Eşimi nasıl ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esime defalarca dedim onada dedim hastalik yayilmadan git diye dinlemiyorlar beni.evde sigara iciyo icme diyorum dinlemiyo disaridan geliyo cocuk gibi b3n soyluyorum elini yika boyle yap soyle yap
Evde sigara mi içiyor bir de? Ve evde bebeğiniz var. Ben küçücük bebekken evde bir sürü insan sigara içermiş ve ben şu an astım hastasıyım sayelerinde. sigara konusu çok ciddi kovun evden anahtarı değiştirin bu ne böyle ya? Abinize gıcık oldum. Çocuğunuzun sağlığından önemli değil. Gerekirse defol git derim yani. Sigara içeceksen bir daha adım atma polis çağırıcam deyin. Polise de salgın var zorla bizimle yaşamak istiyor istemiyorum deyin. Sonuçta orda ikameti yok. Gitmek zorunda

Slm herkeze bu virüs nedeniyle ailemin yanına gitmek istiyorum ama eşim göturmuyor aslında 3 hafta önce geldim bilseydik gelmezdim eşim abim çalışıyo dışardan eve geliyolar 4 yaşında oğlum var bağışıklığı cok zayıf sinüzit sürekli atesleniyo nasıl ikna edebilirim
Asıl eşiniz sizi nasıl ikna edebilir? Cehaletle savaşmak ne zor, acıdım adama.

Insan gibi yorum yapamiyorsunuz yok cahilsin yok gezmeye gidiyosun evden cikmayin tehlikeli vb. Normal mesaj yazmaktan acizsiniz hemen ezelim hakaret edelim peşindesiniz

keşke siz derdinizi tam anlatsanız da insanlar da bir kere okuyup ona göre yorum yapsa.
bayılıyorum böyle yapanlara. önce post atılıyor, sonra linç gelince detaylar yazılıyor. hani o sonradan eklenen detaylar sadece linçten kaçmak içinmiş gibi duruyor haberiniz olsun.

doğru iletişimde önce kişi sıkıntısını eksiksiz yazar.
konunuzu açınca yazdıklarınızı tarafsız okusanız buradakilerden daha fazla negatif yorum yazarsınız emin olun.

Evet cahilce bi cevap verdiginden belli cehaletten anladığın
Bağışıklığı düşük olan, sürekli hastalanan çocuğunuzla böyle bir süreçte anne babanızın evine gitmek istiyorsunuz. Taşıyıcı olabilirsiniz, o insanlara virüsü bulaştırabilirsiniz. Algılarınızda problem mi var? Şunu idrak edin artık, bu hastalık sizin gibiler yüzünden yayılıyor. Bu cehalet değil de ne?

Bağışıklığı düşük olan, sürekli hastalanan çocuğunuzla böyle bir süreçte anne babanızın evine gitmek istiyorsunuz. Taşıyıcı olabilirsiniz, o insanlara virüsü bulaştırabilirsiniz. Algılarınızda problem mi var? Şunu idrak edin artık, bu hastalık sizin gibiler yüzünden yayılıyor. Bu cehalet değil de ne?
Sizin gibiler derken

Sizin gibilerde insanların zor durumda olmasindan faydalanip icindekileri kusuyo dönüp kendine bak cehaleti kendinde ara sizin gibiler icin cenemi yormicam daha fazla

keşke siz derdinizi tam anlatsanız da insanlar da bir kere okuyup ona göre yorum yapsa.
bayılıyorum böyle yapanlara. önce post atılıyor, sonra linç gelince detaylar yazılıyor. hani o sonradan eklenen detaylar sadece linçten kaçmak içinmiş gibi duruyor haberiniz olsun.

doğru iletişimde önce kişi sıkıntısını eksiksiz yazar.
konunuzu açınca yazdıklarınızı tarafsız okusanız buradakilerden daha fazla negatif yorum yazarsınız emin olun.
Size katılıyorum eleştiri gelince kendini aklama psikolojisi ile farklı şeyler yazılıyor. İlk post tan farklı bir nokta çıkıyor 🤷

Size katılıyorum eleştiri gelince kendini aklama psikolojisi ile farklı şeyler yazılıyor. İlk post tan farklı bir nokta çıkıyor 🤷

evet ve burada çok kişi yapıyor bunu.
tamam sayfalarca yazılmasın ama ana konuları en başta vermezsen sonra neden linç ettiniz de dememek lazım.
allah aşkına şuradaki ilk yazıya kim olsa tepki verir.
ondan sonra kk da kadınlar hep tersliyor, hep sinirli.
e normal.

Ailemde evden hickimse cikmiyo abim esimle birlikte calisiyo ikiside disardan geliyo onada ben bakiyorum ne yapayim
Arkadaşım sen o yola gideceksin onca şeyle temas edeceksin annenin evine gideceksin.Belki de yolda kapacaksın virüsü ve onlara geçireceksin.
Akıl işi mi sence gitmeye kalkmak?

Sizin gibilerde insanların zor durumda olmasindan faydalanip icindekileri kusuyo dönüp kendine bak cehaleti kendinde ara sizin gibiler icin cenemi yormicam daha fazla
Ahskajksja sanki duvara konuşmuşum ya. Olsun ben bu sefer de resimli açıklayayım böyle etkili olur belki.

Eklentiler

• 60BBAF15-FA55-43FB-A3C9-43ECF5574F4E.webp
    60BBAF15-FA55-43FB-A3C9-43ECF5574F4E.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 44427E97-5EA1-49C2-A490-D25763C6DCC2.webp
    44427E97-5EA1-49C2-A490-D25763C6DCC2.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 51DF6D4A-6EC7-4373-8F0F-B2EEC0E8E4F1.webp
    51DF6D4A-6EC7-4373-8F0F-B2EEC0E8E4F1.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 27
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.