Eşimi nasıl ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet aynen oyle dusunuyorum ama insanlar gezme pesinde oldugu dusunup yorum yapiyorlar bana kasa aylarca disari cikmam ama esim calisiyo eve g3lmesini bile istemiyorum artik

Arkadaş yazmış yukarıda, ya dün kaptıysan eşinden virüsü? Bugün annenlere gitmen onlara haksızlık değil mi hem de onlar risk grubunda iken. Evde durman daha doğru şuan öyle görünüyor. Kendimizi koruyacağız diye başkasını riske atmamalıyız.

Slm herkeze bu virüs nedeniyle ailemin yanına gitmek istiyorum ama eşim göturmuyor aslında 3 hafta önce geldim bilseydik gelmezdim eşim abim çalışıyo dışardan eve geliyolar 4 yaşında oğlum var bağışıklığı cok zayıf sinüzit sürekli atesleniyo nasıl ikna edebilirim
ya insanlar bas bas bağrıyorlar niye anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsunuz? Seyahat etmeyeceksiniz, ananızın babanızın yanına gitmeyeceksiniz, virüse taşıyıcılık yapmayacaksınız , kendi canınızın değeri olmayabilir ama insanların canına kastınız neden var? şakır şakır ölenler yaşlılar görmüyor musunuz? istersen 1 aydır evde oturuyor ol, dışarı çıktığın anda ,dışarıdan herhangi bir şeyle temas ettiğin anda adaysın , muhtemel taşıyıcısın.ayakkabıları bile eve sokmuyoruz, kapıda soyuyoruz işe giden insanları.bi de 6 saatlik yol diyo.. ay yok bazıları gerçekten eğitilmez.bakanlar , doktorlar bas bas bağırıyo hala anlamıyorsunuz burda sayfalarca anlatsak neye yazar.

Orasını hepimiz anladık zaten.
Evdekal çağrısının anlamı kendi evinde kalmak, daha güvenli başka bir yer bulup oraya gitmek değil. İtalyada virüs bu sebepten bu kadar çok yayıldı. İnsanlar daha güvende olacaklarını düşündükleri yerlere seyahat ettiler ve tüm ülkeye yaydılar.

Bende farklı bişey söylemedim. Kadına anne aşkı tutmuş gibi davranmışlar.

Arkadaş yazmış yukarıda, ya dün kaptıysan eşinden virüsü? Bugün annenlere gitmen onlara haksızlık değil mi hem de onlar risk grubunda iken. Evde durman daha doğru şuan öyle görünüyor. Kendimizi koruyacağız diye başkasını riske atmamalıyız.

dün kapmadıysa da yolda kaparsa? 6 saat hiç benzin almadan hiç tuvalete gitmeden yol gidilmez.

Ben de 6 aydir nerdeyse gidemiyorum . Tam gidecektim virüs çıktı Annem Babam Eşim istemediler . Ben de açıkçası korktum toplu taşıma araçlarıda çok riskli . Dua edelim hu sureç hemen geçsin

Ailenizde var belki taşıyıcı ? Anne / babanızın evine kimse gelmiyor mu? Benim 6 aylık bebeğim var, doğduğunda enfeksiyondan dolayı yoğun bakımda yattı. Riskli yani. Ama eşim çalışıyor her gün dışarda. Annemler yürüme mesafesi ama gitmiyorum. Bizim canımız yok mu? Çıkmayın evinizden. Abiniz neden sizde ?
Ailemde evden hickimse cikmiyo abim esimle birlikte calisiyo ikiside disardan geliyo onada ben bakiyorum ne yapayim

Gitmiyoruz zaten sizin kadar bende biliyorum tek derdim anneme gitmek degil cocuklqrimi korumak bu ortamdan
ölenler çocuk değil zaten hanımefendi, çocuklar atlatıyor anneniz babanız risk grubunda.yaşlılar şakır şakır ölüyor.hey allahım bahaneye bak.

ölenler çocuk değil zaten hanımefendi, çocuklar atlatıyor anneniz babanız risk grubunda.yaşlılar şakır şakır ölüyor.hey allahım bahaneye bak.
Benim cocugum 3 aydir surekli hastalaniyo seb3psiz yere atesleniyo en sonki doktor sinuzut dedi nerden biliyorsunuz cocuklar risk altinda degil diye

Evet dogru

Benim cocugum 3 aydir surekli hastalaniyo seb3psiz yere atesleniyo en sonki doktor sinuzut dedi nerden biliyorsunuz cocuklar risk altinda degil diye
gerçekten kafamı duvara vurma hissi uyandırdınız şu an.cevap vermiycem oturun googledan araştırın, zaten dedikleriniz arasında bağlantı kuramadım.koronayla sinüzit ne alaka, koronayla normal hastalanmak ne alaka ,pfffff

