir heves ve zorlukla belki eşya aldırıyorsunuz sonrada yok bundan sıkıldım yeni modeli çıkmış daralsım zaten kullanmıyorum renginden sıkıldım gibi bahanelerle hayatı zindan ediyorsunuz hem kendinize hemde çevrenize oturma odası yapacagım yazmışsınız koltuk takımınızı diğer odaya taşıyın madem niye satacaksınız ki? daha borcu bile bitmemiş
Orayı oturma odası yapıcam
Foto koyma sansiniz var miValla kullanmıyoruz ki. Duruyo öyle boş boş. Ben de o odayı boşaltıp değerlendirmek istiyorum![]()
Uydurdugunuz için güldüm. Köşe takımım var onunla değiştircektim ama bu konudan sonra fikirlerim değişti köşeyi satabilirimtam olarak böyle demesenizde yorumlarınız buna çıkıyor :) gülünecek ne var yorumumda anlamdım evlenirken aldırmışsınız şimdide begenmiyorsunuz değiştireceksiniz e sonuçta aynı kapıya çıkıyor bide yorumum genele açıktı mesela kuzenim telefon alıyor sonra sıkıldım yeni modelini alacagım diyor yada kızkardeşim evine perde aldı daha taksiti bitmedi yeni model alacam rengini sevemedim diyor vs vs
Evlenirken böyle oluyo işteBizde de var öyle bir koltuk takımı, kendi adıma konuşuyorum alınmayın, salaklık dönemime denk gelmiş de almışım.
Satmak benim de aklımdan geçti.
Şimdi, ben ikinci el mobilya almaya kalksam sıfırının en fazla yarı fiyatı olmalı ki düşüneyim, yoksa üstüne biraz daha koyar mağazadan alırım.
Hiç kullanmamış bile olsanız o ürün sizin evinizden çıkacak.
Böyle düşününce vazgeçtim ama letgo'da bi deneyin şansınızı isterseniz, teklif gelecek mi görün, satmak zorunda değilsiniz.
Ben berjerlere taktım 100 de verseler en azından onları satalım diyorum şu an.
Kullanmaya karar verdim ben de.Ayy bende yatak odamı satmak istiyorum. Çok güzel ağır bi mobilya pahalıya almıştık.. haa niye mi satmak istiyorum.. yeni ev düşünüyoruz mobilya çok büyük ev bakarken hep yatak odası sığmaz diye vazgeçiyoruz.. bide artık yeni evlerde giyinme odası var.. öle işte.. ama siz kullanın gitsin oturma odası olarak.. borcu bitmemiş mobilya satılmaz..
Köşe takımım var çok konforlu onu koyayım salona diye düşünmüştüm ama kıyamıycam sanırımİyi de koltuğu satıp oturma odası Nasıl yapacaksın ki
Desen ki çocuğuma oda yapacağım olur da koltuğu satıp yerde mi oturacaksın
O oturma odasına ne koyacaksın bu koltukları satıp yeni koltuk mu alacaksın
Bir salon takımı varken odaya alınan koltuğu zaten oturma odası olsun diye almadın mı
Benim kafa mı basmıyor bugün