Evet oda istanbula gitti is icin takrar buraya gel3c3k bi kac gun sonra
Size gelmesin işte neden size geliyor şehirler arası? Çok saçma ya gerçekten çok saçma. Şu an annem kapıya gelse açmam kapımı. Hatta dün dedi, gelip uzaktan çocukları göreyim dedi valla anne açmam kapıyı dedim.Sizi gerçekten anlamıyorum. Durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz. Farkındasınız ama değilsiniz. Siz evinizden gitmeyeceksiniz abiniz gidecek. O ev siz ve eşinizin. Eşiniz işe gidiyor bu çok normal ama bir de İstanbul’dan gelecek bir abi var ve siz bu yüzden evinizden gidiyorsunuz. Eşiniz bu durumdan memnun mu peki?
virüsle de alakası yok, baştan abinizi evinize kabul etmeniz saçma. Kendi öz abim veya kardeşim de olsa gelip benim evimde aylarca kalamaz. Bu virüs Ocak ayından beri gündemde. 3 aydır kalacak yer bulamadı mi abiniz? Ben konunun burasındayım. Sizin eşinizle bir özel hayatınız yok mu?

gerçekten kafamı duvara vurma hissi uyandırdınız şu an.cevap vermiycem oturun googledan araştırın, zaten dedikleriniz arasında bağlantı kuramadım.koronayla sinüzit ne alaka, koronayla normal hastalanmak ne alaka ,pfffff
:kızgın: Buraya vurun kafanızı. Yazıktır boşverin duvarı :KK43:

Kusura bakmayın hanımefendi bizi bile ikna edemediniz mantıklı olduğuna eşinizde ikna olmasın bence.evden hiç çıkmayan anneniz babanıza hastalığı bulaştırıp ölümlerine sebep olabileceğinizi düşünün sadece başka bişey demiyorum

:kızgın: Buraya vurun kafanızı. Yazıktır boşverin duvarı :KK43:
ben de yakında dışarıda gezenlerin kafasına camdan su balonu atıcam :( kendi canını düşünmeyen yani Allah günah yazmasın ama umrumda değil, ama dolaylı yoldan başkalarının ölümüne sebep olacaklarını anlayamayanlar beni çıldırtıyo

Size gelmesin işte neden size geliyor şehirler arası? Çok saçma ya gerçekten çok saçma. Şu annem kapıya gelse açmam kapımı. Sizi gerçekten anlamıyorum. Durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz. Farkındasınız ama değilsiniz. Siz evinizden gitmeyeceksiniz abiniz gidecek. O ev siz ve eşinizin. Eşiniz işe gidiyor bu çok normal ama bir de İstanbul’dan gelecek bir abi var ve siz bu yüzden evinizden gidiyorsunuz. Eşiniz bu durumdan memnun mu peki?
virüsle de alakası yok, baştan abinizi evinize kabul etmeniz saçma. Kendi öz abim veya kardeşim de olsa gelip benim evimde aylarca kalamaz. Bu virüs Ocak ayından beri gündemde. 3 aydır kalacak yer bulamadı mi abiniz? Ben konunun burasındayım. Sizin eşinizle bir özel hayatınız yok mu?
Bende istemedim gelmesini git diyorum gitmiyor esim cagirdi onunla calisiyo onada soyledim cagirma gelmesin dedim beni dinlemedi ne yasadigimi bilmeden ahkam kesilmesin psikolojimi anlamiyorsunuz benimde iki cocugum var onlari dusunuyorum ben hasta olsam onlara bakacak hickimsem yok tek basima ne yapcami sasirmis vaziyetteyim

Abla Tv'de haberler var yetmezse video kanalları var herkes basbas bağırıyor. Yaşlılarda ölüm oranı daha fazla diye aç izle rica ederim.Sen hala ne malum çocuğuma bişey olmayacağı diyorsun.Gencler ve çocuklar Corona olsa bile hayatta kalabiliyor yaşlılar ölüyor.Daha nasıl diyelim ki he bide virüsün kuluçka süresi var 14 gün.Bugun hasta olmasan bile bu virüsün sende olmadığı anlamına gelmez.
Tüm bunlara rağmen illa gidecem dersen daha biz ne diyelim ki

Bende istemedim gelmesini git diyorum gitmiyor esim cagirdi onunla calisiyo onada soyledim cagirma gelmesin dedim beni dinlemedi ne yasadigimi bilmeden ahkam kesilmesin psikolojimi anlamiyorsunuz benimde iki cocugum var onlari dusunuyorum ben hasta olsam onlara bakacak hickimsem yok tek basima ne yapcami sasirmis vaziyetteyim
Ne yaşadığımı bilmeden değil, bende benzer şeyler yaşadım. Eğer rest çekmezseniz hep böyle gidecek yer ararsınız. Gerekirse eşinizle tartışın. Nasıl siz istemezken getirir gelsin der bu nasıl kafa anlamıyorum.

Abla Tv'de haberler var yetmezse video kanalları var herkes basbas bağırıyor. Yaşlılarda ölüm oranı daha fazla diye aç izle rica ederim.Sen hala ne malum çocuğuma bişey olmayacağı diyorsun.Gencler ve çocuklar Corona olsa bile hayatta kalabiliyor yaşlılar ölüyor.Daha nasıl diyelim ki he bide virüsün kuluçka süresi var 14 gün.Bugun hasta olmasan bile bu virüsün sende olmadığı anlamına gelmez.
Tüm bunlara rağmen illa gidecem dersen daha biz ne diyelim ki
Herkes durumu anlatmış ama kınu sahibi hala çok uç düşünüyor. Valla bazılarına laf anlatmaktansa duvara anlatalım daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X